Horoskop na tento víkend: Berani se poučí, Střelci získají nové přátele

Horoskop na tento víkend: Berani se poučí, Střelci získají nové přátele
Tento víkend vypadá poklidně. Uran pod vlivem Býka nám dává spoustu možností, jak vydělat i ušetřit peníze. Střelec má stále vliv na Slunce, Merkur i Venuši, naše myšlenky se budou soustředit na lepší přítomnost i budoucnost, avšak mnohé detaily nám mohou unikat. Co se tento víkend přihodí Vám?

Beran (21. března – 19. dubna)

Pokud máte na víkend plán, měli byste si vytvořit záložní, poněvadž ne všechno musí nutně vyjít. Budete však spokojeni. Nebuďte naštvaní, myslete pozitivně a snažte se z nepříjemné situace poučit. Jak víkend bude pokračovat, budete stále veselejší a začne se Vám dařit.

Býk (20. dubna – 20. května)

Vaši dobří přátelé by měli být ti, kterých se budete po celý tento víkend držet. Neustále Vám něco bude chybět a budete mít tendenci křičet či poukazovat na chyby ostatních. V přítomnosti cizích lidí by to neznamenalo nic dobrého, ale Vaši přátelé Vás dokážou pochopit. Snažte se být pozitivní.

Blíženci (21. května – 21. června)

Víkend se bude nést v přátelském duchu. Váš optimismus bude jasně znát a také se rozhodnete strávit čas se svými přáteli po celý víkend. Pokud máte povinnosti, budete mít tendenci je přesunout na jindy. Život si tyto tři dny budete užívat plnými doušky, budete žít okamžikem.

Rak (22. června – 22. července)

V pátek můžete pociťovat smutek. Je to tím, že se budete cítit osamělí. Pokud si chcete víkend užít, knížku či film je moudré vyměnit za procházku či setkání s přáteli. Od soboty odpoledne však pocítíte nárůst pozitivity ve Vašem nitru, což Vám umožní vymyslet způsob, jak se zabavit.

Lev (23. července – 22. srpna)

Čeká Vás hodně výzev po celý víkend. Neberte to tak, že se celý svět proti Vám spikl, spíše to berte jako skvělou příležitost k osobnímu rozvoji. Neposlouchejte rady nikoho, nyní by Vám příliš nepomohli, spíše by Vám ještě přihoršily. V neděli budete mít radost ze svého úspěchu.

Panna (23. srpna – 22. září)

Zpočátku se Vám nebude v ničem dařit, Vy se však nevzdáte, naopak na sobě tvrdě zapracujete. Vaše píle se Vám vyplatí a po zbytek víkendu se budete radovat z úspěchu. Též se zaměřte na svou intuici, obzvláště pokud se budete nudit, nabídne Vám skvělý způsob, jak se zabavit.

Váhy (23. září – 23. října)

Cokoliv si tajně přejete, to se Vám tento víkend vyplní. Nic však není bez námahy, ovšem Váš optimismus Vám umožní udělat s radostí vše, co je potřeba, aby se úroveň Vašeho života zvýšila. Budou se kolem Vás motat lidi, kteří Vám nechtějí ublížit, naopak Vám chtějí pomoci.

Štír (24. října – 21. listopadu)

Tento víkend se nebudete chtít topit v práci, v poslední době se Vám mohlo zdát, že Vás pouze stresovala, obzvláště na konci pracovního týdne. Naplánujte si setkání s rodinou či přáteli a nezapomeňte pečovat též o sebe. Ujasněte si, co je pro Vás důležité a co je pouze chvilková zábava.

Střelec (22. listopadu – 21. prosince)

Nastává čas, kdy lépe pochopíte ostatní lidi. Nic Vám nebude bránit setkávat se s novými lidmi a naslouchat jim, díky čemuž pochopíte, proč ostatní lidé přemýšlí jinak než Vy. Také můžete začít uvažovat o nových projektech, Vaše noci totiž budou delší než obvykle, můžete mít problém usnout.

Kozoroh (22. prosince – 19. ledna)

Tento víkend zatoužíte po romantice. Pokud nemáte partnera, vyrazte ven a hledejte tam. Zaměřte se na vnitro, to Vám umožní mít dlouhodobý vztah. Pokud nikoho nehledáte, můžete se připravovat na náročný pracovní týden či relaxovat. Poslouchejte svou intuici a zjistíte, co je pro Vás nejvhodnější.

Vodnář (20. ledna – 18. února)

Pozor na Vaši netrpělivost, která se může v pátek objevit. Něco Vám bude chybět, nemáte-li partnera, může to být láska. Během víkendu přijdete na to, co to je, a Vaše naděje na poklidný zbytek víkendu se opět vrátí. Poznávejte nové lidi a hledejte příležitosti, jak pomoci ostatním lidem.

Ryby (19. února – 20. března)

Inspirace a romantika Vás neopustí po celý víkend. Pokud zrovna hledáte partnera a někdo se Vám zalíbí, nedávejte to hned najevo. Též pokud hledáte nové přátele, nehleďte na odlišnost lidí, které potkáte, to by Vás s lidmi nespřátelilo a naopak byste mohli o nějakého přítele i přijít.

Zdroj článku: