Partnerský horoskop na 3. lednový víkend: Raci zjistí novinku, Panny budou tíhnout ke kritice

Partnerský horoskop na 3. lednový víkend: Raci zjistí novinku, Panny budou tíhnout ke kritice
Tento víkend se střetne Venuše s Uranem, je možné, že pokud jste si se svým partnerem něco naplánovali, budete muset své plány změnit. Také je možné, že se o partnerovi dozvíte nemilou informaci, pokud k Vám nebyl dostatečně upřímný. Co čeká tento víkend v partnerském životě Vás?

Beran (21. března – 19. dubna)

Je-li k Vám partner dostatečně upřímný, víkend bude probíhat v naprostém pořádku. Užijete si spoustu zábavy a vyrazíte do společnosti, také společné aktivity nejsou vyloučeny. Pokud před Vámi partner něco tají, tento víkend to zjistíte a nebudete z toho nadšeni.

Býk (20. dubna – 20. května)

O tomto víkendu se s partnerem můžete nepěkně pohádat kvůli výměně názorů. Obzvláště nyní budete slepí i hluší k jeho argumentům. Měli byste ho alespoň vyslechnout a popřemýšlet nad tím, zda není možné, že by měl přeci jen pravdu. Myslete na lásku mezi vámi, ne na nenávist.

Blíženci (21. května – 21. června)

Harmonický vztah bude skvělý i nadále, pokud před Vámi partner něco neskrývá. Tento víkend se dozvíte o všem, co Vám zatajil, a zpravidla se nebude jednat o přívětivé zprávy. Komunikace je klíčová k opětovnému napravení Vašeho vztahu.

Rak (22. června – 22. července)

O svém partnerovi se dozvíte něco, co jste si vždy přáli vědět. Nezapomínejte na svůj milý přístup, jakmile se svým objevem za partnerem přijdete, jinak se může stát, že Váš víkend s partnerem bude krušný.

Lev (23. července – 22. srpna)

S partnerem se od pondělí do neděle příliš nepohodnete, naopak hrozí hádky, poněvadž ani jednomu z vás nic nepůjde podle plánu. Vaše chování bude hraničit s agresivitou, navíc Vám na partnerovi bude naprosto všechno vadit. Zkuste si napřed promyslet, co partnerovi řeknete, než to uděláte.

Panna (23. srpna – 22. září)

Ujistěte se, že tento víkend budete flexibilní, budete muset vymyslet náhradní plán, jak strávit čas se svým partnerem. Nepoužívání kritiky jeho osoby a příjemná komunikace Vám umožní strávit jinak hodně nepříjemný víkend. Buďte svolní ke kompromisům a všechno bude dobré.

Váhy (23. září – 23. října)

Tento víkend si s partnerem nebudete příliš rozumět, což Vám může vnuknout myšlenku, že Váš partner pro Vás možná není ten pravý, se kterým chcete strávit zbytek života. Myslete na to, že se jedná pouze o přechodný pocit, který by rozhodně neměl narušit Váš partnerský vztah.

Štír (24. října – 21. listopadu)

S partnerem se nebudete cítit příliš šťastní, pokud vedete jinak spokojený partnerský život, a naopak pokud se často hádáte, všimnete si, jak se snaží vylepšit Váš vztah a udělat Vás šťastnými. Ve obou případech důrazně popřemýšlejte, jaké může mít pro své činy záměry, a hledejte jen to dobré.

Partnerství, Zdroj: Rawpixel.com/ Shutterstock

Střelec (22. listopadu – 21. prosince)

Možná si všimnete, že Váš partner je tento víkend nevrlý. Vaše optimistická povaha Vám umožní zlepšit mu náladu bez ohledu na to, jak nepatrné to bude. Budete preferovat otevřený rozhovor o jeho problémech a stanete se partnerovým rádcem, čímž zlepšíte jeho život.

Kozoroh (22. prosince – 19. ledna)

Připravte se na to, že tento víkend setkání s partnerem budou jiná, než je běžné. Vše se bude vymykat Vaší kontrole a záleží na síle a stabilitě vztahu, jestli se to bude ubírat pozitivním či negativním směrem. Jedná se o přechodné období, partnerovo chování nezveličujte.

Vodnář (20. ledna – 18. února)

Jste zvyklí, že se Váš partner chová tak, jak se chová, ale tento víkend myslete na to, že Váš partner je zcela jiný člověk a má své vlastní potřeby, které si tento víkend bude chtít prosadit. Nemějte mu to za zlé, hned s nástupem nového týdne toto sobecké chování odezní.

Ryby (19. února – 20. března)

Partnerovi se budete chtít věnovat, ale příliš Vám to nepůjde, poněvadž budete příliš zabráni do svých myšlenek. Myslete na to, že Váš partner se určitě ozve a nenechá si líbit, že ho ignorujete, pokud se ovšem nejedná o ten typ partnerů, kteří za všech okolností všechno chápou.

Zdroj článku: