Horoskop na 2. lednový týden: Vodnáři si splní sen, Kozorozi si přivydělají

Horoskop na 2. lednový týden: Vodnáři si splní sen, Kozorozi si přivydělají
Měli bychom se držet myšlenkami v přítomnosti, jedině tehdy budeme produktivní. Od pondělí do čtvrtka budeme mít tendenci myslet na expartnera či se s ním setkáme. Ve čtvrtek na nás bude mít vliv Mars, který bude pod vlivem upovídaných Blíženců, vztahy v rodině se zlepší. Na co se můžete těšit Vy?

Beran (21. března – 19. dubna)

Pokud nemáte partnera, je možné, že začátkem týdne si Váš přítel zahraje roli dohazovače. Pokud se na romantické setkání necítíte, Vaši přátelé Vám zaručí zábavu. Ve čtvrtek vymyslíte spoustu plánů, jak strávit tento den, a pokud s ním někdo nebude souhlasit, Vy si prosadíte svou.

Býk (20. dubna – 20. května)

Kreativita bude od pondělí narůstat a vydrží až do středy. Pokud máte plán, jak své umění ukázat celému světu, tato doba je pro Vaše přání nejlepší. Ve čtvrtek se zaměříte na své finance, pokud se objeví nabídka, která zlepší Vaši finanční situaci, měli byste ji přijmout.

Blíženci (21. května – 21. června)

Od pondělí do středy zatoužíte po romantice. Pokud partnera nemáte, někdo se ve Vašem okolí objeví. Ve čtvrtek se Vám dostane hodně motivace, ať už toužíte po čemkoliv – kariéře, financí či lepších mezilidských vztahů. Poslechněte svou intuici, napoví Vám, co máte udělat.

Rak (22. června – 22. července)

Soucit bude pocitem, který Vás bude provázet první tři dny v tomto týdnu. V tuto dobu byste měli poslechnout svou předtuchu, aby Vás nikdo nemohl využít. Ve čtvrtek se zaměříte na minulost, ovšem tentokrát si z ní odnesete hodně ponaučení a zlepšíte svůj život.

Lev (23. července – 22. srpna)

Všechny pracovní dny v tomto týdnu nebudete mít na práci nic jiného než zábavu. To platí především první tři dny, kdy si získáte mnoho nových přátel, ale ani na ty stávající nezapomenete. Ve čtvrtek budete mít hodně názorů, které budete chtít vypustit mezi ostatní.

Panna (23. srpna – 22. září)

Pořádně se zamyslete nad tím, o co momentálně usilujete, poněvadž od pondělí do středy budete mít možnost toho dosáhnout tvrdou prací a dobrým přístupem. Ve čtvrtek se budete topit v práci, ale Vaše produktivita tím pádem vzroste a Vy budete na konci dne spokojeni se svými výsledky.

Váhy (23. září – 23. října)

Tento týden v sobě probudíte opravdového průzkumníka. Kromě cestování se první tři dny v týdnu zaměříte na své přátele, dodáte jim pocit nepostradatelnosti a užijete si s nimi spoustu zábavy. Ve čtvrtek se cestování budete věnovat naplno a díky své zvídavé povaze se i něco přiučíte.

Štír (24. října – 21. listopadu)

Od pondělí do čtvrtka se budete zdržovat doma, bude to pro Vás skvělá příležitost si odpočinout od negativních vlivů na Vaši osobu. Zejména ve čtvrtek si budete potřebovat uspořádat své myšlenky a uvědomit si, co je pro Vás vhodné a co nikoliv. Toto poznání uklidní Vaši mysl.

Vodnáři, cokoliv si přejete, to se Vám první tři dny může splnit, Zdroj: Alfurqan hidayatul / Shutterstock

Střelec (22. listopadu – 21. prosince)

V pondělí, úterý a středu budete mít mnoho příležitostí naučit se něco nového. Pokud zrovna nemáte partnera, můžete si těmito činnostmi najít novou lásku. Ve čtvrtek budete hodně upovídaní a téměř nikoho nepustíte ke slovu. Pokud Vám někdo zkazil plány, ve čtvrtek v nich budete pokračovat.

Kozoroh (22. prosince – 19. ledna)

Peníze se k Vám tento týden jen pohrnou, a to hlavně z toho důvodu, že od pondělí do středy využijete svou kreativitu, abyste si vydělali peníze navíc. Pomyslíte i na přátele, sejdete se s nimi a dobře si popovídáte. Ve čtvrtek si všimnete, že nežijete zdravě, a napravíte to. Také si s přáteli popovídáte o zdravotní stránce.

Vodnář (20. ledna – 18. února)

Cokoliv si přejete, to se Vám první tři dny může splnit, pokud se budete dostatečně soustředit na Váš cíl. Čtvrtek je nejlepší čas na setkání s přáteli. Pokud nemáte partnera, rozhodně za nimi zajděte, poněvadž Vaše nitro bude toužit po zábavě.

Ryby (19. února – 20. března)

Budete se topit v minulosti hlavně první tři dny v týdnu. Pokud jste nedávno opustili partnera nebo on Vás, zasteskne se Vám po něm, je také možné, že sám za Vámi přijde. Ve čtvrtek můžete navštívit svou rodinu nebo se zapříčinit o změnu k lepšímu, co se týče životního prostředí.

Zdroj článku: