Partnerský horoskop na 1. dubnový týden: Panny pomohou partnerovi, Blíženci napraví vztah

Partnerský horoskop na 1. dubnový týden: Panny pomohou partnerovi, Blíženci napraví vztah
Tento týden se stanou dvě významné události – v pondělí se Merkur dostane do vlivu Býka a ve čtvrtek nás čeká úplněk, kdy Měsíc bude pod vlivem Vah. Co to znamená pro náš partnerský život? V první polovině týdne budeme mít reálné nápady, jak bychom mohli vztah zlepšit, a ve druhé polovině se začneme o partnera více zajímat. Přečtěte si, co čeká Vás.

Beran (21. března – 19. dubna)

Rozhovor s partnerem Vás může dovést k nápadu, jak vydělat více peněz. Přestože s ním zpočátku nebudete chtít mluvit kvůli Vašim starostem o peníze, měli byste vyslechnout jeho názor. Ve čtvrtek si dejte pozor, abyste partnera neurazili, jinak Vás o víkendu nečeká nic pěkného.

Býk (20. dubna – 20. května)

K partnerovi pronášejte moudrá, ale stále milá slova. Jedině tak využijete svůj dar tohoto týdne, pomáhat lidem se rozhodnout. Váš partner to bude skutečně potřebovat. Ve čtvrtek si uvědomíte, že jste na něj mohli být nedávno hrubí, a uděláte všechno, co mu na očích uvidíte.

Blíženci (21. května – 21. června)

S partnerem Vám to bude tento týden klapat. Pokud jste nedávno mezi sebou měli spory, nyní zjistíte, proč jste se k sobě navzájem nechovali uctivě. Ve čtvrtek je vhodné jít na rande, poněvadž Vaše zábavná stránka se naplno projeví a tento den si spolu užijete.

Rak (22. června – 22. července)

Partner Vám bude naslouchat, můžete mu říci všechno, co Vám přijde na jazyk. Budete neobvykle klidní. Řekněte mu, že jste za něj vděční,Váš vztah se ještě upevní. Mírné výkyvy nálad se mohou objevit ve čtvrtek, myslete na partnerovy pozitivní stránky.

Lev (23. července – 22. srpna)

Může se zdát, že do poloviny tohoto týdne nebudete mít na partnera čas. Ovšem pokud si nevíte rady se svým posunem v kariéře, buďte si jisti, že Váš partner Vám bude hodně nápomocen. Ví toho více, než byste do něj řekli. Od čtvrtka si vyměníte své názory, což nebude na škodu.

Panny, čekají vás sexuálně aktivní chvilky
Váhy, tento týden vás přepadne sexuální chtíč | Zdroj: GU_Ani / Shutterstock

Panna (23. srpna – 22. září)

Po celý týden se budete snažit partnerovi pomoci, bude mít určité problémy a Vy to poznáte. Je také dosti pravděpodobné, že Vás o pomoc požádá sám. Ve čtvrtek partnerovi prokážete svou vděčnost za to, že ho máte, a to pomocí slov, čímž ho učiníte šťastným.

Váhy (23. září – 23. října)

Tento týden budete sexuálně aktivnější než kdy jindy, dejte si pozor, aby to partner cítil stejně. Také se o partnerovi dozvíte zajímavou informaci, která Vám pomůže v partnerském životě. Ve čtvrtek můžete partnerovi sdělit, cokoliv chcete, partner Vám bude naslouchat.

Štír (24. října – 21. listopadu)

Ve Vašem případě Vás bude po celý týden provázet romantika, budete chtít zlepšit svůj vztah. Pokud Vy i Váš partner usilujete o postup v práci, můžete se spojit a dosáhnout úspěchu rychleji. Ve čtvrtek odhalíte problém ve vztahu a vyřešíte ho.

Kozorozi, p
Kozorozi, po celý týden vás bude provázet romantická nálada | Zdroj: Lucky Business / Shutterstock

Střelec (22. listopadu – 21. prosince)

Váš partner od Vás bude potřebovat pomoc, což si Vy plně uvědomíte a začnete nad problémem uvažovat, abyste partnerovi mohli co nejefektivněji pomoci. Navíc si ve čtvrtek všimnete toho, že máte nad svým partnerem výhodu či naopak, a budete se to snažit změnit.

Kozoroh (22. prosince – 19. ledna)

Romantika Vás bude provázet po celý týden. Své myšlenky můžete využít k vytvoření romantické schůzky, která partnerovi řekne, že ho stále milujete. Ve čtvrtek budete požadovat od partnera jasné odpovědi, vyhýbavé odpovědi Vás pouze naštvou.

Vodnář (20. ledna – 18. února)

Začnete se více zajímat o rodinu svého partnera s tím, že tito lidé jsou také součástí Vaší rodiny. Váš partner bude mile překvapen, bude zaskočen Vaším náhlým zájmem. Ve čtvrtek partnerovi navrhnete, abyste spolu začali zkoumat neznámé kraje.

Ryby (19. února – 20. března)

Lásku budete svému partnerovi projevovat dostatečně, také si budete všímat svých změn nálad, tudíž Váš partner si nebude moci stěžovat na Vaše nevhodné reakce. Ve čtvrtek si čas strávený s partnerem náležitě užijete a dojde také na intimitu.

Zdroj článku: