Numerologický horoskop na duben: Blíženci mohou být bez obav sami sebou, Raci nahlédnou do své duše

Numerologický horoskop na duben: Blíženci mohou být bez obav sami sebou, Raci nahlédnou do své duše
S přicházejícím jarem se všeobecně zlepšuje nálada, trávíme více času venku a máme také větší chuť o sebe pečovat. Duben bude ve znamení péče o tělo i duši. Jejich harmonie vám přinese více úspěchů i v jiných oblastech života.

Nejen naše hvězdné znamení, ale i osudová čísla směřují naše kroky určitým směrem. Každé ze znamení patří k některému číslu. Co vám přinesou v dubnu?

Beran (21.3. - 19.4.) číslo 9 

Po náročné zimě jste unavení a cítíte velký tlak. Musíte zvolnit a začátek jara využít k odpočinku a relaxaci. S vysokým stresem se pojí mnoho problémů. Nepozornost v práci, napětí doma a v neposlední řadě i zdravotní problémy. Ustupte a zpomalte. Nikdo nebude zklamaný, že něco není na vašich 200 % a vám bude daleko lépe. Třeba v sobě objevíte něco nového.

Býk (20.4. - 20.5.) číslo 6 

Jste neustále ve střehu vyřešit každý problém a na vše dohlížet. Nechte občas práci i na někom jiném, vaši kolegové to zvládnou. Ačkoli snaha se cení, nepřehánějte to, není to potřeba. Příležitost může být i někde jinde, a když se nezastavíte a nerozhlédnete, může vám utéct. Slunce zve k procházkám do přírody, jsou rozhodně příjemnější než přesčasy v práci. Doma hodně komunikujte, to je základ klidu a pohody bez nevyřešených detailů. 

Blíženci (21.5. - 21.6.) číslo 5 

Vaše dubnové plány možná nevyjdou úplně podle vašich představ, ale jste přece mistři improvizace. Proto vás nic nerozhodí a budete se cítit plní energie. Takové výzvy milujete, zabaví vás to. Také jste stále v pohybu a stíháte všechno, co potřebujete. Občas ale zpomalte a nadechněte se čerstvého vzduchu. Některé krásné odpoledne si vyhraďte pro sebe. Hlavu nejlépe vyčistí pohyb na vzduchu. 

Rak (22.6. - 22.7.) čísla 2 a 7 

Sedmička s sebou nese tentokrát smůlu. Ale nebojte, dvojka vás dovede k úspěchu. Čeká vás změna, a to vás může trochu strašit, ačkoli se těšíte. Tyto rozporuplné pocity jsou naprosto v pořádku a potkávají každého. Vaše citlivost vám ale pomůže. Víra a duševno, ke kterým máte blízko jsou důležité pro úspěch, vy teď musíte věřit hlavně v sebe samé. Nahlédněte do sebe a najdete odpovědi, které určí, kam se vydáte dál. 

Lev (23.7. - 22.8.) číslo 1 a 4 

Duben vám přinese štěstí a klid téměř ve všech oblastech života. Pracovně jste doslova na vlně, záříte zdravím a těšíte se na jarní teplo. Na peníze si nemůžete stěžovat, jen odložte investice, nemusely by vyjít. Jediné zádrhely mohou přijít v lásce. Ti single se mohou překvapivě trochu ostýchat vykročit jako první, zadaní zase mohou pocítit napětí ve vzduchu. Máte ale spoustu přátel a blízkých, kteří vám mohou pomoci, i kdyby jen radou. Najděte vnitřní pohodu.

Váhy, šestka Vás
Váhy, šestka Vás může vnést do situace, kdy se budete muset rozhodovat | Zdroj: New Africa / Shutterstock

Panna (23.8. - 22.9.) číslo 5 

Pětka vnáší do vašeho života čas neplánovaných akcí. To vás jako tradičně vykolejí, ale myslete na to, že v improvizaci se musíte umět dobře rozhodnout. A v tom jste Panny velmi dobré. Plány přizpůsobujte momentální situaci, berte to jako cvičení pro rychlé myšlenky. V práci se nebojte zapojit i kolegy. Nový pohled může přinést i něco dobrého.  

Váhy (23.9. - 22.10.) číslo 6 

V dubnu budete muset vyvažovat situace kolem vás. Moudrost a schopnost najít kompromis vás vynese do pozice, kterou si zasloužíte. Může nastat situace, kdy se budete muset rozhodnout, a to nejen za sebe. Někde na vás čeká nová příležitost, studijní či pracovní. Využijte ji, bude to dobré a vy si můžete dovolit pár drobných změn. Doma to pořádně proberte a vysvětlete vaše rozhodnutí. Víte, co chcete a proč a vaši blízcí si zaslouží to vědět také. 

Štír (23.10. - 21.11.) číslo 9 

Stres a přepracovanost vás mohou doslova porazit. Zvolněte a odpočívejte, jinak vám hrozí zdravotní potíže. S klidem přijde i domácí pohoda, kterou budete potřebovat. Někde blízko už čeká změna, začátek něčeho nového. Přistupujte ke každé situaci pozitivně, ovlivní to všechno okolo vás. Partnerovi se věnujte a dejte mu najevo lásku, brzy budete potřebovat podporu. Spolu všechno zvládnete.

Střelec (22.11. - 21.12.) číslo 3 

Do jara vstupujete s tou správnou dávkou sebevědomí. Trojka vám k tomu přihraje štěstí v pracovních záležitostech, a tím i peníze. Zadaným se bude dařit, ti single si teď na tu pravou lásku chvilku počkají. To vám ale nebrání ve flirtování a zábavě. Je jaro, zapalují se lýtka, tak si užívejte. Dbejte hlavně o své zdraví, abyste nic nezanedbali, mohlo by to mít dlouhodobé následky. 

Kozoroh (22.12. - 19.1.) číslo 8 

Nemáte pocit, že život kolem vás letí tryskem a vy s ním? Jste pracovně velmi úspěšní, ale to není všechno. Najděte si svou oázu klidu, kde si najdete čas pro utřídění myšlenek. Do aktivit, kterým se věnujete, zapojte i své blízké a přátele, poznávejte nové lidi. Těch nikdy není dost a osamělost štěstí nepřináší. S počínajícím jarem dejte pozor na alergie, pylová sezona se začíná rozjíždět.

Vodnář (20.1. - 18.2.) číslo 8 

Vaše jedinečnost je nepřehlédnutelná a s jarem přichází i nové možnosti a projekty, do kterých se budete chtít zapojit. Myslete však na to, že víc hlav víc ví a pracujte v týmovém duchu. Volný čas věnujte sobě, prospěje vám to. Vaše pohoda pomůže dořešit i problémy v rodině. K tomu ale musíte pochopit, že pravda je věc velice složitá a ač má každý tu svou, je třeba se domluvit.  

Ryby (19. 2. - 20.3.) číslo 7 

Jste opatrní, až to může vypadat, že se bojíte, co přijde. Hledáte stabilitu, máte dojem, že se vám ze života vytrácí. Věřte si a trvejte na svém, pokud víte, že je to pro vás dobré. Je na čase odhodit stydlivost a jasně sdělit, co chcete a co vás trápí. Bez toho nikdy nenajdete harmonii, kterou potřebujete k životu.