Partnerský horoskop na tento víkend: Blíženci zažijí smíšené pocity, Beranům se zlepší vztah

Partnerský horoskop na tento víkend: Blíženci zažijí smíšené pocity, Beranům se zlepší vztah
Víkend začne Měsícem pod vlivem Panny, můžeme mít na partnera různé požadavky, pokud se nechová podle našeho očekávání. V sobotu odpoledne se Měsíc přesune do vlivu Vah, což signalizuje čas na romantiku a pochopení. Co čeká tento víkend vás?

Beran (21. března – 19. dubna)

V pátek a v sobotu se nemusíte cítit úplně nejlépe, můžete proto nechat partnera, aby o vás pečoval, pokud si myslíte, že je ochoten. V sobotu odpoledne pocítíte výrazné zlepšení vašeho vztahu. Pokud ho chcete ještě více posílit, v neděli partnera pozvěte na večeři nebo vymyslete celodenní program.

Býk (20. dubna – 20. května)

Partnerovi můžete kreativně vyjádřit svou lásku na tisíc způsobů hlavně v pátek. Přestože v sobotu dopoledne nemusí váš partner mít dobrou náladu, vy ji dokážete zlepšit během chvíle. V neděli nastane odpočinkový den, pravděpodobně společné sledování televize.

Blíženci (21. května – 20. června)

Začátek víkendu strávíte se svým partnerem spíše hádavě, avšak okamžitě po hádce si uvědomíte, jak vám na partnerovi záleží, a omluvíte se mu. V sobotu odpoledne si plně uvědomíte své chyby a pokusíte se je odčinit. Neděle je ten pravý čas na romantické hrátky.

Rak (21. června – 22. července)

V pátek se budete partnera neustále ptát, zda něco nepotřebuje. S postupem dne se tím můžete v očích partnera stát opravdu otravní. Též v sobotu ráno se nevnucujte. Odpoledne si partnera budete hýčkat. Pokud chcete lepší vztah, v neděli si s partnerem sjednejte rande.

Lev (23. července – 22. srpna)

V pátek si dejte pozor, aby váš partner nezneužil vaší dobroty. Tento den budete snáze podléhat manipulaci ze strany partnera. Pokud si potřebujete s partnerem o něčem promluvit, učiňte tak v sobotu odpoledne nebo v neděli, partner vám bude ochoten naslouchat.

Panna (23. srpna – 22. září)

Možná začátek víkendu nebude ten pravý čas pro váš klid. Můžete být přecitlivělí, což vašeho partnera může ranit. Dejte si pozor na svá slova. V sobotu můžete zjistit, že se s partnerem máte lépe, než si myslíte. V neděli mu však nekupujte dárky, prodražilo by se vám to.

zdroj: lighthunter / Shutterstock

Váhy (23. září – 22. října)

Vše, co si v partnerství přejete, se vám tento víkend splní. K partnerovi se budete chovat i na svou klidnou povahu mnohem mileji než kdy dříve. Víte, že vy máte to štěstí, že máte svého partnera, a chcete mu dopřát stejný pocit.

Štír (23. října – 21. listopadu)

Partnerovi budete tento víkend hodně nápomocní. Vaše milá stránka se naplno projeví v pátek a bude pokračovat také v sobotu. Budete přesně vědět, co máte dělat, aniž by se vám o tom partner zmínil. V neděli si s partnerem budete rozumět ještě více, zažijete pohodlný den.

Střelec (22. listopadu – 21. prosince)

Již v pátek budete mít spoustu nápadů, jak partnerský vztah zlepšit a dát do opotřebovaného partnerství chybějící jiskru. V sobotu partnerovi řeknete, co v partnerství cítíte a co byste chtěli vylepšit. Vaše přítomnost partnera v neděli zahřeje u srdce.

Kozoroh (22. prosince – 19. ledna)

Někdo moudrý vám v pátek může poradit, jak stíhat práci, a ještě se věnovat partnerovi. Tuto informaci oceníte převážně v sobotu dopoledne. V sobotu odpoledne a v neděli uděláte všechno pro to, abyste svého partnera udrželi šťastného, nebude vám vadit dělat kompromisy.

Vodnář (20. ledna – 18. února)

S partnerem tento pátek rozhodně nebudete chtít sedět u televize a povídat si. Vyzkoušíte s ním něco nového nebo něco společně vyrobíte ručně. Jen si dejte pozor, aby se do toho partnerovi chtělo. V sobotu a v neděli vás nejvíce sblíží společná procházka nebo výlet.

Ryby (19. února – 20. března)

Tento víkend si dejte na partnerský vztah pozor. Buď váš partner, nebo vy, jeden z vás v pátek nebude hrát čistou hru. V sobotu, pokud v pátek nedojde k manipulaci, zatoužíte po intimitě se svým partnerem. V neděli můžete začít plánovat svou společnou budoucnost, pokud jste si vše špatné vyříkali.

Zdroj článku: