Nejšťastnější den v příštím týdnu podle horoskopu: Lvům patří neděle, Beranům a Štírům zase úterý

Nejšťastnější den v příštím týdnu podle horoskopu: Lvům patří neděle, Beranům a Štírům zase úterý
Horoskop vám sice může prozradit mnohé o vašem zdraví, bohatství a vztazích, ale může vám také říci, který den je pro vás nejšťastnější.

Máte někdy pocit, že některé dny jsou prostě lepší než jiné? Jeden den jste jako ve svém živlu a druhý den jste na pokraji zhroucení a do ničeho se vám nechce? Některé dny jsou zkrátka pro jistá znamení šťastnější než jiné. Ve vašich šťastných dnech jste obvykle plní energie a je to skvělý den pro zahájení nových projektů, pouštění se do odvážných činů a plánování radikálních změn.

Beran (21. března - 20. dubna)

Vládnoucí planetou Berana je Mars. Berani obecně bývají velmi energičtí a impulzivní, tak není divu, že šťastný den mají v pracovním týdnu. Vaším šťastným dnem, milí Berani, je totiž úterý. V tento den jste již zrelaxováni po náročném víkendu a jste zpět ve své plné síle. Využijte toho!

Býk (20. dubna - 21. května)

Vaším šťastným dnem je pátek. A to nejen proto, že je to poslední pracovní den. Mohli byste tento den využít k brainstormingu nad různými nápady, pokud budou pracovního ražení, rovnou je předneste nadřízeným, je velká šance že se sejdou s přijetím.

Blíženci (21. května - 21. června)

Lidé patřící k znamení Blíženců, by si měli v kalendáři označit středu. Přesně uprostřed týdne budete mít štěstí snad ve všech směrech. Bude se vám dařit jak pracovně, tak i v osobním životě. 

Rak (21. června - 23. července)

Rak, kterému vládne Měsíc, je ve svém živlu hned ze startu týdne, a to v pondělí. Po odpočinkovém víkendu se pravděpodobně budete cítit připraveni znovu se pustit do světa. V tento den se budete také cítit nejvíce nabití energií a plní nových nápadů a plánů.  

Lev (23. července - 23. srpna)

Lvu vládne Slunce. Proto je dnem, kdy můžete zazářit nejjasněji, neděle. V tento den jste nejaktivnější a nejproduktivnější, dotahujete všechno z uplynulého týdne a stanovujete si nové cíle pro nadcházející týden. 

Panna (23. srpna - 23. září)

Pannám, stejně jako i Blížencům, vládne planeta Merkur, která je planetou nápadů a komunikace.  Vaším nejšťastnějším dnem bude středa, kdy budete také nejvýkonnější. Je to skvělý den pro start nového pracovního či osobního projektu.

Váhy (23. září - 22. října)

Pátek je šťastným dnem nejen pro Býky, ale také pro vás, milé Váhy a Býky. Oběma vám totiž vládne planeta lásky Venuše, která má některé společné rysy a upřednostňuje stabilitu, rovnováhu a bezpečí. Měli byste proto tento den využít k odpočinku od práce a zaměřit se na společenský život.

Štír (22. října - 21. listopadu)

Štíru, stejně jako Beranu, vládne planeta Mars. Oba jsou známí svými impulsy, jsou si velmi podobní a v mnohém se doplňují. Jak již bylo řečeno, obě tato znamení zvěrokruhu sdílejí úterý jako nejšťastnější den v týdnu, který je také ideálním dnem k tomu, abyste po dlouhém odpočinkovém víkendu začali pracovat na nových plánech a projektech.

Střelec (21. listopadu - 21. prosince)

Střelcům, ostatně i Rybám, vládne Jupiter. A obě tyto znamení sdílí čtvrtek jakožto nejšťastnější den v týdnu. Bude se vám skutečně dařit. Tento den vám také dává čas zamyslet se nad tím, co jste již udělali, a následující den to napravit, abyste prožili krásný a pohodový víkend.

Kozoroh (21. prosince - 19. ledna) a Vodnář (19. ledna - 19. února)

Kozorohům i Vodnářům vládne planeta Saturn, a proto mají některé společné rysy, včetně disciplinovanosti a rozhodnosti. Další společnou vlastností těchto dvou znamení zvěrokruhu je jejich nejšťastnější den, kterým je sobota. Vzhledem k tomu, že oba máte úžasné organizační schopnosti, je to den, kdy máte všechnu práci hotovou a nenecháváte si žádný prostor pro chyby.

Ryby (19. února - 21. března)

Pokud jde o Ryby, vy si můžete podat ruku se Střelci, oběma vládne planeta Jupiter a pro oba je šťastným dnem čtvrtek. Mohlo by se vám dařit i v různých hrách i soutěžích.