Nejlepší cvičební pomůcky, které vám doma pomohou k lepší postavě

Nejlepší cvičební pomůcky, které vám doma pomohou k lepší postavě
Ačkoliv jsou už tělocvičny a fitness centra znovu otevřeny, mnozí z nás si oblíbili cvičení v pohodlí domova. Sestavili jsme pro vás seznam těch nejlepších posilovacích předmětů, které vám zjednoduší a zintenzivní váš trénink.

Pokud je spojíte s některými výukovými programy, které najdete na internetu, cvičení se stane zábavou.

Powerspin

Toto chytré zařízení je navrženo pro zvýšení síly v pažích. Funguje na principu izometrického odporu, takže vše, co musíte udělat, je chytnout ho oběma rukama a začít s ním pohybovat – čím rychleji, tím větší efekt.

Rotoped

Když není venku zrovna ideální počasí, rotoped vám dokonale nahradí funkci kola. Možná tak přijdete o výhled na přírodu, to ovšem můžete nahradit svým oblíbeným seriálem, na který jste už tak dlouho neměli čas.

Kettlebell

Ačkoliv se to nezdá, ale s tímto druhem závaží si můžete pořádně zacvičit. Na internetu je nespočet tipů, jak s ním cvičit. Pokud jste začátečník, začínejte od těch nejnižších vah.

Kruh Hula Hoop

Toužíte po útlých bocích a štíhlém bříšku? Zavzpomínejte si na dětství a pořiďte si kruhovou obruč Hula Hoop.

Posilovací lano

Pokud máte prostornou zahradu, využijte toho a pořiďte si posilovací lano. Stačí jej připevnit ke stromu a poté už jen zvedat pomocí své tělesné hmotnosti.

Posilovací kolečko

Tento šikovný nástroj je skvělým pomocníkem při tvarování našich partií. S jeho nákupem získáte i podložku, která koriguje rychlost a intenzitu jeho pohybu. Sehněte se na všechny čtyři (na kolena a ruce), uchopte tyč na válečku oběma rukama, zvedněte nohy a pomalu se posunujte dopředu a dozadu, přičemž váš střed je stále pevný.

Domácímu cvičení by také neměla chybět podložka, takže pokud to se cvičením myslíte vážně, poohlédněte se po nějaké kvalitnější.