Máte velké, či malé uši? A co to o vás prozrazuje, aniž to tušíte?

Máte velké, či malé uši? A co to o vás prozrazuje, aniž to tušíte?
Malé, nebo velké uši mohou prozradit mnohé skryté informace o vaší povaze a o vašem charakteru. Zasloužíte si respekt, nebo ne? Máte extrovertní nebo introvertní povahu? To vše se dá vyčíst z velikosti a tvaru vašich uší.  

Malé uši

Co všechno o vás mohou prozradit vaše malé uši? Pokud jste jejich vlastníkem, vězte, že jste člověk, který si zaslouží velký respekt. Dokážete být také velmi disciplinovanou osobou. Pokud jsou vaše malé uši ve spodní části rozšířené a masité, znamená to, že jste pravděpodobně více emotivně zatíženi.

Jestliže máte malé uši, jste povahou nejspíš introvert a máte sklony k stydlivosti. Tyto charakterové rysy u vás budou nabírat na síle o to více, pokud máte malé uši prodloužené a úzké.

Máte-li malé uši, jste velmi upřímný člověk. Dále jste také laskaví a jak už bylo řečeno, jste velmi emocionálně zatížení. Dokážete se velmi hluboce zamilovat, což může být zároveň vaše slabost, která vás může jednoduše dostat do kolen. Jestliže se zapálíte do diskuse, jste velmi hlasití a dokážete prosadit svůj názor. Jste velmi okouzlující, což láká pozornost vašeho okolí.

Úzké uši

Jsou-li vaše uši úzké, máte pravděpodobně velmi tichou osobnost. Než promluvíte, obsah toho, co chcete sdělit si minimálně dvakrát promyslíte.

Jakmile ale promluvíte, dokážete se trefit do černého a popsat věci pravými jmény. Nesnášíte pomluvy. Jste velmi inteligentní a dáváte radši přednost dlouhým a duchaplným rozhovorům než planým drbům.

Středně velké uši

Pokud vlastníte uši střední velikosti, jste energickou a odhodlanou osobou.

Velké uši

Máte-li velké uši, které mají masitou a rozšířenou spodní část, jste velmi přísný člověk, ale zároveň milujete rozkoš a vášeň. Jste také velmi odvážnou, bystrou a silnou osobností.

Velké uši jsou známkou životní vitality a nezávislosti. Máte odvahu dělat jen to, co vás baví. K tomuto zásadnímu životnímu kroku se jen tak někdo neodváží. Velké uši jsou známkou vysoké inteligence. Jsou také spojeny s dlouhým životem a velkým bohatstvím.

Pokud mají vaše velké uši hranatý tvar, jste chytrým a temperamentním člověkem.

Japonci věří, že velké uši jsou symbolem velkého bohatství a štěstí. Říkají, že lidé, kteří mají velké a zároveň dlouhé uši, znamená to, že budou opravdu šťastní. Dlouhé uši také přinášejí dlouhý život. Je známo, že čínští císaři a králové měli dlouhé uši, stejně tak jako Buddha.  

Široké uši

Jsou vaše uši široké? Znamená to, že jste velice otevření lidé a jste opravdoví pohodáři. Optimisticky přijímáte váš život tak, jak k vám přichází.

Nesnažíte se vyhýbat žádným životním situacím, které jsou pro vás důležité z toho důvodu, že vás posouvají dál. Dokážete opustit věci a situace, které do vašeho života už nic nového nemohou přinést.

Jste zároveň extroverti, kteří dokážou vycházet s lidmi. Také jste velmi zábavný a společenský člověk, který kolem sebe dokáže nashromáždit plno zajímavých a přátelských lidí.

 

Zdroje:

Zdroj článku:
  • www.onmanorama.com