Máte delší řasy, než je obvyklé? Co přesně to o vás vypovídá?

Máte delší řasy, než je obvyklé? Co přesně to o vás vypovídá?
Máte delší řasy než kdokoliv jiný ve vašem okolí? A jsou to vaše přirozené řasy? V tom případě si můžete gratulovat, protože zejména ženy by za přirozeně dlouhé řasy podstoupily takřka cokoliv. O to nám dnes ale nejde. Víte, co dlouhé řasy vypovídají o vaší osobnosti?

Přirozeně dlouhé řasy jsou znakem zdraví a krásy

Bylo tomu tak v historii a je tomu tak i teď. Zdá se, že v případě požadavků na řasy se trendy jen tak nezmění. V minulosti i teď jsou totiž dlouhé řasy symbolem zdraví a krásy. A je to nejen estetická záležitost. Dost o tom vypovídá i věda, která vysvětluje, jaký význam ve stavbě těla řasy vlastně mají.

Samozřejmě – chrání oční bulvu před vysoušením i před zanesením nežádoucího prachu do očí. Vědci se přiklání k tomu, že délka řas většinou odpovídá velikosti oční bulvy, kterou mají řasy chránit. Čím větší oči tedy máte, tím delší řasy byste k nim měli při narození obdržet.

Výjimky však potvrzují pravidlo, a proto se někteří návštěvě kosmetického salónu nevyhnou. Naštěstí lze dnes dlouhých řas dosáhnout během krátké a bezbolestné procedury.

Zajímavé je, že zatímco u žen jsou podle průzkumů dlouhé řasy žádoucí, u mužů už dlouhé řasy tolik atraktivní nejsou. Muži mají mít podle dotazovaných drsnější rysy než ženy a k tomu dlouhé řasy zkrátka nesedí.

Co dlouhé řasy vypovídají o vaší osobnosti?

Dlouhé řasy jsou známkou zdraví a krásy. Velkou roli hrají při hledání potencionální partnerky. Co ale říkají o vaší osobnosti? Podle astrologů jsou dlouhé řasy symbolem prozíravosti. Majitelky dlouhých řas se tedy jen tak nenechají napálit. Neznamená to, že by byly přehnaně nedůvěřivé, rozhodně si však nenechají mazat med kolem pusy.

Majitelky přehnaně dlouhých řas jsou rozhodné a každou situaci ve svém životě mají pevně v rukou. Možná si jsou moc dobře vědomy toho, že jejich pohledu nelze říct ne. Ačkoliv ženy s dlouhými řasy mohou těžit z výhod větší atraktivity, nedělají to. Rády se totiž spolehnou samy na sebe.

Dlouhé řasy mohou mít klidně i muži, Foto: Evgeniia Zakharishcheva

A co když mají dlouhé řasy muži?

Dlouhé řasy mohou mít klidně i muži. V tomto případě jsou velmi výjimeční a pohled s nimi každý udrží o něco déle, protože chvíli potrvá, než zjistí, co je na tváři onoho muže jinak. Dlouhé černé řasy podtrhují půvab oka. Díky tomu si tito muži mohou důvěru svého okolí získat snáze než jiní. Muži s dlouhými řasy jsou dobrodruzi každým coulem. Nic je doma neudrží, a tak od nich neočekávejte, že se s vámi budou válet na gauči.

Patříte k těm, kteří mají delší řasy, než je obvyklé? Gratulujeme! Znamená to pro vás řadu výhod. Ať už potenciál dlouhých řas využijete nebo ne, před okolím neutajíte své zvláštní kouzlo.

 

Zdroje:

Zdroj článku:
  • www.psychologytoday.com