Horoskop na 5. říjnový víkend: Štíři by měli navštívit rodinu, Raci si odpočinou

Horoskop na 5. říjnový víkend: Štíři by měli navštívit rodinu, Raci si odpočinou
Pátek se může řadit k našim bezstarostnějším dnům, poněvadž Měsíc se nachází pod vlivem Střelce. V sobotu se přesune do Kozoroha, bezstarostnost většinu z nás opustí.

V sobotu večer a v neděli na nás bude mít vliv znamení Štír, který ovlivní Slunce i Venuši, můžeme očekávat zvýšenou touhu po intimitě, ovšem někteří z nás také pocit nespravedlnosti.

Beran (21. března - 19. dubna)

Pokud musíte stihnout něco v pátek udělat, začněte hned ráno. Později, a hlavně večer, se Vám totiž nemusí nutně dařit. V sobotu a v neděli zatoužíte po intimitě a je jen na Vás, jak se k této potřebě postavíte. Pokud chcete někoho zaujmout, lehce vymyslíte plán, jak někoho svést.

Býk (20. dubna - 20. května)

V pátek můžete pozorovat chování lidí v různých situacích, Vaše zvědavost Vás bude vést ke zkoumání psychologie. Večer se Vám však Vaše zvědavost může vymstít. Sobota a neděle budou klidnější, budete chtít strávit čas v náruči člověka, ke kterému cítíte lásku.

Blíženci (21. května - 20. června)

Tento víkend budete myslet převážně romanticky. Vše začne v pátek, kdy zatoužíte po partnerově přítomnosti, a pokud žádného nemáte, budete si nějakého shánět. Silná touha po romantice Vám vydrží do soboty do rána, poté ji vystřídá touha po intimitě. V neděli vyzkoušíte něco nového.

Rak (21. června - 22. července)

Během týdne jste se plně starali o všechny, kteří Vás požádali o pomoc. Měli byste si v pátek odpočinout. Pokud nemáte partnera, Váš sobotní a nedělní šarm Vám dovolí nějakého si najít, tyto dny totiž budete mít silnou potřebu pochopení ze strany někoho jiného a romantiky.

Lev (23. července - 22. srpna)

V pátek zatoužíte po intimitě, pokud nemáte partnera, najdete si někoho dočasného. V sobotu budete mít status hodně důvěryhodného člověka. Pokud hledáte práci, v sobotu nebo v neděli můžete najít nějakou pracovní nabídku, která Vám bude plně vyhovovat.

Panna (23. srpna - 22. září)

Rodina a Váš domov budou v pátek hlavními tématy Vašich zájmů. Soustředíte se na blaho své rodiny a zpestříte Váš domov. Sobotu strávíte vesměs pracovně, poněvadž zjistíte, že Vám chybějí finance. Odpoledne a v neděli byste se měli jít podívat ven, pokud chcete udělat dobrý skutek.

Váhy (23. září - 22. října)

V pátek budete hodně kreativní, což Vám pomůže vytvořit plán na projekt, který Vám pomůže vydělat nějaké peníze navíc. V sobotu začnete Vaše plány realizovat, tento projekt Vás bude hodně bavit. V neděli získáte na svůj projekt hodnotného partnera.

Štír (23. října - 21. listopadu)

První víkendový den nemusí být podle Vašich představ ani ten nejpříjemnější. Myslete na to, že jedině Vy víte, jaké jsou Vaše hodnoty. Navštivte rodinu a lidi, na nichž Vám záleží, abyste přišli na jiné myšlenky. Zbytek víkendu bude lepší. Pokud chcete víkend strávit pracovně, zadaří se Vám.

Zdroj: Yulia Prizova / Shutterstock

Střelec (22. listopadu - 21. prosince)

Tento pátek se nebudete příliš hlídat, co se týče Vašich slov a činů. Nebudete si uvědomovat možné následky, což se Vám může večer vymstít. V sobotu příliš nedůvěřujte svým pocitům a intuici, jinak Vás zklamou. V neděli se zaměříte na finance, hlavně na způsob, jak vydělat více peněz.

Kozoroh (22. prosince - 19. ledna)

Pokud chcete vydělat peníze navíc, pátek je skvělý den, poněvadž se k Vám finance jen pohrnou. Pokud máte návrh projektu, můžete se do něho pustit. V sobotu a v neděli byste měli trávit čas s lidmi, kteří jsou Vám blízcí a je Vám s nimi dobře, mohou Vás udržet šťastnými.

Vodnář (20. ledna - 18. února)

Pokud něco potřebujete během víkendu udělat, udělejte to v pátek, v sobotu a v neděli na to budete příliš líní. Po celou sobotu budete plni sebedůvěry. Pokud máte spory v rodině, v neděli zjistíte, kde je kámen úrazu, a odstraníte ho. Vaše rodinné vazby se výrazně zlepší.

Ryby (19. února - 20. března)

Pátek strávíte spíše pracovně. Chcete si něco dopřát a víte, že musíte investovat více peněz. Práci skončíte ještě tento den, budete chtít klidný víkend. Navečer si dejte pozor na nečestné lidi. V sobotu začnete s novým zájmem. V neděli budete nadchnuti změnou ve Vašem životě.

Zdroj článku: