4 znamení zvěrokruhu, která svou pracovní zátěž přehazují na ostatní

4 znamení zvěrokruhu, která svou pracovní zátěž přehazují na ostatní
​​​​​​​V zaměstnání by si každý člověk měl vykonávat svou práci, která mu byla zadána. Většina z nás to respektuje, ovšem patříte-li do jednoho z následujících znamení zvěrokruhu, s největší pravděpodobností svou práci rozdělíte mezi ostatní zaměstnance, abyste se příliš nenadřeli.

Střelec (22. listopadu – 21. prosince)

Zdokonalujete své pracovní dovednosti a jste hodně pracovití. Alespoň to je výčet vašeho životopisu. Ve skutečnosti neděláte nic, co nechcete. Čím méně toho uděláte, tím více energie vám zbyde na aktivity, kterými žijete. Může se stát, že několikrát nedoděláte práci, ale když jde do tuhého, uvědomíte si, že byste měli začít pracovat. Pokud se však ve vašem okolí vyskytnou někteří vaši kolegové, kteří svou práci již dokončují, nedělá vám problém jim přidat svou práci, abyste se vy příliš nepřetáhli

Blíženci (21. května – 21. června)

Pracujete tvrdě a důsledně, rádi si přidáváte práci. To ovšem neplatí ve chvíli, kdy vás jednotvárná práce začne nudit. To se většinou děje maximálně do hodiny od začátku vaší pracovní doby. Rádi se poté se svými spolupracovníky rozdělíte o práci, která vám ještě zbývá, poněvadž pokud vás něco nebaví, všímáte si spíše věcí okolo a přemýšlíte o vašich životních událostech a krmíte jimi i kolegy, avšak následně zjistíte, že do konce směny svou práci nemůžete vůbec stihnout. Jediné řešení, jak v práci nepracovat přesčas, je získat si soucit u spolupracovníků, kteří za vás práci udělají

Vodnář (20. ledna – 18. února)

Jste ambiciózní a cokoliv děláte, chcete dělat dobře. Nicméně vaše současné zaměstnání vám může bránit v rozjezdu podnikání, které by vás bavilo mnohem více než to, co děláte nyní. A než abyste trávili v práci dlouhé hodiny, raději svou práci rozdělíte mezi ostatní zaměstnance a vy si jdete domů, abyste svou energii zaměřili na něco, co vás baví mnohem více. Tvrdá práce není to, co vás vystihuje, mnohem častěji jste viděni, jak svou práci vykonáváte lstivým způsobem.

Vodnáři na to jdou fikaně a umí si to zařídit, Zdroj: Roman Samborskyi/ Shutterstock

Štír (24. října – 21. listopadu)

Podnikání vám jde a jste k němu určeni, poněvadž jste svým vlastním pánem. Ovšem potřebujete-li k podnikání peníze nebo z nějakého dalšího důvodu nemůžete podnikat, jste extrémně líní, co se týče plnění pracovních povinností.

Snažíte se co nejvíce maximalizovat své přestávky a minimalizovat čistou pracovní dobu. Říkáte svým spolupracovníkům, že kolegové tu jsou od toho, aby si navzájem pomáhali, a nutíte je přebírat vaše pracovní úkony. Ovšem pokud náhodou potřebují vypomoci oni od vás, máte nekonečně mnoho výmluv, proč to zrovna dnes nepůjde.

Zdroj článku: