Horoskop pro zamilované na říjen: Beranům se bude dařit v manželství, Blíženci nebudou mít nouzi o nápadníky

Horoskop pro zamilované na říjen: Beranům se bude dařit v manželství, Blíženci nebudou mít nouzi o nápadníky
Zajímá vás, jak se vám povede v lásce v říjnu? Horoskopy mohou ukázat, jestli se blíží problém, nebo na vás naopak čeká vývoj pozitivním směrem.

Beran

Měsíc říjen bude přát hlavně beranům v manželství. Ti obnoví nebo posílí svou zamilovanost. Vztahy na svém začátku se mohou vyvíjet postupně, ale nebojte se, protože směřují správným směrem. Pro všechny berany však platí, že mají věnovat dostatek času a pozornosti svým blízkým.

Býk

Budete mít pocit, že ve vztahu není něco v pořádku a že váš milovaný není zcela naladěn na stejnou notu. Pokud se necháte podobnými pocity unést, snadno se může stát, že milovaného člověka obviníte například z nevěry.

Blíženci

Zamilovaní blíženci nemají nouzi ani o další nápadníky. Může tak být složité rozhodnout se pouze pro jednoho. Důležité je vybírat hlavou a ne pouze srdcem, protože jedině tak můžete vybrat nejlepšího partnera, se kterým budete postupně budovat svou lásku.

zamilovaný pár, zdroj: Rido / Shutterstock

Rak

Tentokrát to budete mít těžké, protože budete řešit, jestli pokračovat ve snaze o tvorbu vztahu, nebo to ukončit a hledat jinde. Tyhle boje a vnitřní dilemata přinesou v říjnu konflikty, ale i lítost až deprese, takže o moc příjemný měsíc určitě nepůjde.

Lev

Zamilovaní lvi ocení seznamky, protože právě zde najdou svůj nový slibný úlovek. Jediným problémem mohou být chyby z minulosti a fakt, že bývalý partner stále nezmizel z vašeho života. Během října se vám však povede se z tohoto problému vymanit.

Panna

Dejte si pozor na komunikaci s neznámými lidmi, protože zdánlivě lákavá nabídka může být ve výsledku velmi problematická. Během října je podle horoskopu lepší nevstupovat do nových vztahů. Raději pracujte sami na sobě a později se vám to v novém vztahu vrátí.

Váhy

V tomto měsíci nebude lásce přáno. Kvůli všudypřítomné smůle se ani nemusíte pokoušet o navazování nových vztahů. Podobně krušné to bude i pro všechny ve vztahu. Aby toho nebylo málo, mohou se v nevhodných chvílích připomínat bývalí partneři.

Štír

Jako štír se možná budete potýkat s myšlenkou, jestli snahu o svou milovanou osobu nevzdávat. Z vaší strany to bude chtít hodně sebezapření, což je pro štíry samo o sobě těžké, ale určitě to dokážete. Jako zmírnění napětí výborně poslouží humor, tak se ho nebojte použít.

Střelec

Pokud nejste ve vztahu, nepřinese říjen žádné větší změny. To ale rozhodně neznamená, že se máte přestat snažit. Když si dáte do pořádku vzhled a své vnitřní nastavení, bude to pro vás mít mnohem lepší užitek v porovnání se snahou pustit se do nového vztahu. Pozor i na konflikty v současných vztazích.

Kozoroh

Zalíbení se při troše komunikace s atraktivním člověkem, který vám padl do oka, snadno promění v začínající vztah. Nechte tak dveře pro lásku otevřené, protože se vám to rozhodně vyplatí. V případě manželství se vám bude společný život jednoduše dařit i bez větší snahy.

Vodnář

Jako vodnáři pravděpodobně řešíte změnu partnera, nebo přemýšlíte, jestli má stávající vztah cenu. Postupně si všimnete, že partner není tím, za koho jste ho měli, takže přijde drsné vystřízlivění. Říjen zkrátka nebude jednoduchým měsícem, ale musíte si prožít i horší chvíle, aby mohla přijít ta pravá láska.

Ryby

Připravte se na to, že říjen bude náročný. Platí to pro nezadané, kteří budou marně hledat novou lásku, ale i pro dlouhodobé vztahy, které čeká těžká zkouška a možná nevyhnutelná pauza. Problémy v oblasti s láskou naštěstí zachraňuje milující rodinný kruh, kde najdete dostatečnou útěchu a podporu. Přesně tohle budete potřebovat pro nový start do opětovného hledání lásky.

Zdroje článku: