Horoskop na středu 6.10.2021: Rak může mít oslabené některé důležité orgány. Panna začne přemýšlet o jiné práci

Horoskop na středu 6.10.2021: Rak může mít oslabené některé důležité orgány. Panna začne přemýšlet o jiné práci
Každé znamení čeká každý den něco nového. Postavení planet všechna znamení různě ovlivňuje a přináší určitou stabilitu nebo naopak naruší běžný chod dne. Přečtěte si, co čeká vaše znamení a na co se dnes můžete těšit.

Beran

Poslední dobu máte větší nutkání vyhledávat milostné vztahy, zábavu a tělesné požitky. Také vám nečiní potíže utrácet bezhlavě své finance. Zkuste se dnes více zaměřit na sebe a pobyt například v přírodě. Vhodnou volbou pro dnešní den je pro vás jakýkoli sport.

Býk

Vykonáváte svou práci vždy pečlivě a zodpovědně, neboť si jdete tvrdě za svými cíli. Myslete na pracovní morálku i dnes, kdy vás pravděpodobně přepadnou sklony k lenivosti. Jen pokud budete vytrvalí a nebudete hledat možnosti, jak si práci usnadnit, máte pozitivní výsledky již téměř na dosah rukou.

Blíženci

Bojujete s potřebovat vrhat se do několika věcí najednou a chtít vše hned. Je však dnes obzvlášť důležité dokončit nejdříve první práci, než se dostanete k další. Jinak hrozí, že budete mít vše rozdělané a nedokončíte nic, za což pochvalu určitě nedostanete.

Rak

Při ubývající Luně, která na vás silně působí, si dnes dejte pozor na oslabené orgány. Oslaben je zvláště žaludek, lymfatický systém a ženské orgány. Dnes máte však ideální den pro domácí práce a zejména starost o zahradu. Nezanedbejte také péči o vaše členy domácnosti, kteří vaši starost potřebují.

Lev

Máte tendenci dnes ostatní poučovat a všelijak jim radit. Pokud nejste zrovna učitelem, dnes se spíše držte při zemi, neboť vaše kázání nemusí každý ocenit. Mějte na paměti, že je třeba více naslouchat druhým.

Panna

Vaše práce vás zřejmě poslední dny začíná nudit anebo může brzy začít. Chcete si hodně prosazovat svoje názory a zároveň chcete být vyslyšeni. Zkuste popřemýšlet o práci, kde můžete svoje schopnosti uplatnit. Ve výběru však buďte velmi opatrní, abyste se nevzdali práce, která není zas až tak špatná.

Váhy

Na okolí působíte diplomaticky a zároveň umíte být vtipní, za což si vás okolí cení. Pokud se věnujete kreativní práci, máte možnost dnes zabodovat se svými výsledky. Zvláště vynikáte se svým psaným projevem, tak se nebojte pustit do většího projektu.

Štír

Dnes se bude hodně ozývat vaše podvědomí, které skrývá různá tajemství a citové záležitosti. To však nesouvisí vždy s vřelým postojem k ostatním. Neměli byste se proto za žádnou cenu pouštět do žádných sporů nebo neuvážlivých cest.

Střelec

Máte dobré předpoklady pro navázání nových vztahů. Nacházíte se v dobré psychické kondici, a proto umíte na okolí dobře zapůsobit. Nebojte se oslovit protějšek nebo navázat nový vztah na pracovišti, který může být i čistě přátelský nebo pracovní.

Kozoroh

Jste nyní obzvláště obezřetní, co se týče vašich financí. Máte sice našetřené dobré jmění, stále však máte nutkání šetřit na horší časy. Zkuste se více odpoutat od svazující potřeby chránit svoje finance a dopřejte si to, co byste si dnes chtěli pořídit. Žijete přeci jen jednou!  

Vodnář

Milujete svou svobodu a možná máte pocit, že jste dnes svázání více než kdy dříve. Vše má svůj čas a pokud usilujete o duševní vysvobození, nechce dnes vše plynout a brzy se vám ukáže ta správná cesta.  

Ryby

Máte pocit, že se musíte doslova obětovat pro svoji rodinu. Domov je pro váš vším a především místem, kde máte vytoužené soukromí. Vaše sentimentální sklony však nemusí dnes ocenit všichni členové domácnosti. Zkuste se trochu vcítit do ostatních a možná pochopíte, že to nemusí vnímat stejně jako vy.

Zdroj:

  • autorský text