Nejšťastnější den v příštím týdnu podle horoskopu: Pondělí pro Berany, Raci si počkají až na neděli

Nejšťastnější den v příštím týdnu podle horoskopu: Pondělí pro Berany, Raci si počkají až na neděli
Před námi už je poslední týden v únoru a s ním i začátek března. Někoho bude čekat ještě spousta pracovních úkolů, někdo si už bude užívat rodinné pohody. A jaký bude váš nejšťastnější den v týdnu?

Konec měsíce a přechod do toho nového může být pro někoho poněkud náročnější. Pro mnoho z nás bude především o dokončení pracovních úkolů. Přeci jen na každého z nás čeká nějaký šťastný den, kdy sklidíme úspěch. Zjistěte, jaký den se nejlépe do něčeho pustit a jak si užijete dny volna!

Beran (21.3. - 20.4.)

Nejšťastnější den v týdnu: pondělí 27.2. Do nového týdne vstoupíte šťastnou nohou a dobré zprávy můžete očekávat na pracovišti. Jste si vědomi toho, že jste veškeré resty dokončili minulý týden a teď sklidíte pochvalu nebo uzavřete dobrý obchod.  

Býk (21.4. - 21.5.)

Nejšťastnější den v týdnu: sobota 4.3. Celý týden bude hodně o práci a splnění všech úkolů. O víkendu ze sebe budete mít dobrý pocit, že jste vše zvládli a dopřejete si nějakou zaslouženou odměnu. Dopřejte si společný čas se svými přáteli a partnerem. 

Blíženci (22.5. - 21.6.)  

Nejšťastnější den v týdnu: středa 1.3. Tento týden pro vás bude velice příznivý a může očekávat klidné dny. Do práce chodíte rádi a v polovině týdne se vám něco povede, za co dostanete pochvalu. Nezapomeňte se více věnovat sami sobě a svým koníčkům.

Rak (22.6. - 22.7.) 

Nejšťastnější den v týdnu: neděle 5.3. Začátkem nového týdne budete trochu bojovat s leností a vaší nechutí do práce. Potrvá vám, než se v novém pracovní týdnu naplno rozjedete. Víkend už bude plný harmonie a rodinné pohody. Dokonce naplánujete nějakou zábavu pro celou rodinu.

Raci, v tento týden vás významně přemůže lenost
Raci, v tento týden vás významně přemůže lenost | Zdroj: Roman Chazov/ Shutterstock

Lev (23.7. - 22.8.) 

Nejšťastnější den v týdnu: pondělí 27.2. Těšíte se na nový týden a do všech úkolů se vrhnete s vervou. Velkou radost vám udělá vaše dobře odvedená práce a celý zbytek týdne si můžete užívat klidu na pracovišti. Překvapit vás může nečekané pozvání na nějakou akci.

Panna (23.8. - 22.9.)

Nejšťastnější den v týdnu: středa 1.3. Nahromadily se vám teď nějaké starosti a povinnost a vy se jim musíte přizpůsobit. Už od středy se ale vše zlepší a vy si umíte se vším velmi rychle poradit. Dbejte zvýšené pozornosti o své zdraví a životní styl. 

Váhy (23. 9. - 23.10.)

Nejšťastnější den v týdnu: čtvrtek 2.3. Celý týden budete hodně pracovat, řešit hned několik úkolů, ale konci už zvolníte. Před sebou máte vidinu hezkého víkendu se svou polovičkou. Budete si chtít užívat hlavně společných chvilek a uděláte si hezký večer.

Štír (24.10. - 22.11.) 

Nejšťastnější den v týdnu: úterý 28.2. V novém týdnu vás čeká především pohodová rodinná atmosféra. Vše vám půjde od ruky a dočkat se můžete i nějaké odměny. Pozor si dejte na své finance a větší investice, které se vám nyní nevyplatí.

Střelec (23.11. - 21.12.)

Nejšťastnější den v týdnu: sobota 3.3. Nahromadí se vám hodně starostí a vy si s nimi musíte do konce týdne poradit. Všechno zvládnete velmi rychle a budete si užívat poklidný konec týdne se svými nejbližšími. Nezapomeňte také na pohyb a pobyt na čerstvém vzduchu.

Kozoroh (22.12. - 20.1.)  

Nejšťastnější den v týdnu: neděle 5.3. V práci se vám bude tento týden dařit. Dokončíte nějaký projekt nebo dlouhodobou práci a sklidíte úspěch. Konec týdne bude pro vás o odpočinku a užijete si i pěkné chvíle se svou polovičkou.  

Vodnář (21.1. - 20.2.)

Nejšťastnější den v týdnu: pátek 3.3. Užíváte si příjemnou společnost svých přátel i kolegů. V práci budete řešit více úkolů najednou, ale vše hravě zvládnete. Dočkat se můžete i pochvaly od nadřízeného. O víkendu si užijete dobrou zábavu a možná i nějaký výlet. 

Ryby (21. 2. - 20.3.)

Nejšťastnější den v týdnu: čtvrtek 2.3. Čeká vás spíše poklidný týden a nemělo by vás nic rozhodit. Konečně vám bude zbývat i dostatek času na rodinu. Možná ale pocítíte větší úbytek energie a měli byste proto více odpočívat a nepřepínat se.

Zdroj článku:
  • Autorský text