Horoskop na 5. lednový víkend: Blíženci budou dobrovolně pracovat, Ryby si mohou splnit sen

Horoskop na 5. lednový víkend: Blíženci budou dobrovolně pracovat, Ryby si mohou splnit sen
Kreativita tento víkend rozhodně nebude chybět nikomu. Existuje-li něco, na co jsme si dosud netroufli, nyní je čas to vyzkoušet. Možná v sobě odhalíme skrytý talent, poněvadž Venuše již od čtvrtka má na naše štěstí dobrý vliv. Máte si dát tento víkend pozor na drobné překážky nebo vše bude probíhat hladce?

Beran (21. března – 19. dubna)

Určitě máte spoustu nápadů, jak zbohatnout. Nyní je načase tyto nápady zrealizovat – možná Vám nepřinesou tolik peněz, kolik jste si představovali (možná na tom nic netrhnete), ale dost se pobavíte, což je v této době hlavní. Berte to jako úspěch a vezměte si ponaučení do budoucna.

Býk (20. dubna – 20. května)

Celý tento víkend budete myslet na své dobré přátele. Budete jim chtít pomoci. Bude Vám jedno, s čím budou potřebovat pomoc – Vám bude stačit, že s nimi budeme moci trávit svůj drahocenný čas. Hledáte-li novou lásku, v sobotu se pečlivě rozhlédněte, najdete někoho se stejnými zájmy.

Blíženci (21. května – 21. června)

Od pátku do neděle budete hodně zaneprázdnění prací. Tento úděl si udělíte Vy sami, bude to Vaše vlastní rozhodnutí. Budete o všem příliš přemýšlet a své myšlenky transformujete v něco užitečného. Je dost pravděpodobné, že své firmě navrhnete inovativní změnu, která pomůže všem.

Rak (22. června – 22. července)

Věnujte se svým koníčkům. Nedovolte nikomu, aby Vám zničil splnění Vašeho snu – alespoň pár dní v roce se zaměřit pouze sami na sebe. Starání se o ostatní už bylo dost, nyní buďte sami sebou. Pokud jste delší dobu bez partnera, Vaše samostatnost přiláká vhodného člověka.

Raci, věnujte se svým koníčkům, Zdroj: ABO PHOTOGRAPHY/ Shutterstock

Lev (23. července – 22. srpna)

Neustále Vám bude vrtat hlavou, proč Vám to s minulým partnerem nevyšlo. Neustále budete bloumat ve své minulosti, což Vám nejen nepřinese štěstí v přítomném okamžiku, ale také se budete zbytečně stresovat. Vyrazte za přáteli, pokud budete chtít zlepšit náladu.

Panna (23. srpna – 22. září)

Ani tento víkend Vás neopustí touha po romantice. Pokud zrovna nemáte partnera, nezoufejte – tento víkend se můžete setkat s někým, kdo ocení Vaši inteligenci a smysl pro pořádek i pravidla. Máte příležitost potkat partnera, který si Vás bude vážit takové, jací skutečně jste.

Váhy (23. září – 23. října)

Příjemná slova budete vypouštět ze svých úst po celý víkend. Tentokrát Vám půjde o to, aby všichni byli šťastní a spokojení. Budete pomáhat lidem bez nároku na protislužbu. Pocit, že jste někomu mohli změnit život od základů, pro Vás bude tou největší odměnou.

Štír (24. října – 21. listopadu)

Budete se spíše bavit než pracovat. To však neznamená, že se na práci úplně vykašlete – ba naopak, budete si ji užívat naplno. Poté vyrazíte mezi své přátele, tento víkend budete zábavnější než kdy jindy, Vaši přátelé se skvěle pobaví, což nakazí veselou náladou i Vás.

Střelec (22. listopadu – 21. prosince)

Nastává čas usmíření – alespoň pro Vás. Nejspíše znáte člověka, s nímž jste ztratili kontakt. Nyní začnete litovat, že se tak stalo. Věřte, že litování sebe sama tuto bolest neutlumí, ba naopak. Zajděte za tímto člověkem, abyste věděli, zda mu chybíte či nikoliv.

Kozoroh (22. prosince – 19. ledna)

Tento víkend nebudete muset nic řešit činy – hravě postačí jeho slova. Problémy nebudou dosahovat takových rozměrů, aby bylo nemožné je vyřešit vhodnými slovy. Také ze sebe budete sypat moudra, která si ostatní lidé vezmou k srdci a poučí se z nich.

Vodnář (20. ledna – 18. února)

Toužíte-li namalovat obraz, ale nevíte, zda by se Vám povedl, s chutí do toho! Právě tento víkend máte nejvyšší příležitost změnit své sny ve finanční rezervu, která poslední dobou není příliš příznivá vzhledem k Vaší momentální touze koupit si, co kde vidíte.

Ryby (19. února – 20. března)

Sejdete se s lidmi, kteří přemýšlí podobně jako Vy. Vaše plány se mohou uskutečnit, pokud požádáte ty správné lidi. Mohou Vám pomoci se odrazit od startovní pozice, poněvadž nyní potkáte ten typ lidí, kteří umějí chodit v podnikání, což se Vám nyní bude nesmírně hodit, abyste zlepšili svůj život.

Zdroj článku: