Horoskop na 2. únorový týden: Předpověď pro všechna znamení

Horoskop na 2. únorový týden: Předpověď pro všechna znamení
Vysoké množství energie, kterou jsme předchozí týden zažili, pomalu odezní a problémy, které jsme si vytvořili, budeme schopni rychle vyřešit. Je to díky vlivu Měsíce, který bude pod vlivem Panny i Vah. Pozor v pátek na střet Merkuru s Plutem, jejich vliv nás může znejistit. Co Vás čeká v průběhu tohoto týdne?

Beran (21. března – 19. dubna)

Se svými přáteli si v pondělí užijete spoustu zábavy, ale tentokrát se svými činnostmi nebudete zacházet do takových extrémů jako předchozí týden. Od úterý do čtvrtka se zaměřte na práci a udělejte jí co nejvíce, ale zároveň svědomitě, jinak si v pátek budete myslet, že jste neproduktivní.

Býk (20. dubna – 20. května)

Pokud jste se předchozí víkend rozhádali se členy své rodiny, nyní je nejvyšší čas dát vše do pořádku. Přestože v pondělí můžete váhat, již od úterý vychladnete a rozhodnete se tohoto člena rodiny navštívit. V pátek můžete zkusit meditovat. Meditace Vám pomůže urovnat si myšlenky.

Blíženci (21. května – 21. června)

V pondělí se můžete izolovat od ostatních lidí, poněvadž jste si mohli příliš vzít k srdci něco, co Vám někdo v průběhu víkendu řekl a nebylo to pěkné. Od úterý opět vyrazíte do společnosti a začnete se bavit. Pokud budete řešit problém, v pátek si představíte ty nejhorší scénáře.

Rak (22. června – 22. července)

Pondělí je ve znamení konce Vaší přecitlivělosti, pochopíte, proč se Vám děly věci, které se Vám děly. Od úterý do čtvrtka byste se měli stýkat s přáteli i rodinou – ti všichni lidé Vás dokážou udržet v klidu a vyslechnou Vás. V pátek můžete vyřešit problém někoho jiného a získat dobrý pocit.

Lev (23. července – 22. srpna)

Hned začátkem týdne zatoužíte po setkání s přáteli. Pokud jste se s některým z nich rozhádali, od úterý do čtvrtka ho můžete navštívit a pokusit se vyřešit neshody. V pátek popřemýšlíte, zda činnosti, které děláte každý den, jsou pro Vás opravdu prospěšné.

Panna (23. srpna – 22. září)

Vaše schopnost plnit rychle a efektivně své pracovní úkoly se obnoví v pondělí odpoledne, avšak v úterý se to ještě zlepší. Vaši přátelé budou mít něco na srdci ve středu a ve čtvrtek, promluvte si s nimi. V pátek můžete zazdít svůj smysl pro lásku, pokud si promluvíte s nesprávným člověkem.

Váhy (23. září – 23. října)

Tento týden budete v mírumilovném rozpoložení. Již v pondělí budete mít chuť pomáhat lidem jako dobrovolník. Nezapomeňte však na své přátele, obzvláště pokud jste se s někým nepohodli. Do čtvrtka je vhodný čas je navštívit. V pátek můžete zažít od někoho z rodiny zklamání.

Štír (24. října – 21. listopadu)

Celé pondělí strávíte spíše pracovně, budete mít skvělou náladu a budete se moci plně soustředit. Od úterý do čtvrtka čekejte nečekanou návštěvu, bude však příjemná. V práci Vás ocení za Vaši snahu. V pátek budete příliš zvědaví, díky čemuž odhalíte skrytý problém.

Střelec (22. listopadu – 21. prosince)

První den v týdnu neposedíte na místě a budete zkoumat neznámé kraje. Ne však sami, vezmete si s sebou člověka, který je Vám nejbližší. V úterý, ve středu a ve čtvrtek budete řešit problémy, avšak ne proto, že musíte, nýbrž proto, že sami chcete. V pátek budete v práci nejvýdělečnější pracovník.

Kozoroh (22. prosince – 19. ledna)

Pokud se chcete omluvit někomu, komu jste ublížili, pondělí není nejvhodnější den. Raději si ujasněte, proč přesně jste se pohádali. Úterý a středa jsou vhodné dny na usmíření. Čtvrtek je Váš šťastný den ve všech životních oblastech. V pátek opustíte všechny myšlenky, které brání Vašemu výdělku.

Vodnář (20. ledna – 18. února)

Hned v pondělí vyrazíte za svými přáteli a využijete přebytek své energie k tomu, abyste s nimi strávili nezapomenutelný den. Od úterý do čtvrtka se zaměříte na své zájmy, dobrovolnictví není vyloučeno. V pátek necháte své vzpomínky v minulosti a rozhodnete se začít nový, lepší život.

Ryby (19. února – 20. března)

Od pondělí do čtvrtka se budete setkávat se členy své rodiny i s přáteli a ujistíte se, že nikomu nic nechybí. V pondělí si ale dejte pozor na svou přecitlivělost. Vymyšlení společného programu Vám pomůže zůstat v klidu. V pátek si budete s někým dlouze povídat a z tohoto rozhovoru se poučíte.

Zdroj článku: