Co si myslíte o manželství, podle Vašeho data narození

Co si myslíte o manželství, podle Vašeho data narození
​​​​​​​Někteří lidé se do manželství hrnou, zatímco jiní čekají na toho pravého partnera a některé může myšlenka sňatku s kýmkoliv děsit. Lidé však nemají na manželství stejný názor. Co pro Vás znamená manželství? Podívejte se, zda Váš názor souhlasí s názorem většiny lidí narozených ve Vašem znamení.

Beran (21. března – 19. dubna)

Nejste proti svatbě, ale dobře si promyslíte, zda chcete strávit zbytek svého života právě s partnerem, u něhož přemýšlíte o manželství. Pokud někomu navrhnete svatbu, opravdu ho milujete.

Býk (20. dubna – 20. května)

Domníváte se, že do manželství by se mělo vstoupit pouze tehdy, když si oba plně důvěřujete. Nevrháte se do něj po hlavě, ale ani ho předem neodsuzujete.

Blíženci (21. května – 21. června)

Nikdy se nedokážete plně rozhodnout a v případě manželství to není jiné. Rádi byste si vzali toho pravého partnera, avšak stále máte na mysli, že manželství nemusí vést jen k tomu dobrému.

Rak (22. června – 22. července)

Již od počátku zamilování si představujete, jak se s partnerem vezmete. Manželství je podle Vás něco, čím upevníte svůj vztah a opětovně si vzájemně vyznáte lásku.

Lev (23. července – 22. srpna)

Jen tak někdo Vás neohromí na delší dobu, nechcete proto o manželství ani slyšet, dokud si nenajdete partnera, který je stejně zábavný jako Vy po dobu několika let.

Panna (23. srpna – 22. září)

Manželství je velký projev lásky, ale pro Vás je to převážně něco, co Vám dává závazky a bude Vás zdržovat od práce. Partner, kterého jste schopni si vzít, musí mít pro Vaše potřeby velké pochopení.

Váhy (23. září – 23. října)

Spíše než na manželství myslíte na to, jestli Váš partner je dostatečně krásný na to, aby Vás mohl reprezentovat. Na manželství myslíte jen tehdy, když si s partnerem hodně rozumíte.

Štír (24. října – 21. listopadu)

Svatby neodsuzujete, ale než vstoupíte do manželství, řádně si promyslíte, zda partnerovi můžete opravdu věřit a manželství povede k něčemu dobrému.

Střelec (22. listopadu – 21. prosince)

Nejste pro myšlenku manželství. O svatbě začnete přemýšlet až tehdy, když máte harmonický dlouhotrvající vztah a partner Vás dokáže vždy překvapit něčím novým.

Kozoroh (22. prosince – 19. ledna)

Nejste proti svatbě, dokonce ji plně podporujete, poněvadž jste příliš tradiční a podle Vašeho názoru by každé šťastné partnerství mělo vyvrcholit svatbou, aby se dosáhlo pravého štěstí.

Vodnář (20. ledna – 18. února)

O manželství pravděpodobně přemýšlíte v negativním slova smyslu, jako o něčem, co Vás nesnesitelně zdržuje. Neřídíte s emocemi a partnera tudíž k životu příliš nepotřebujete.

Ryby (19. února – 20. března)

Manželství je pro Vás skvělý způsob, jak partnerovi dokázat svou věrnost a lásku. Nejspíše již od začátku vztahu sníte o tom, jak se vezmete, ale může trvat delší dobu, než se ujistíte, že tento partner je ten pravý.

Zdroj článku: