Partnerský horoskop na 5. zářijový týden: Berani zhodnotí vztah, Raci si budou partnera všímat

Partnerský horoskop na 5. zářijový týden: Berani zhodnotí vztah, Raci si budou partnera všímat
Začátkem týdne Venuše ovlivní naše vztahy, partnerství proto bude opravdu romantické takřka po celý týden. Ve čtvrtek navíc vstoupí do vlivu Vah, což spojení nás a partnera ještě povzbuzuje. O víkendu se mohou vyskytnout drobné hádky.

Beran (21. března – 19. dubna)

S partnerem si na začátku týdne popovídáte o tom, jak se vám ve vašem vztahu líbí. Budete mu chtít říci všechna pozitiva. Posílení vašeho vztahu slibuje čtvrtek, kdy nebudete vnímat nic než vašeho partnera. O víkendu spolu nemusíte komunikovat správně, ovšem v neděli si budete hodně rozumět.

Býk (20. dubna – 20. května)

Začátkem týdne se s partnerem můžete začít společně vzdělávat, pokud se o něco zajímáte společně. Zpevní to váš vztah a přinese romantiku. Ve čtvrtek si buďte jisti, zda se rozhodujete ve vztahu správně, partner to ocení. Pozor na komunikaci o víkendu, v neděli pochopíte, co se vám partner snažil naznačit.

Blíženci (21. května – 21. června)

Harmonie ve vztahu dosáhne dokonalosti na začátku týdne. S partnerem si budete mít co říci. Ve čtvrtek máte tu výhodu, že se pro partnera stanete velmi přitažlivými, a budete si tak rozumět ještě více. V neharmonickém vztahu dojde k výraznému zlepšení hlavně v neděli, kdy si budete v klidu povídat.

Rak (22. června – 22. července)

Konverzace je přesně to, co vám od pondělí do středy udělá radost. Komunikujte proto s partnerem, velmi ho to potěší. Ve čtvrtek prožijete lásku k partnerovi naplno, ovšem budete se soustředit i na svou rodinu a přátele, což v pátek může vyústit v hádku. V neděli mu to vysvětlíte.

Lev (23. července – 22. srpna)

S partnerem si dlouze popovídáte o vaší prosperitě na začátku týdne. Necháte ho sdělit svůj názor, přestože ten váš pro vás zůstane ten hlavní. Ve čtvrtek budete mít nutkání složit partnerovi básničku, kterou ocení. O víkendu budete dumat, jak si více vydělat, a také v neděli si partnera nebudete příliš všímat.

Panna (23. srpna – 22. září)

Pokud chcete okořenit váš vztah, nevšední rande na začátku týdne je skvělou volbou. Ve čtvrtek, pokud se rozhodnete věnovat se partnerovi, poslouchejte svou intuici, s partnerem se skvěle pobavíte. O víkendu jsou možné neshody kvůli vaší nerovnováze mezi pracovním a partnerským životem.

Váhy (23. září – 23. října)

Se svým partnerem si na začátku týdne užijete hodně zábavy, avšak ve své mysli zavzpomínáte na partnera, který od vás kdysi odešel. Ve čtvrtek budete partnera učit, jak se do vás opět zamilovat, on si vaši lekci rád vyslechne. V neděli partnerovi sdělíte, jaké plány jste pro vás dva připravili.

Štír (24. října – 21. listopadu)

Na začátku týdne nebudete hádaví, což váš partner ocení a využije toho k moudré rozmluvě. Ve čtvrtek vás vaše mysl potrápí vzpomínkami z minulosti, z čehož si odnesete ponaučení, že váš partner vás potřebuje. Budete k němu milí. V neděli budete silně komunikativní.

Střelec (22. listopadu – 21. prosince)

S partnerem si popovídáte. Bude to nevšední rozhovor, nezůstanete dlouho u jednoho tématu. Pokud váš partner nerespektuje vaši touhu být nezávislými, čtvrtek s ním nestrávíte. Pozor na nevěru. O víkendu se nemusíte pohodnout, situace v neděli se odvíjí od toho, nakolik si vás partner váží.

Kozoroh (22. prosince – 19. ledna)

Začátkem týdne si můžete s partnerem sjednat rande, bude hodně romantické a bude to to nejlepší, co můžete tyto dny pro partnera udělat. Jinak celý týden strávíte spíše pracovně než s vaším partnerem. Pozor si však dejte na možnou nevěru se spolupracovníkem.

Vodnář (20. ledna – 18. února)

S partnerem si na začátku týdne popovídáte o vašem vztahu. Víte, že není nejlepší, ale jste schopni udělat vše pro to, aby byl. Hlavně ve čtvrtek zatoužíte po zacelení všech ran, které váš vztah obdržel. O víkendu popřemýšlíte, jak vztah ještě více upevnit. V neděli učiníte první krůčky.

Ryby (19. února – 20. března)

V pondělí, úterý a ve středu budete partnerovi naplno projevovat svou lásku. Ve čtvrtek se vzbudíte s pocitem, že bez partnera nemůžete žít, a to i v případě plně nefunkčního vztahu. Také o víkendu nebudete zahálet, připravíte na neděli romantický rozvrh činností na celý den.

Zdroj článku: