Manželský horoskop na říjen: Střelce čeká nedorozumění, na Lvy bohatý společenský život

Manželský horoskop na říjen: Střelce čeká nedorozumění, na Lvy bohatý společenský život
Jaké výzvy si připraví první podzimní měsíc pro vaše manželství? Podívejte se, jestli vašemu znamení hvězdy předpovídají partnerské rozkoly, či romantické chvíle.

Beran (21. 3. – 20. 4.)

Pro harmonické fungování vašeho manželství jsou důležité také dobré vztahy s rodinnými příslušníky. Udržujte přátelské a zdravé vztahy s přáteli a členy rodiny vašeho partnera. Když partner uvidí, že vám záleží na jeho rodině, bude se i on snažit vycházet s vašimi příbuznými a vašemu vztahu nebude stát nic v cestě.

Býk (21. 4. – 21. 5.)                 

Snažte se z každé chvíle vytěžit maximum a neustále partnerovi připomínat, jak moc ho máte rádi. Naplánujte výlet, dlouhou jízdu autem, romantickou večerní procházku nebo večer doma jen ve dvou. Společně strávený čas ještě více otuží váš vztah.          

Blíženci (22. 5. – 21. 6.)

Váš partner se bude více věnovat své rodině, což ve vás vyvolá pocit žárlivosti. Zkuste však být trpěliví. Až se náhlá změna v rodině usadí, budete zase v popředí partnerova zájmu. Možná dokonce oceníte, že se ve chvílích potřeby dokáže o svou rodinu postarat.

Rak (22. 6. – 22. 7.)

Neshody mohou přinést do vztahu i něco dobrého. Naučíte se dívat na věci z pohledu toho druhého, pochopit jeho názor, a pokud dokážete uznat, že může mít také v něčem pravdu, najdete stavební kámen každého vztahu. Porozumění a otevřená komunikace dokážou zázraky.

Lev (23. 7. – 22. 8.)

Na vás i vašeho partnera čeká v říjnu bohatý společenský život, ale v zajetí akcí se spolupracovníky a přáteli byste neměli zapomenout sami na sebe. Pokud se vám nepodaří najít čas pro společně strávený večer v klidu domova, nabídněte partnerovi, že ho na nějakou firemní akci doprovodíte. Kromě společně stráveného času poznáte i nové přátele.

Panna (23. 8. – 22. 9.)

Máte-li možnost večeře při svíčkách nebo si můžete doma udělat filmové promítání, neváhejte. Pokud svého partnera dobře znáte, připravte si něco speciálního podle jeho zálib. Pokud si oba potrpíte na cestování, můžete si naplánovat cestu na co nejexotičtější místo, na pláže nebo do hor.

Váhy (23. 9. – 23. 10.)

Váš partner bude tento měsíc potřebovat vaši podporu více než kdy jindy. Možná ho čekají nepříjemné okamžiky v práci anebo začne pochybovat o svých kvalitách. Je na vás, aby se alespoň doma cítil oceněn a v bezpečí. Váš zájem a péče se vám časem jistě vrátí.

Štír (24. 10. – 22. 11.)

Objeví se několik záležitostí, které povedou k vášnivým debatám, a vy možná nebudete se svým partnerem vždy stejného názoru. Je pravděpodobné, že v některých bodech budete muset ustoupit a najít kompromis. Základ manželství je koneckonců založen na vzájemné důvěře, porozumění a oboustranné komunikaci.

Střelec (23. 11. – 21. 12.)

Nedorozumění na začátku měsíce mohou narušit váš partnerský život. Abyste vyřešili neshody, zkuste trávit s partnerem více času. Může to trvat delší dobu, ale věci se brzy vrátí do starých kolejí. Pokud máte vnitřní konflikt, může vám pomoci i sdílení vašich starostí.

Kozoroh (22. 12. – 20. 1.)

Říjen vám poskytne dostatek příležitostí k oživení vašeho milostného vztahu. Je však důležité, abyste udrželi správnou rovnováhu mezi pracovním a osobním životem. Jde o to, abyste si navzájem dodávali důležitost, respekt, lásku, náklonnost a byli tu jeden pro druhého.

Zdroj: DC Studio/ Shutterstock

Vodnář (21. 1. – 20. 2.)

Přestože se oba milujete, ve vašem vztahu se objeví spousta problémů. Budete muset vynaložit velké množství energie na to, aby se situace ustálila. Snažte se nepolevovat. Jinak se možná budete muset vydat jiným směrem než váš partner.

Ryby (21. 2. – 20. 3.)

Ležérní zacházení s láskou se, milé Ryby, nevyplácí. Nikdo po vás nechce, abyste se změnily, ale drobný rozdíl ve vašem přístupu k věcem může váš vztah zachránit. První krok je vždycky nejtěžší, proto oba čekáte, že iniciativu převezme ten druhý. Udělejte vstřícný krok dřív, než bude pozdě.