Jak dopadli aktéři televizní Svatby na první pohled: Štěpánka a Pavel

Jak dopadli aktéři televizní Svatby na první pohled: Štěpánka a Pavel
Energická Štěpánka a bodrý kuchař Pavel si od prvních okamžiků porozuměli a sympatičtí byli i divákům, kteří jim drželi palce. Jak se jejich vztah vyvíjel napříč celou show? Zůstali spolu i po natáčení?

Temperamentní manažerka a kuchař

Potetované manažerce Štěpánce vybrali televizní experti kuchaře Pavla, který si pro svou mohutnou postavu vysloužil přezdívku Shrek. Oba jsou extrovertní povahy a shodli se na tom, že televizní seznamování si přišli náležitě užít.

Na tom, že otevřenost a schopnost jít do vztahu naplno i navzdory tomu, že se seznamování odehrálo před televizními kamerami, těmto aktérům prospělo, se ostatně shodli i televizní experti, kteří jejich sbližování sledovali spolu s diváky.

Štěpánka a Pavel se záhy stali miláčky kamery i diváků. Uvolněná dvojice si rozuměla od prvních okamžiků. Pavel měl o své nevěstě už na počátku poměrně přesnou představu a přál si akční slečnu. Temperamentní brunetka mu to splnila měrou vrchovatou.

Oba si byli vědomi toho, že seznamování má i určitá úskalí. Štěpánka přesvědčivě tvrdila, že počítá se vším a je schopna akceptovat to dobré i horší. Že jsou schopni v průběhu show přestát i horší stránky toho druhého, to potvrdili záhy.

Společně v dobrém i zlém

Podařilo se jim zvládnout i vážnější debatu, ve které došlo na Pavlovu minulost. V televizi se totiž ukázalo, že si se svou bývalou partnerkou prošli těžkou zkouškou. Nečekané těhotenství nakonec dvojice vyřešila potratem.

Štěpánka na svém televizním manželovi ocenila nejen smysl pro humor, ale i jeho citlivou stránku, kterou Pavel projevil na společné návštěvě dětského domova.

Nebylo tak překvapením, že tihle dva se rozhodli pokračovat společnou cestou i poté, co se vypnuly televizní kamery. Sympatická dvojice také jako jediná udržela svůj vztah i po natáčení. Štěpánka a Pavel spolu zatím nebydlí, ale pravidelně se vídají.

Sympatický pár se dokonce shoduje na tom, že do budoucna by se rozhodně nebránil ani zakládání rodiny. S humorem sobě vlastním se oba nechali slyšet, že příští reality show, které se budou účastnit, se stanou Malé lásky.