Sen o adopci dítěte

Sen o adopci dítěte
Výklad snu o adopci dítěte je obvykle spojen s předpovědí hádky se známými nebo s přáteli. Čím větší dítě ve snu adoptujete, o to větší problémy v reálném životě budete řešit.

Snář říká, že sen o adopci dítěte v pubertě předznamenává velmi složité a komplikované životní období.

Sen o adopci dívky do rodiny předpovídá neplodnost. Naopak sen o adopci chlapce předpovídá osamocení.

Pokud se vám zdálo o adopci dítěte, hrozí vám, že byste mohli mít problémy v práci, dostanete pozdě výplatu, nebo budete mít krizi ve vztahu. Také je tady riziko, že vám někdo zatajuje velmi důležité informace.

Jestliže má sen o adopci dítěte těhotná žena, může jejímu dítěti hrozit nebezpečí.

Viděli jste ve snu, že někdo adoptoval vaše dítě a viděli jste také alespoň jednoho z adoptivních rodičů? Budete mít velké štěstí a dočkáte se pomoci od cizích lidí. Pomoci od cizích lidí se také dočkáte v situaci, pokud se vám zdálo o pěstounech. Jestliže ve snu uvidíte své pěstouny, budete mít velké štěstí a také vám pomohou cizí lidé. Také získáte dlouho očekávané uznání, díky vašemu velkému úsilí a píli.

Sny o adopci se objevují ve velmi složitých životních situacích a při krizích. Máte pravděpodobně problém v komunikaci se svým okolím. Sen předpovídá, že brzy nastanou velké změny.

Máte-li sen o adopci dítěte před nějakou důležitou akcí, je ji lepší odložit na jindy.

Pro svobodnou ženu může tento sen o adopci dítěte znamenat, že by ji mohl opustit její partner.

Pokud ve snu uvidíte někoho jiného, kdo adoptoval dítě, budete mít v rodině přírůstek, nebo se vám podaří získat větší obnos peněz.

Uvidíte-li ve snu sirotčinec, tento sen symbolizuje zanedbávání, nedbalost a hledání svého místa v životě. Možná je pravý čas na to, abyste se začali zajímat o své pocity a postoje k životu a neupřednostňovali tolik názory jiných lidí. Zjistěte, co vás dělá šťastnými.