Sen o autě

Sen o autě
Snář říká, že pokud ve snu uvidíte nové auto, které jste si pořídili, zvedne se vám vaše životní úroveň a zlepší se vaše společenské postavení. Možné je, že také získáte nové a lépe placené zaměstnání.

Sen o opravě auta

Výkladem snu o opravě auta je, že máte zájem o to, vyřešit a urovnat své problémy. To se vám také podaří.

Pokud ve snu jedete pomaličku v autě, jste člověk, který předpokládá problémy a předchází jim. Můžete tak na své okolí působit nerozhodně, ale nenechte se tím rozhodit, jste prostě opatrní.

Jestliže naopak jedete ve snu velmi rychle, sen o vás vypovídá, že jste zbrklí a rádi riskujete. Buďte obezřetní.

Sen o rozbitém autě

Když ve snu uvidíte rozbité auto, znamená to, že jste se špatně rozhodli v řešení nějakých problémů.

Pokud jste ve snu seděli na místě spolujezdce, znamená to, že za vás někdo ve vašem životě rozhoduje. Nejste úplně svým vlastním pánem.

Jestli se vám zdálo o tom, že máte staré opotřebované auto, znamená to, že se vaše životní úroveň zhorší. Dejte pozor na ztrátu zaměstnání nebo partnera.

Sen o veteránu

Jestliže jste ve snu viděli veterána, který vám patří, neznamená tento sen to samé, jako sen o starém autě. Veterán je naopak symbolem přepychu a luxusu. Čeká vás náhlé zbohatnutí, například výhrou slušného finančního obnosu.

Pokud ve snu hledáte auto, znamená to, že vás čeká obchodní zklamání. Pro mladou ženu tento sen předpovídá zklamání v lásce, kdy přijde chyba ze strany partnera.

Když ve snu uvidíte kolonu jedoucích aut, čekejte, že pojedete na neočekávanou služební cestu.

Sen o koupi auta

Koupíte-li ve snu auto, sen vám naznačuje, že uděláte první krok v novém projektu. Tento projekt pro vás bude úspěšný.

Odjedete-li ve snu autem pryč, znamená to, že vás čeká stěhování.

Jestliže ve snu auto řídíte, znamená to, že si jedete svou vlastní cestou, a to naprosto přirozeně. Nikdo vás nemusí navigovat.