Výklad tarotových karet na tento týden: Berani potřebují čas o samotě, Vodnáři budou pociťovat neklid

Výklad tarotových karet na tento týden: Berani potřebují čas o samotě, Vodnáři budou pociťovat neklid
Přečtěte si, co říkají tarotové karty o vašem znamení zvěrokruhu v tomto týdnu. Někdo prožije chvíli plnou lásky a někdo chvíli plnou smutku. Nezoufejte, příští týden to však může být zase jinak!

Beran

Možná budete potřebovat nějaký čas o samotě, abyste se vrátili do svého středu. Klíčovým slovem je nezávislost, a tak ji mějte na paměti. Ujistěte se, že nejste obětí závazku, který jste na sebe kdysi dávno vzali. Jak se mění krajina, musíme se měnit i my.

Býk

Nemyslete si automaticky, že krása musí být vždy definována staromódními standardy. Je čas vytvořit si vlastní definici. Není třeba zapadat do nějaké společensky vytvořené formy, která nerezonuje s tím, kým skutečně jste.

Blíženci

Problémy mohou být trochu těžší, než byste si možná přáli. Vaším úkolem je vnést do situace trochu zábavy. Vaše schopnost přizpůsobit se bude vystavena zkoušce, protože ostatní lidé se zdají být zcela fixovaní na své názory.

Rak

Pokud se nechce otočit klika u dveří, nenuťte ji. Podaří se vám jen zlomit klíč. Možná stačí zkusit jiné dveře. Pokud věci neplynou hladce na své místo, pravděpodobně to tak nemělo být. Život by neměl být bojem. Naším úkolem je být šťastní.

Lev

Tvůj neotřelý přístup k věcem může od ostatních sklidit pořádnou ránu, ale nenech se tím zastavit. Uvědomte si, že vaše nezávislá a poněkud vzpurná povaha je klíčovou složkou pro udržení rovnováhy ve světě. Nevzdávejte se boje, když staré, zaběhnuté způsoby jednání trvají na tom, že budou mít navrch.

Panna

Možná budete vyzváni, abyste si vybrali mezi dvěma způsoby řešení situace. Staré způsoby jednání jsou v rozporu s novými. Kterým směrem se vydáte? Nenechte se vyvést z míry rychlými řečmi a obratností. Způsob, který fungoval odjakživa, není vždycky nejlepším řešením. Použijte svou intuici.

Váhy 

Nečekané události mohou zamíchat kartami, když to nejméně čekáte. Nenechte se odradit. Pro všechny ostatní platí stejná pravidla jako pro vás. Pokud se vám zdá, že krupiér křivdí, jděte k jinému stolu. Neskočte na stejný trik dvakrát.

Štír 

Vaše sebevědomí může být trochu zpochybněno. Možná budete mít problém vůbec vstát z postele. Pamatujte, že to, jak vás vidí ostatní, nemusí nutně znamenat, že takoví skutečně jste. Nemějte pocit, že se musíte měnit, abyste se někomu zavděčili.

Střelec 

Když se vydáte po cestě za získáním toho nejnovějšího, nejlepšího, nejrychlejšího a nejlepšího, možná zjistíte, že cestou opouštíte některé základní principy a hodnoty. Neztrácejte ze zřetele své základy. Věci by se mohly otřást.

Kozoroh 

Zapojte svou smyslnou a krásnou povahu. Každý den věnujte čas své duši a ujistěte se, že dostává potřebnou výživu, aby mohla vyzařovat do světa. Z ničeho nic by se mohli objevit nečekaní lidé, takže se nedivte, když vám napíše nebo zavolá bývalý milenec.

Vodnař

Můžete pocítit nervózní neklid, který vás vybízí k činům. Cesta na jedno místo vás může přimět k tomu, abyste se odrazili na jiné místo, které vás může přivést k dobrodružství na úplně jiném místě.

Ryby 

Dobrou radou, kterou byste si měli zapamatovat, je dávat si pozor na to, co říkáte o druhých. Pokud mluvíte o někom, kdo není přítomen, chovejte se, jako by byl. Jaká je vaše motivace k tomu, abyste tyto věci říkali? Negativní komentář o někom jiném bude ve vesmíru rezonovat.

Zdroje článku: