Čínský horoskop pro Tygra na rok 2022. Jste Tygr?

Čínský horoskop pro Tygra na rok 2022. Jste Tygr?
Valná většina lidí připisuje horoskopům nadpřirozenou moc. Někteří se dokonce řídí pouze horoskopy a své kroky vždy činí v závislosti na tom, co říkají hvězdy.

Pokud i vy patříte mezi ty, kterým nejsou horoskopy lhostejné a často s jejich tvrzením souhlasíte, zkuste se podívat do čínského horoskopu, který vám umožní se na své znamení zvěrokruhu podívat tak trochu z jiného úhlu pohledu. Soustava dvanácti zvířat a pěti živlů vás možná velmi mile překvapí. Čínský horoskop vám totiž vždy prozradí něco trochu jiného, než na co jste zvyklí.

Tygr

Patříte dle čínského horoskopu do znamení Tygra? To vám prozradí tabulka, která se skrývá na konci tohoto článku. Pokud je tedy Tygr vaším čínským znamením zvěrokruhu, čeká vás velmi náročný, a přesto úspěšný rok. Vesmír vás sice bude tak trochu zkoušet, ale vaše fyzické i psychické kvality budou vždy o krok dále.

Pokud celý příští rok přežijete ve zdraví a veškeré trable ustojíte, v budoucnu vás už nic jen tak nevyvede z míry. Práci máte velmi stabilní a jistou. Ani láska před vámi nezavírá v příštím roce dveře. V oblasti zdraví pro vás bude důležitá především prevence. V případě, kdy budete holdovat nezdravému životnímu stylu, budete se potýkat s problémy se žlučníkem a také s játry. Snažte se také vyvarovat stresu.

V práci buďte opatrní

Máte skvělou práci, která vám poměrně slušně vydělává. S penězi byste ovšem v příštím roce měli zacházet opatrně. Máte skvělé nápady i podnikatelské záměry. Vyměnit je ovšem za teplé a jisté místo ve vašem zaměstnání s pravidelným příjmem se vám nechce.

Dávejte si však v práci pozor na to, co říkáte. Pomluvy i snové plány do budoucna nebude chtít každý slyšet rád. Zdálo se vám o vašem podnikání? Možná vás čekají příznivé výsledky v práci či pouze nevíte, co vlastně chcete. Tyto sny mohou také pojednávat o tom, že jste pyšní na svou stávající práci a umíte si představit, že byste kolektiv vašich zaměstnanců vedli i vy sami.

Pokud se přece jen budete chtít vrhnout do podnikání, dejte si ještě minimálně dva roky času. Ideální období by pro vás mělo v této oblasti nastat až v roce 2023. Překážky, které vám život bude házet do cesty po celou tuto dobu vás ale možná natolik unaví, že svůj sen zahodíte. Finanční stabilitu ovšem hledat nepřestanete.

V lásce se vám bude dařit

Pokud jste nezadaní, v příštím roce jistě naleznete partnera, který s vámi půjde stejnou životní cestou. Možná se bude jednat o osudové setkání a možná také o zavedený partnerský vztah. Nezapomínejte však na to, že budete i přes to všechno hezké muset vyvinout alespoň minimální snahu, aby vaše láska mohla vzkvétat.

Vězte, že veškerá energie, kterou do vztahu vložíte, se vám mnohonásobně vrátí zpět. Možná konečně poznáte, k čemu máte jako Tygři predispozice a talent. Nebojte se rozhodně nikdy říct svému protějšku, co pro vás znamená a co všechno byste pro něj byli schopni udělat. Povede to rozhodně k oboustranné náklonnosti a váš vztah se upevní.

V oblasti zdraví myslete na prevenci

Snažíte se sice alespoň trochu hýbat, ale s jídlem to máte tak trochu na štíru. Zdravý životní styl vám nic moc neříká, a tak se často velmi zbytečně přejídáte řadou nezdravých potravin. Váš žlučník se rozhodně brzy přihlásí o slovo. To samé platí o sladkém pití a sycených minerálkách.

Zkuste si v příštím roce naordinovat přinejmenším detoxikační kúru, která vás postaví na nohy a alespoň zčásti z vašeho těla odstraní všechny škodlivé látky, které si ve svém těle pěstujete.

Roky narození Tygra

Sedí některý z níže uvedených roků vašemu roku narození? Pokud ano, čínský horoskop pro Tygra patří právě vám.

1902, 1914, 1926, 1938, 1950, 1962, 1974, 1986, 1998, 2010, 2022

 

Zdroj: 

  • autorský text