Čínský horoskop pro Psa na rok 2022. Jste Pes?

Čínský horoskop pro Psa na rok 2022. Jste Pes?
Čínské horoskopy toho mohou o vaší osobě poměrně hodně prozradit. Přece jen se skládají z dvanácti zvířat a pěti živlů. Každé zvíře vládne jednomu danému roku, který je však oproti našemu kalendáři trochu posunut. Jeho začátek je datován přibližně na přelom ledna až února.

Zajímáte se o čínské horoskopy a fascinují vás mnohdy velmi opravdově se tvářící události, které se následně ve vašem životě skutečně stanou, i když možná v trochu jiné podobě?

V tom případě se začtěte do čínského horoskopu pro Psa, který bude následovat níže. Pokud netušíte, zda jste Pes či vám vévodí jiné znamení v čínském horoskopu, pročtěte se až na poslední odstavec, ve kterém zjistíte, zda jste Pes či nikoliv.

Pes

V roce 2022, tedy v roce Tygra budete skutečně velmi šťastným zrozencem. Konečně se vám po dlouhé době začne opravdu dařit a to ve všech směrech. Dostanete novou a velmi zajímavou inspiraci, v hlavě budete mít nové projekty, které budete chtít zrealizovat a nějakou tu kačku věnujete také uměleckým profesím, kterým fandíte již od dětství.

I přesto, že to vypadá na rok, který bude po všech stránkách bezvadný, začnete trpět nespavostí, osamělostí a objevit se u vás mohou i deprese, se kterými si není radno zahrávat.

Pokuste se zahájit systematickou prevenci, která těmto případným nepříjemnostem ve vašem životě dá jasnou červenou. Začněte pít čaj z kořene kozlíku, meduňky a také šípku. Pouštějte si před spaním relaxační hudbu a dopřávejte si pokud možno vlažnou koupel.

Sůl ve vaně a případná meditace rovněž nebude na škodu. Zkrátka těmto stavům nepropadněte, jinak bude zle a vaše duševní zdraví bude trpět. Potkávají vás často ve snu rozchody? V tom případě jste buď zklamaní ze svého partnerského života či od něj očekáváte změnu.

V práci se vám bude dařit

V uměleckých profesích se skutečně dočkáte excelentní expanze. Ta vám přinese nejen finanční výnos, ale také slávu, prestiž a uznání. V případě, že vás lechtá nějaká múza, ale ještě jste nezačali s nějakou aktivitou, rozhodně bude v roce 2022 ten správný čas ji vypustit na povrch. Možná svět konečně objeví nového Moneta či Rodina.

V úřednických profesích si držíte svůj standard jako vždy a zbytečně neriskujete, což je správně. Váš příjem je úctyhodný a vy tak nemáte sebemenší nutkání vyvíjet nějakou další aktivitu. Pokud ovšem ve své profesi najdete kolegy, kteří vás mohou někam posunout a mohou vás obohatit, popřípadě nasměrovat, vzhlížejte k nim.

Rozhodně se ale letos vyhněte nevýhodným půjčkám a také sami nikomu nepůjčujte, a to ani svému nejlepšímu kamarádovi. Nemuselo by to dopadnout příliš dobře. Mimo jiné byste přišli o přítele a také byste si mohli utrhnout pěkný kus ostudy.

Přelomový rok pro lásku

Rok 2022 bude pro vaši lásku přelomový. V případě, že máte vedle sebe partnera či partnerku, važte si jeden druhého. Máte totiž neskonalé štěstí, že vás osud spojil. V případě, že nikoho nemáte, nepropadejte zoufalství, rok 2022 totiž bude vaší lásce přát. Nedovolte si tedy žádné černé myšlenky a už vůbec nepropadejte nějakým depresím.

Rozhodně ovšem nebude vhodný rok pro jakékoliv sňatky či početí miminka. Nejspíše nebude dobrý rok ani pro stěhování se do nového domu či bytu. Počkejte si raději až na ten další rok, který by k vám v této oblasti mohl být přívětivější. Nebojte se, nic vám rozhodně neuteče.

Pozor na své zdraví

Velký pozor si rozhodně dávejte na své zdraví. Hrozí vám totiž, že vás napadne nějaké zvíře či dokonce člověk. Mějte proto oči stále otevřené dokořán a starejte se o svoji bezpečnost. Podobné napadení by pro vás mohlo mít fatální následky.

Roky narození Psa

Pokud jste se narodili v jednom z těchto roků, řadíte se v čínském horoskopu mezi Psi.

1910, 1922, 1934, 1946, 1958, 1970, 1982, 1994, 2006, 2018, 2030

 

Zdroj: 

  • autorský text