Znamení zvěrokruhu, pro která si červen připravil potíže a těžké životní zkoušky

Znamení zvěrokruhu, pro která si červen připravil potíže a těžké životní zkoušky
Měsíc červen přináší nové možnosti na uskutečnění vašich plánů a tužeb. Ale ani tento měsíc se neobejde bez komplikací a těžkých zkoušek. Zvláště pro některá znamení zvěrokruhu si měsíc červen připravil jisté problémy a potíže, ale také náročné životní zkoušky.  

Beran  21. 3. – 20. 4. 

Berani jsou velice ctižádostiví a celý život si jdou tvrdě za svým cílem. Proto vám v životě vzniká mnoho překážek, které musíte překonávat, abyste získali to, co chcete. Měsíc červen nebude výjimkou, protože i ten vám připraví hned několik komplikací, které budete muset zvládnout. Nesmíte však zapomínat také na relaxaci. Dopřejte si proto dostatek odpočinku, jinak se může stát, že se budete cítit přepracovaní a mnoho věcí nezvládnete, jak byste si představovali. Více než dříve můžete nyní propadnout nervozitě a nevrlosti vůči ostatním, což může vyústit k větším problémům.  

Lev  23. 7. – 22. 8. 

Lvi se jen tak nevzdávají a usilují o dobré postavení ve společnosti. Po úspěšném květnu však nyní přichází hned několik zkoušek, které musíte zdolat. Komplikace se mohou objevit nejen v oblasti partnerských vztahů, ale také se mohou problémy odrazit na vašem zdraví. Možná tento měsíc neudržíte své emoce na uzdě a budete si vše brát příliš osobně.

Dojde dokonce i na nepěkné hádky. Ve vztahu vám pomůže být více tolerantní a shovívaví ke svému partnerovi. Rozhodně byste se však měli šetřit a nepřepínat své síly, jinak se to ošklivě odrazí na vašem zdraví.  

Štír  24. 10. – 22. 11. 

Štíři jsou na nenadálé změny poměrně dobře stavění. Proto by vás červen neměl rozházet, jelikož vás čeká hned několik změn a životních komplikací. Pokud se vám nakupí problémy a starosti, je dobré je začít řešit včas, jinak vám z toho může vzejít hned několik nedorozumění.

Pokud plánujete řešit něco na konci měsíce, například zdravotní či pracovní problémy, rozhodně jednejte ihned a nic nenechávejte na další měsíc. Navíc je pro vás lepší se během června vyhnout velkému rozhodování. Budete propadat dokonce až hysterickým výlevům, tak si dejte pozor, ať nepříjemně neovlivníte pohled okolí na vaši osobu.  

Střelec  23. 11. – 21. 12. 

Toto ohnivé znamení čeká poměrně náročný a vysilující měsíc. Červen totiž znamená náročné období pro Střelce zvláště po psychické stránce. Může se stát, že se vám problémy nakupí a na vás už toho bude příliš. Zkuste si dát občas nějaké dechové cvičení, pustit si relaxační hudbu nebo se odreagovat venku, jinak pak budete přehnaně a podrážděně reagovat na podněty z okolí.

Co se týče vztahů, bude to tento měsíc nahoru a dolů. Pokud dojde na nějaké konflikty s partnerem, zkuste si zachovat chladnou hlavu a vše řešte s rozvahou a klidem, ať předejdete zbytečným hádkám. Ideální aktivitou pro měsíc červen bude úklid a třídění starých nepotřebných věcí. Utřídíte si tak věci nejen ve svém okolí, ale také sami v sobě.  

Zdroje článku: