Vévodkyně ze Sussexu Meghan má ráda klasické boty s nádechem elegance

Vévodkyně ze Sussexu Meghan má ráda klasické boty s nádechem elegance
Vévodkyně Meghan ze Sussexu, uznávaná nejen jako žena prince Harryho, ale také jako módní ikona, vždy spustí obrovskou lavinu, když si obuje nové boty. Rázem je daný model vyprodaný!

Meghan je celebrita, její styl kopírují ženy všech generací

Meghan Markle je viditelná veřejnosti především díky svému manželovi, princi Harrymu. Upozorňují na sebe nejen svými názory, kterými se liší od zbytku královské rodiny, ale dnes zejména díky dokumentárnímu seriálu, který vyvolává rozporuplné reakce. Co se však nedá Meghan upřít, je její dokonalý a originální styl. Pokaždé, když vyjde do společnosti, totiž září. 

A je to nejen díky skvěle zvolenému oblečení, ale také vždy obuje pohodlné, krásné nebo na první pohled zajímavé boty. 

A právě po botách jdou její fanynky jako šílené. Cokoliv si Meghan vezme na nohy, je totiž téměř hned vyprodané. Meghan udává styl, který následují nejen mladé dívky, ale také starší ženy. Vévodkyně je, stejně jako jiné ženy, také maminkou a ví, jak náročná je péče o děti. Dobře si ale uvědomuje, že je hlavně ženou, která by se měla umět hezky oblékat. Jaké boty tedy patří mezi populární díky tomu, že si je obula právě tato krásná brunetka?

Meghan si potrpí na méně slavné značky

Na společenských nebo sportovních událostech ji můžete vidět v oblíbených modelech, které se nebojí vynést několikrát. Má raději značky, které nejsou věhlasného jména, například Tamara Mellon nebo Sarah Flint. Ráda podpoří také udržitelnou módu, patří sem také obuv. Její tenisky Rothy's a Veja se staly doslova trhákem. 

Meghan můžete vidět nejen ve společenské obuvi, ale také v teniskách, a to zvlášť pokud vyrazí za sportem. Například v době, kdy se zasnoubila s Harrym, což bylo v listopadu 2017, si na nohy obula semišové lodičky značky Aquazzura. Znovu je na sobě měla v těhotenství, a to se psal již leden roku 2019.

Meghan Markle, zdroj: Lorna Roberts / Shutterstock

Udržitelnost a nadčasovost jsou její doménou

Na svatého Valentýna si vybrala obuv značky Rothy's, která se věnuje právě udržitelnosti. Boty jsou vyrobené z plastového vlákna a merino vlny a u fanynek Meghan měly velký úspěch a prodeje rostly rychlým tempem. Meghan, stejně jako většina žen, volí pohodlí, ale zároveň chce také vypadat dobře. Mezi její další oblíbené obutí patří lehké letní sandálky Grear, které jsou jako stvořené k šatům bohémského stylu. 

A mezi klasiku, se kterou vévodkyně nikdy nešlápne vedle, jsou semišové lodičky, především ty v námořnické modři. Značku Manolos předvedla již v roce 2018, od té doby je na nohy vzala několikrát, protože jsou nadčasové.

S botami samozřejmě ladí také oblečení, a jak můžete vidět na mnoha fotografiích, Meghan platí za krásnou ženu s osobitým stylem, který si mohou dovolit i obyčejné ženy. Udává módní trendy, stejně jako neméně slavná Kate, která je ženou prince Williama. Je úžasné sledovat, jaký vliv mají na prodeje nejen obuvi, ale také oblečení, ve kterém září při různých příležitostech.

Zdroj článku: