Jaké barvy oblečení se k vám hodí, pokud jste Vodnář?

Jaké barvy oblečení se k vám hodí, pokud jste Vodnář?
Můžete se chlubit svou vysokou inteligencí, Vodnáři – avšak vy jste dost inteligentní na to, abyste věděli, že chlubit se není správné. Nemyslíte emocionálně, a tudíž barvy vystihující emoční stránku osobnosti se k vám příliš nehodí. Jaké barvy se k vám naopak hodí a budete se v nich cítit dobře?

Zářivě modrá

Nosíte-li tuto barvu, cítíte se mnohem silnější a sebevědomější než bez ní. Pokud vás čeká nelehký úkol a vy cítíte trému, vezměte si na sebe oblečení v této barvě. Působí na vás uklidňujícím dojmem a zároveň vás poučuje, že svět dokáže být i pořádně veselý. Zářící barvy vás navíc tajemně přitahují.

Tyrkysová

Tyrkysová barva vás přivede do pocitu klidu, jakmile ji vidíte. Z tohoto důvodu byste ji měli mít neustále na očích, pokud máte jeden z vašich horších dnů. Vzít si oblečení v takové barvě je naprosto ideální v době, kdy se vám příliš nedaří. Pokud si jdete zacvičit, oblečte si tyrkysové oblečení, budete se na cvičení mnohem více soustředit.

Bílá

Kdykoliv máte o sobě pochybnosti, podvědomě se zaměříte na bílou barvu – dodává vám sebevědomí a pocit klidu a bezpečí mnohem více než jakákoliv jiná barva, poněvadž září neutralitou. Tutéž barvu byste měli nosit kvůli nové inspiraci. Kdykoliv se rozhodnete udělat změnu ve svém životě, s touto barvou vše zvládnete mnohem lépe.

Bílá barva je super, jen ta údržba... Zdroj: ShotPrime Studio/ Shutterstock

Fialová

Tato barva připomíná ametyst, který je vaším šťastným kamenem. Stejně jako on, také fialové oblečení dokáže zmírnit váš stres. Také podporuje vaši kreativitu, poněvadž fialová barva vám poskytuje mnoho inspirace ve všech životních oblastech. To se hodí například při tvorbě důležitých projektů a během dnů, kdy se vám příliš mnoho inspirace nedostává. Fialová barva, třebaže na vašem oblečení, vás dokáže vždy nadchnout.

Zdroj článku: