Barvy oblečení, které se k vám hodí, pokud jste se narodili ve znamení Střelce

Barvy oblečení, které se k vám hodí, pokud jste se narodili ve znamení Střelce
Jakožto člověk narozený v hvězdném znamení Střelec jste hodně optimističtí, a proto lze říci, že více se vám líbí veselé barvy. Ovšem víte také, jaké barvy se k vám hodí nejvíce? Čtěte dál a dozvíte se to.

Oranžová

Oranžová barva vám dodá odvahu, poněvadž právě tuto vlastnost symbolizuje. Vy máte hodně odvahy a jen tak něčeho se nezaleknete, poněvadž spadáte do ohnivých znamení zvěrokruhu. Oranžová je též symbolem chtíče hledat přátele a socializovat se, stejně jako radosti ze života. Vy všechny tyto vlastnosti máte, tudíž byste měli oranžovou barvu začlenit do svého šatníku. Vidět vás v této barvě vám dodává na důvěryhodnosti.

Oranžová barva v podstatě prohlašuje, že její nositel není špatný člověk.

Žlutá

Tato barva je podobná jako ta předchozí, vystihuje optimismus, harmonii a pocit nezávislosti, ale také přelétavosti a neschopnosti zdržovat se na jednom místě či u jedné činnosti. Tento popis sedí nejen na tuto barvu, ale také na vás. Aby vás ostatní lidé více chápali, měli byste nosit právě tuto barvu v jakémkoliv odstínu. K vaší optimistické a bezstarostné povaze se skvěle hodí a také ostatním dodá pocit, že právě vy jste ten nejlepší člověk na zlepšování nálady ostatním lidem.

I růžová je barva střelců. Zdroj: Halfpoint/ Shutterstock

Růžová

Máte velké srdce a pomáháte nezištně ostatním lidem. Neovládají vás pudy, děláte to čistě z dobré vůle. Tato barva, kterou většinou více ocení Střelkyně než Střelci, právě toto symbolizuje.

Chcete-li zařídit, aby si všichni všimli vaší laskavosti, hravosti i otevřenosti, vyrazte na veřejnost právě v oblečení v této barvě. Lidé jsou ve vaší přítomnosti spokojenější, domnívají se, že jste zlatý člověk, když takto pomáháte ostatním a naplňujete je pozitivitou, aniž byste něco požadovali na oplátku.

Zdroj článku: