Andělský víkendový horoskop: Lvi nebudou vědět, kam dřív skočit, Váhy budou náročné v oblasti komunikace

Andělský víkendový horoskop: Lvi nebudou vědět, kam dřív skočit, Váhy budou náročné v oblasti komunikace
Být optimistou je hlavní výhoda nejen tohoto víkendu. Stát se milejšími nejenže udělá radost mnoha lidem, ale brzy si i my sami začneme všímat, že se k nám ostatní chovají příjemněji. Podle andělů to není tím, že by změnili názor na nás. Je to tím, že svět začínáme vnímat jako lepší místo.

Určitě se ptáte, co vás tento víkend podle andělů čeká. Rádi vám poskytnou jasnou odpověď. Dělají to proto, abychom se mohli vyhnout zbytečným chybám a také nabrali potřebné sebevědomí. Díky němu totiž dokážeme divy a i nemožné se náhle stane možným. Přečtěte si andělský horoskop na celý víkend.

Beran (21. března – 19. dubna)

Rozhodnete se udělat něco užitečného pro své blízké. Ačkoli máte víkend, nebudete se moci nabažit práce, budete muset dělat něco manuálního, abyste se nenudili. Dialogy s vašimi známými mohou započít velké plány, na kterých je třeba pracovat, než dojde k jejich naplnění.

Dobré zprávy: Uděláte toho méně, ale tím pečlivější budete. Nikoho nezklamete tím, že přiložíte ruku k dílu. Necháte si rezervu pro vhodnou příležitost, která vám opravdu zkříží cestu.

Na co si dát pozor: Budete strkat nos do cizích záležitostí. To vám způsobí drobné nepříjemnosti. Nedovolte, abyste vy či někdo jiný přišli k úrazu jen proto, že se hádka strhne v něco horšího.

Andělská rada: Ačkoli se budete chtít zaměstnat po celý víkend, myslete také na ty nejbližší, kterým nepomáháte. Buďte tu pro ně alespoň po telefonu, rádi uslyší, jak se máte.

Býk (20. dubna – 20. května)

V posledních dnech jste se na víkend těšili, budete lenošit, jak to jen půjde. Ideální den pro vás bude na gauči u dobrého filmu či u příjemného počtení. Někteří přátelé se vás budou snažit vytáhnout ven, abyste se pobavili. S největší pravděpodobností ale skončíte u vás doma.

Dobré zprávy: Dobří přátelé tu budou pro vás, kdykoli jim řeknete, aby přišli na návštěvu. Také v plánování projektů někoho jiného budete dobří, bude vás to bavit a hodně tím ostatním pomůžete.

Na co si dát pozor: Zejména v neděli se můžete začít nudit, žádná činnost pro vás nebude dostatečně dobrá. Zeptejte se příbuzných, jak takové krize řeší oni, a inspirujte se.

Andělská rada: Alespoň na jednu hodinu každý den vyjděte ven a vezměte někoho s sebou na skupinovou aktivitu. Užívejte si zimní dny nebo si zajděte do kina.

Blíženci (21. května – 21. června)

Lépe vám bude samotným než v přítomnosti velkého počtu lidí. Z tohoto důvodu se nebudete chtít ze svého domova hnout. Brzy však poznáte, že se začínáte nudit. Naštěstí máte dobré přátele, kteří vás vytáhnou ven a postarají se o vaši zábavu. Díky nim bude váš víkend úžasný.

Dobré zprávy: Bude z vás vyzařovat kouzlo, které přitáhne pozornost mnoha lidí. Váš styl komunikace dokáže přesvědčit kohokoli ke kdečemu. Jen toho nezneužívejte.

Na co si dát pozor: S některými lidmi nebudete chtít trávit čas, zejména pokud je neznáte dobře. Vaši přátelé vám chtějí představit své známé, protože jste pro ně důležití, a ne každý neznámý člověk je zlý.

Andělská rada: Máte dobré nápady, tak je zrealizujte. Travte méně času na sociálních sítích či přemýšlením o práci. Myšlenky na tyto věci pouze zpomalují váš pokrok.

Nebojte se své plány zrealizovat!
Nebojte se své plány zrealizovat! | Zdroj: lenetssergey / Depositphotos

Rak (22. června – 22. července)

Svůj perfektní víkend si začnete představovat jako jednu obří oslavu, na které se sejdou všichni vaši přátelé i příbuzní. Naneštěstí tak velký domov nemáte, a proto si začnete víkend rozdělovat na úseky, kdy se sejdete s někým, na kom vám záleží, a jakmile odejde, sejdete se s dalším člověkem.

Dobré zprávy: Zatoužíte po opravdovém dobrodružství, které skončí až v sobotu pozdě večer a v neděli si to zatoužíte zopakovat. Průzkum okolí či návštěva hradu uspokojí vaše potřeby.

Na co si dát pozor: Vaše touha po socializaci vás může spojit s člověkem, který nesdílí váš pohled na život a všechno by si přál obráceně. Jako chvilková zábava dobré, ale příliš se na něj neupínejte.

Andělská rada: Už samotná změna prostředí vám hodně prospěje. Nechte se naplnit inspirací, ať už zkusíte novou restauraci či ze zvědavosti zajedete do sousedního města.

Lev (23. července – 22. srpna)

Ani na chvilku se nezastavíte. Když už dokončíte všechny své povinnosti, pustíte se do dobrovolného úklidu. I potom budete přerovnávat všechno, co se přerovnat dá. Hrozí vám velká nuda. Raději se spojte se svými přáteli a navrhněte činnost, do které se mohou zapojit všichni.

Dobré zprávy: Vaše kreativita stoupne, budete chtít pobavit všechny. To se vám také povede. Ani vaše rodina nezůstane osamělá, pojedete ji navštívit a přinesete drobnou sladkost pro každého člena.

Na co si dát pozor: Někdy budete schopni vymyslet opravdovou hloupost, které později budete litovat. Napřed raději popřemýšlejte, jaké dopady vaše nápady mohou mít.

Andělská rada: Neptejte se na detaily, pokud vám nesedí, co vám kdo říká. Místo toho si zahrajte na soukromého detektiva a najděte pravdu na vlastní pěst. Tato činnost vás zabaví na dost dlouhou dobu.

Panna (23. srpna – 22. září)

Můžete trochu přehnaně utrácet, ale pokud si necháte nějaké peníze stranou, nebudete litovat ani nyní, ani později. Pomyslíte na to, že si dopřejete něco výjimečného. Může se jednat o detoxikaci organismu či návštěvu místa, na které se plánujete podívat už pěkně dlouho.

Dobré zprávy: O své vztahy se budete starat natolik, že i ten nejpotrhanější vztah má velkou pravděpodobnost vyléčení. Hádky s ostatními lidmi rozhodně nehrozí.

Na co si dát pozor: Na druhou stranu jde-li o vaši sebekritiku, mějte se sami před sebou na pozoru. Vaše slova vyslovená v duchu vám mohou pocuchat nervy či dokonce snížit sebevědomí.

Andělská rada: Všímejte si, kolik lásky je vám dáváno. Rozhodně to není z lítosti, ale proto, že jste velmi výjimečný člověk, který pomohl mnoha lidem. Nebuďte na sebe tak přísní.

Váhy (23. září – 23. října)

Rozhovory, které nevedou nikam, vás brát nebudou. Zatoužíte po poznání, budete se více s týkat s lidmi, kteří s vámi budou mluvit, protože vám mají co říci, nikoli proto, aby si zkrátili čas. Na druhou stranu se dokážete naštvat, pokud někdo bude znevažovat vaše názory.

Dobré zprávy: Strávíte-li nějaký čas se zvířaty, budete značně pozitivní, stejně jako s lidmi, kteří sdílejí váš pohled na svět. Večeře s blízkou osobou také bude značně povznášející.

Na co si dát pozor: Jakmile v sobě budete držet příliš mnoho emocí, naštvete se a začnete nadávat na všechny kolem sebe. Lidé o vás budou mít špatné mínění, pokud vás neznají dobře.

Andělská rada: Travte více času se svou rodinou a nejbližšími přáteli. Ti jediní vědí, že občas potřebujete upustit páru, a také vědí, jak vás uklidnit.

Štír (24. října – 21. listopadu)

Hrozí vám velká únava, pokud si neodpočinete od práce. Naštěstí si to uvědomíte již brzy. Vaše vidění se může stát rozostřeným z únavy, a proto si řeknete, že práci raději necháte na příští týden. Vaše rodina by se s vámi ráda setkala, předběhněte ji v prozrazení této informace.

Dobré zprávy: Vaše výřečnost bude dobrá, dokonce se postaráte o zábavu ostatních lidí. Pokud vaši příbuzní bydlí daleko, někteří z nich k vám váží cestu.

Na co si dát pozor: Přestože nemusíte pracovat, stále máte své domácí povinnosti. Do nich se vám ale chtít nebude. Zkuste to do neděle stihnout, jinak se vám namísí s prací a vaše motivace se ještě sníží.

Andělská rada: Podpořte své přátele tím, že najdete podklady pro zefektivnění jejich práce. Více než vyhledávání informací ale nedělejte, spíše odpočívejte, dokud můžete.

Střelec (22. listopadu – 21. prosince)

Hodně věcí ve svém životě zefektivníte. Komunikaci s lidmi, volný čas, příležitostnou brigádu. Také o finance se budete více starat, nehrozí, že byste utratili více, než jste začátkem víkendu čekali. Vaši přátelé vám s tím vším pomohou, nebojte se je požádat o pomoc.

Dobré zprávy: Jako byste uměli číst myšlenky, budete přesně vědět, proč kdo s čím za vámi přišel. Lidé budou nadšeni z vaší ochoty pomáhat a oplatí vám to stejnou notou.

Na co si dát pozor: Může vám chybět ten pocit, že se lidé o vás starají. Ačkoli budete mít kolem sebe spoustu lidí, můžete se cítit osamoceně, bez zájmu okolí. Otevřete oči a vystupte z této noční můry.

Andělská rada: Vaše osobní věci potřebují roztřídit na ty, které ještě potřebujete, a na ty, o které jste již několik měsíců nezavadili. Nabídněte ty z druhé kategorie někomu, kdo je využije.

Kozoroh (22. prosince – 19. ledna)

Přicházejí vaše šťastné dny, kdy se budete usmívat, aniž byste k tomu měli důvod. Díky dobré náladě budete schopni přesvědčit lidi ve vašem okolí, aby se k vám připojili a udělali jste pro své město něco speciálního, každý tak, jak bude schopen pomoci.

Dobré zprávy: Navíc budete velmi vnímaví k lásce, kterou přijímáte, ale také kterou dáváte. Člověk, který se vám líbí, s vámi bude trávit čas rád, neharmonický partnerský vztah se navrátí do normálu.

Na co si dát pozor: Budete hledat lidi, kteří vám budou schopni naslouchat, v dalekém okolí. Nemusíte. Ti, kteří toto kritérium splňují, od vás bydlí nedaleko.

Andělská rada: Nechte se inspirovat cizími městy, abyste přivedli svůj plán k dokonalosti. Nebo můžete navštívit místo, kde jste vyrůstali, a nechat nostalgii, aby vás plně pohltila.

Vodnář (20. ledna – 18. února)

Máte hodně nabitý program, většinu ale budete muset přesunout na jindy. Zaměříte se na své plány do budoucna, zejména do konce tohoto roku. Vyklube se z vás noční sova, budete dlouho do noci vymýšlet, jak zlepšit svůj život. Vaši přátelé tudíž nemohou čekat, že se jim ozvete brzy ráno.

Dobré zprávy: Radost ze života vás donutí vychutnávat si dobré jídlo pomalu a každý zážitek si v hlavě přehrávat pořád a pořád dokola. Uvědomíte si, jak jste vlastně spokojení.

Na co si dát pozor: Vaši přátelé na vás mohou působit trochu dotěrně. Není třeba jim vykládat, že jsou přímo otravní, když vy chcete mít svůj zasloužený klid.

Andělská rada: Nějaký čas si vyhraďte na svou rodinu, biologickou i domácí mazlíčky, které považujete za právoplatné členy rodiny. Ujistěte se, že se všichni mají dobře.

Ryby (19. února – 20. března)

Popadne vás touha naučit se něco nového a stát se v tom dobří. Chvilku budete v nové aktivitě plavat, avšak v neděli se silně zlepšíte. To vás motivuje k tomu, abyste pokračovali. Pokud opravdu vydržíte, tato činnost vám sedne a za pár měsíců se stanete profesionálem.

Dobré zprávy: Ve volném čase zatoužíte cestovat. Můžete se přidat ke skupině zajímající se o turistiku. Rovněž potkáte staré přátele a uděláte si pár nových, budete totiž pro ostatní neodolatelní.

Na co si dát pozor: Máte-li partnera, můžete pomyslet na nevěru. To rozhodně není dobrý nápad, neuskutečňujte to. Jste-li svobodní, můžete potkat někoho, kdo vám později nebude vyhovovat napříč tomu, jak úžasně se vám nyní bude jevit.

Andělská rada: Pokud někomu slíbíte něco, co nemůžete splnit, včas mu to oznamte. Nemusíte hned utínat vztahy se všemi, pro které se nemůžete rozkrájet.

Zdroj článku:
  • Autorský text