Andělský víkendový horoskop: Berani budou příliš zvědaví, Panny všechny činnosti dokončí samy

Andělský víkendový horoskop: Berani budou příliš zvědaví, Panny všechny činnosti dokončí samy
Pro někoho víkend plný křiku, pro jiného nejlepší víkend v životě. Andělé však radí, že bychom se neměli příliš zabývat tím, co se nám nyní děje, protože kdykoli může být lépe či hůře. Měli bychom se zaměřit na to, co udělat, abychom se měli dobře neustále.

Přílišná zvědavost škodí, stejně jako pochybnosti o lidech, které máme rádi. A přesto jsme zvědaví a plní pochybností. Andělé by si přáli, abychom neplýtvali naší energií a místo toho se zaměřili na pomoc jiným lidem. Máte předurčeno pomáhat a být spokojeni nebo je zde něco, co můžete zlepšit? Přečtěte si svůj víkendový andělský horoskop.

Beran (21. března – 19. dubna)

Zatoužíte vědět, co si myslejí jiní lidé, a to jak o vás, tak o všech ostatních a o všem. Motivací vám bude fakt, že na někoho můžete vytáhnout špínu, pokud vás zradí. Nemusíte ale myslet tak negativně. Stačí, když ostatním nebudete říkat svá tajemství, a nezbyde nic, čím by vás mohli zradit.

Dobré zprávy: Budete-li se soustředit, najdete nové možnosti, jak si splnit svůj dávný sen, který ztroskotal v úplném začátku. Chcete-li experimentovat s možnostmi, směle do toho.

Na co si dát pozor: Lenost vám bude velkým nepřítelem. Budete mít chvilky, kdy se vám nebude chtít ani do těch nejsnadnějších povinností. Pokud je ale nedokončíte, budete je muset udělat později.

Andělská rada: Soustřeďte se na své nálady a cíle. Zjistěte, které vám přinášejí pouze neštěstí, a nadobro se jich zbavte. Nemusíte ve své mysli držet nic, kvůli čemu se trápíte, včetně špatných vzpomínek.

Býk (20. dubna – 20. května)

Nemusíte si být plně jisti svými vztahy. Budete mít pocit, že vás ostatní zneužívají, ale tak to rozhodně není. V oblasti přátelských vztahů zřejmě dojde k několika změnám. Nemusíte se se svými přáteli loučit, tyto změny povedou k většímu vzájemnému pochopení.

Dobré zprávy: Pochopíte, že není moudré dohadovat se o maličkostech, jako například kdo snědl poslední kus nějakého jídla či kdo zaplatil nejmenší podíl v restauraci. Vaše vztahy se zlepší díky vaší upřímnosti.

Na co si dát pozor: Nepůjde-li vše podle vašich představ, zejména v neděli můžete pro ostatní působit hystericky. Není třeba se hned rozčilovat, když do vás na veřejnosti někdo omylem strčí.

Andělská rada: Upřímnost je silná vlastnost pouze tehdy, když se zaměříte na to, co druhá osoba cítí. Uštěpačné poznámky, ačkoli nyní příliš nehrozí, by měly být eliminovány již v zárodku.

Blíženci (21. května – 21. června)

Vaše skvělá nálada vám vydrží po celý víkend. Uděláte si seznam věcí, které je potřeba udělat, ať už si ho zaznamenáte na papír či ho udržíte pouze ve své hlavě. Budete mít značný zápal pro zodpovědnost, do všech povinností se vrhnete po hlavě a zdárně všechno dokončíte.

Dobré zprávy: Inspirace se k vám bude valit ze všech stran. Probudíte svého vnitřního umělce. Buď se kreativně vyjádříte či si zajdete do galerie, abyste obdivovali umění a přiučili se něčemu novému.

Na co si dát pozor: Velké množství lidí na jednom místě vám přinese pocit stísněnosti. Nyní nebudete mít náladu na své přátele, poněvadž vás budou zdržovat od práce. Alespoň jim odpovězte na jejich zprávy.

Andělská rada: Potřebujete-li si s někým promluvit, upřednostněte konverzaci mezi čtyřma očima. Pokuste se naslouchat místo toho, abyste mluvili zpříma a poté rozhovor ukončili.

Rak (22. června – 22. července)

Projevíte svou náklonnost členům rodiny, ale také nejbližším přátelům. Každý dostane výčet toho, jak se v jeho přítomnosti opravdu cítíte. Možná jim nesdělíte všechno, ale to nejdůležitější bude řečeno. Budete mít radost, že jste se vypovídali, a úsměvy blízkých vás zahřeje u srdíčka.

Dobré zprávy: Vaše schopnost předávat své zkušenosti bude nadprůměrná. Rádi si popovídáte s lidmi a darujete jim to, co můžete. Materiální dary vám rovněž nebudou dělat problém.

Na co si dát pozor: Budete sami sebou, což mimo jiné znamená, že se můžete pohádat s úplně cizím člověkem jen proto, že se neusmál na člena vaší rodiny. Domýšlejte důsledky svých činů.

Andělská rada: Respektujte potřeby vlastního těla. Energie, kterou pociťujete, vám nemusí vydržet napořád. Nezapomeňte odpočívat, abyste se připravili na náročný týden, který je před vámi.

Nezapomeňte o víkendu odpočívat, ať jste připraveni na náročný týden
Nezapomeňte o víkendu odpočívat, ať jste připraveni na náročný týden | Zdroj: AllaSerebrina / Depositphotos

Lev (23. července – 22. srpna)

Ne vždy budete mít náladu trávit čas s lidmi. Nyní po dlouhé době budete velmi hádaví, protože se budete trochu nudit. Nedávno vás v práci někdo naštval a vy si to nyní budete chtít na někom slovně vybít. Jakmile se ocitnete o samotě, pocítíte příjemný pocit. Nesmíte ale myslet negativně.

Dobré zprávy: Pochopíte, proč reagujete tak negativně na určité podněty. Více odpočinku prospěje vaší mysli a poskytne vám větší psychickou pohodu. Chvilkový hovor s nejlepším přítelem vám vykouzlí úsměv na tváři.

Na co si dát pozor: Pozor hlavně na vaše drsná slova, která nejsou myšlena vážně. To druhá strana nemusí pochopit ani nyní, ani za pár dní či několik týdnů.

Andělská rada: Nikdo neříkal, že na výlet nemůžete jet sami. Potřebujete-li si pročistit hlavu, získání nových přátel ve vedlejším městě vám poskytne to, po čem tak toužíte.

Panna (23. srpna – 22. září)

S jinými lidmi budete vycházet velmi dobře. Navrhnete spolupráci na projektu. Nakonec to ale dopadne tak, že většinu práce dokončíte sami, nenecháte ostatní skoro nic udělat. Možná budou trochu nespokojení s vaší pracovní morálkou, ale vy to přijmete s humorem.

Dobré zprávy: Zkontaktujete mnoho lidí z dávné minulosti, abyste se zeptali, jak se jim daří. To vám umožní získat další lidi, kteří budou věrně stát po vašem boku a pomáhat vám.

Na co si dát pozor: Většina lidí nebude souhlasit s vaším plánem začít pracovat brzy ráno a skončit až pozdě večer. Uvědomte si, že jiní lidé mají také své životy, nemůžete je nutit pracovat, pokud sami nechtějí.

Andělská rada: Práce vám půjde lépe od ruky, když si u ní budete s někým povídat. Využijte tohoto faktu, abyste upevnili vztahy se svými přáteli, kteří souhlasili se spoluúčastí na vašem projektu.

Váhy (23. září – 23. října)

Napadne vás nejobsáhlejší plán ve vašem životě. Váš zápal pro jeho splnění bude tak velký, až můžete zkazit naprosto všechno. Navíc budete soustavně rozptylováni vašimi přáteli. Nejlepší bude zůstat u plánování a skutek nechat na později. Přátelé vás pobaví a rozveselí.

Dobré zprávy: Náměty na rozhovory vám nikdy nedojdou. Začne-li konverzace uvadat, vy záhy přijdete na to, jak ji oživit. Dá se říci, že celý víkend propovídáte a budete velmi šťastní.

Na co si dát pozor: Neobviňujte své přátele, že kvůli nim jste nestihli udělat to, co jste chtěli dokončit. Ve skutečnosti to není jejich vina, to vy se rozhodnete strávit svůj čas s nimi.

Andělská rada: Potřebujete zábavu. Hlavně sobota bude ospalá, nejspíše si zdřímnete. Vynahraďte si ztracený čas kvalitní zábavnou nedělí.

Štír (24. října – 21. listopadu)

Budete se moci spolehnout jen sami na sebe. Lidé k vám budou vzhlížet a prosit vás o rady, ale jakmile budete něco potřebovat vy, jako by tu pro vás nebyli. Je to tím, že spousta z nich budou čelit problémům ve svých blízkých vztazích. Buďte trpěliví, již brzy tu pro vás opět budou.

Dobré zprávy: Můžete střádat plány na příští týden, mnoho lidí vás nyní obtěžovat nebude. Také se s nimi nebudete chtít vybavovat. Zbylý čas strávíte tím, co máte nejraději.

Na co si dát pozor: Pamatujte na to, že vaše slova bodají. Jde hlavně o partnerský vztah a rodinu. Můžete je obviňovat z něčeho, čeho se nikdy nedopustili, a jejich důvěra ve vás se sníží.

Andělská rada: Stravte nějaký čas v tichosti, přemýšlením o vašem životě. Popřemýšlejte, co byste mohli zlepšit a čeho vlastně chcete dosáhnout. Vaše vize budoucnosti přestane být tak nejasná.

Střelec (22. listopadu – 21. prosince)

Lidé vás budou pouze rozptylovat. Budete mít velké plány, ke kterým se nedostanete. Svůj víkendový program budete muset několikrát změnit, lidé neustále budou měnit názor. Nakonec si v sobotu večer řeknete, že bude nejlepší neděli strávit o samotě s dobrou knihou či oblíbeným filmem.

Dobré zprávy: Samota vám nijak vadit nebude, naopak si uvědomíte, kteří přátelé jsou dobří a kterým je radno se příště vyhnout či zcela přerušit kontakt.

Na co si dát pozor: Když už se rozhodnete jít ven, budete značně netrpěliví. Nedomlouvejte se na setkání s blízkým přítelem, když mu chcete vyčíst, že přišel načas, zatímco vy na daném místě čekáte už čtvrt hodiny.

Andělská rada: Shovívavost vám zajistí poklidný víkend bez zbytečných výlevů. Snažte se být empatičtí, abyste pochopili, proč se vás lidé zdánlivě snaží vytočit.

Kozoroh (22. prosince – 19. ledna)

Zatoužíte po seznámení s novými lidmi, takovými typy, které ještě neznáte. Máte slušnou šanci stát se součástí projektu někoho jiného. Máte potřebné zkušenosti, abyste zazářili. Při vysvětlování různých úkolů ale budete mluvit strukturovaně. Více vysvětlujte detaily, lidé vám nečtou myšlenky.

Dobré zprávy: Strávíte-li celý víkend v přítomnosti jiných lidí, budete se cítit velmi výjimečně. Naplní vás pozitivní energií, která vám dovolí vymýšlet stále nové a nové nápady.

Na co si dát pozor: Jste člověk jako každý jiný, a pokud nebudete dostatečně opatrní, i ta největší energie vám jednou dojde. Kupte si něco dobrého, abyste si udělali radost.

Andělská rada: V sobotu i v neděli si vyhraďte nějaký čas na plánování. Nezáleží na tom, zda budete sami nebo se o svých myšlenkách podělíte s jinými lidmi.

Vodnář (20. ledna – 18. února)

Těšit se můžete na velké uznání, které ale bude nečekané. Již jste pomalu zapomněli, že jste někomu pomohli zlepšit jeho život, a nyní za vámi tento člověk přijde a poděkuje vám, možná vám nabídne finanční odměnu. Můžete ji přijmout, ale také odmítnout.

Dobré zprávy: Vaše vnímavost nebude ohrožena, naopak si budete všímat více detailů než obvykle. To vám umožní rozhodovat se správně nehledě na to, jaké rozhodnutí vás čeká.

Na co si dát pozor: Postupem času můžete být unavení, a to především nudnou denní rutinou. Naštěstí existuje velké množství lidí, kteří jsou připraveni podat vám pomocnou ruku.

Andělská rada: Vzali-li jste si na sebe příliš velké břemeno, nezoufejte. Snažte se zůstat klidní. Jste-li soustředění, dokážete své potíže vyřešit mnohem lépe.

Ryby (19. února – 20. března)

Budete mít problém jít s proudem. Je to práce, kterou jste přes týden nestihli, co vás tak izoluje od vašich přátel. Lepší by bylo, kdybyste je požádali o pomoc. Vy ale budete příliš uzavřeni do sebe, aby vás něco takového napadlo, a skoro celý víkend strávíte pracovně.

Dobré zprávy: Přijdete na to, jak být produktivnější, což se vám bude hodit do budoucna. Budete na svůj objev nesmírně hrdí a pozvete pár přátel, abyste to společně oslavili.

Na co si dát pozor: Netravte tolik času fantaziemi, co se stane za rok. Ta nejdůležitější doba, na kterou byste se měli zaměřit, je přítomnost.

Andělská rada: Existuje spousta lidí, která sdílí vaše vize budoucnosti. Nebojte se popovídat si o svých myšlenkách s ostatními. Socializaci potřebujete nehledě na to, co si momentálně myslíte.

Zdroj článku:
  • Autorský text