Andělský víkendový horoskop: Raci budou mít spoustu práce, Kozorozi v sobě přestanou zadržovat emoce

Andělský víkendový horoskop: Raci budou mít spoustu práce, Kozorozi v sobě přestanou zadržovat emoce
Je důležité jít si za svými sny, svou vlastní cestou. Máme tendenci kopírovat životní cestu našich idolů. Nakonec zjistíme, že my jsme selhali, což nás může vést k myšlence, že jsme k ničemu. Není to pravda. Andělé nás ujišťují, že každý člověk má svou hodnotu, a dělají vše pro to, aby nám to dokázali.

Hledání úspěchu nikdy k úspěchu nevedlo. Přijde sám, až si ho skutečně zasloužíme. Není proto třeba dělat vše pro to, abychom byli slavní, movití či oblíbení. Tento víkend zkusme věnovat pozornost tomu, jak se chováme k ostatním lidem. Je těžké připustit si naše vlastní chyby, tváříme se, že neexistují. Skutečně silní lidé se ale nebojí je vnímat a zmiňovat se o nich ostatním. Jaké oblasti života budou podle andělů naše silné a na co si naopak raději dát pozor? Přečtěte si víkendový horoskop.

Beran (21. března – 19. dubna)

Čeká vás velká dávka motivace. V poslední době se vám jí nedostávalo, avšak nyní do vašeho života vstoupí člověk, který vám předá poselství, že byste se nikdy neměli vzdávat – ať už vám to sdělí přímo či pomocí zašifrované fráze. Připravte se na rychlý osobní růst.

Šťastná oblast: Cestování vás bude přitahovat a umožní vám podívat se na svůj život z jiných úhlů pohledu. Cokoli vám v poslední době unikalo, vy se dozvíte, jak s životem naložit, abyste byli šťastnější.

Na co si dát pozor: Existují určité věty, které si můžete špatně vyložit. Pamatujte, že ne každý vás chce pouze urážet. Hledejte hlubší význam jakéhokoli sdělení, které je určeno jen a jen pro vás.

Andělská rada: Nezapomeňte na kvalitní spánek. Vaše nadšení vám bude brát hodně energie, proto ji dobíjejte pomocí kvalitního odpočinku.

Býk (20. dubna – 20. května)

Vaše já, které chce vyjádřit svůj názor, bude křičet ze všech sil, abyste ho nechali promluvit za vás. Dostanete příležitost zbavit se svého vnitřního bloku, který vás drží zpátky. Zda této příležitosti využijete či ne, bude záviset čistě na vás. Ne vše, co vám přijde dobré, skutečně dobré je.

Šťastná oblast: Vaše rodinné vztahy budou vzkvétat, můžete svým příbuzným sdělit své názory. Nebojte se nesouhlasit, vaše rodina to pochopí. Svěřte se všem se svými plány, setkáte se s velkou podporou.

Na co si dát pozor: Vy jste váš největší nepřítel. Vaše obavy o to, co nastane, kdyby to nebo tamto, vám znemožňují žít spokojený život. Netřeste se skrývaným vztekem, dupněte si, pokud víte, že bojujete za správnou věc.

Andělská rada: Nedržte se žádného vzorce chování, který vám brání vyjádřit své pravé já. Nepřetvařujte se jen proto, abyste uspokojili očekávání jiných lidí.

Blíženci (21. května – 21. června)

Budete inspirováni k trávení více času s lidmi, na nichž vám záleží. Měli byste si dát pozor na svá slova, mohou být špatně pochopena. Dojde-li k hádce, můžete druhé osobě sdělit něco, co rozvrátí váš vztah nadobro. Dobrá metoda je několikrát se nadechnout a ujistit se, že svých slov nebudete litovat.

Šťastná oblast: Plánování kariéry, když jste o samotě, povede k postupnému úspěchu. Ačkoli nebudete chtít trávit čas sami se sebou, vymyslíte plán, který vám pomůže s finančními problémy.

Na co si dát pozor: Při rozhovoru s někým dalším se můžete snadno naštvat. Nedovolte, aby se to stalo. Nalaďte se na pozitivní notu a držte se jí po celý víkend.

Andělská rada: Setkání s nejlepším přítelem vám pomůže zbavit se negativních emocí. Poproste tohoto člověka, aby vám pomohl zvládat vaše pocity.

Rak (22. června – 22. července)

Na většinu lidí si neuděláte čas, budete hodně zaneprázdněni. Avšak ne vlivem okolností, nýbrž proto, že sami budete chtít. Připravte se na velké množství energie, která vám umožní dokončit to, co jste delší dobu odkládali. Vy sami víte nejlépe, co je třeba udělat. Motivace vám chybět nebude.

Šťastná oblast: Budete mít radost ze všeho, co vám do života vstoupí. Všechny problémy vyřešíte s nadhledem. Váš osobní život vám udělá velkou radost a energie vám chybět nebude.

Na co si dát pozor: Nesoustřeďte a nevrhejte se na úkoly, které nemůžete dodělat do konce víkendu. Věnujte se spíše krátkodobějším činnostem. Máte hodně energie, ale jednou vám může dojít.

Andělská rada: Můžete mít tendenci ignorovat své nejbližší, jak hodně budete zabráni do svých činností. Je slušnost se jim alespoň ozvat a omluvit se, že nyní máte na práci něco jiného.

Pokud vám někdo bude chtít zkazit dobrou náladu, usmívejte se ještě víc.
Pokud vám někdo bude chtít zkazit dobrou náladu, usmívejte se ještě víc. | Zdroj: KrisCole / Depositphotos

Lev (23. července – 22. srpna)

Budete mít sto chutí probudit v sobě své vnitřní dítě. Zaměříte se převážně na zábavu, na své povinnosti příliš hledět nebudete. Sdílení radosti ze života pomůže ostatním lidem cítit se lépe, ale bohužel někteří jedinci budou mít skvělý důvod, proč vás pomlouvat. Ignorujte tyto závistivce.

Šťastná oblast: Sebevyjádření pomocí kreativity vám půjde dobře. Můžete se pokusit začít malovat či jinak vyjádřit svou radost. Fantazii se meze nekladou.

Na co si dát pozor: Vaše vlastní rodina vám může klást zbytečné požadavky. Nenechte je, aby vám zkazili den. Buďte ale milí, rodinné vztahy udržujte zdravé. Máte-li děti, mohou vám lézt na nervy.

Andělská rada: Vždy se najdou lidé, kteří vám budou chtít zničit dobrou náladu. Pokud na nějaké narazíte, usmívejte se ještě víc, nenechte se vyprovokovat k hádkám.

Panna (23. srpna – 22. září)

Zatoužíte po zútulnění svého domova, či po velké rodinné sešlosti. Dlouho jste nad tímto nápadem přemýšleli a stejně dlouhou dobu jste ho oddalovali, až bude vhodnější čas. Přemýšlíte-li nad onou sešlostí, budete se snažit být milí hostitelé. Nemusí to vyjít podle vašich představ.

Šťastná oblast: Domov je tou šťastnou oblastí, na druhém místě se umisťují vztahy s přáteli. Ačkoli se nemusíte vidět tváří v tvář, s lidmi, kterých si vážíte, budete v neustálém kontaktu.

Na co si dát pozor: Hádky s rodinnými příslušníky mohou být na denním pořádku. Někteří členové mohou mít pocit, že si o vás mohou otírat boty, s čímž nebudete souhlasit. Výsledkem může být rozhádanost.

Andělská rada: Snažte se pochopit, proč se ostatní chovají tak, jak byste se vy rozhodně nechovali. Nekritizujte životy jiných lidí, dokud nemáte plně uspořádaný svůj vlastní život.

Váhy (23. září – 23. října)

Využijete své mozkové kapacity, abyste se přiučili něčemu novému či správně pochopili závažný problém, s nímž se budete muset vypořádat. Nebudete mít problém s upřímností, což může mít jak pozitivní, tak i negativní dopad na vaši reputaci.

Šťastná oblast: Partnerská zóna vyzařuje štěstí. Váš vztah s partnerem se rapidně zlepší. Pokud žádného nemáte, vaše schopnost logického uvažování k vám přiláká toho správného člověka.

Na co si dát pozor: Budete až příliš upřímní. Vaše chování může vést k vytvoření konfliktu. Nechtějte se s někým rozhádat jen proto, abyste si procvičili svou schopnost argumentovat na vše.

Andělská rada: K vyřešení všech konfliktů mnohdy stačí druhému sdělit, že vám na něm záleží, a chovat se podle toho. Šiřte lásku, ne nenávist.

Štír (24. října – 21. listopadu)

Najdete svůj skrytý talent, který vám pomůže urovnat hodně sporů a zostří vaši vizi dokonalého života. Již nebudete tolik lpět na věcech, které pro vás ve skutečnosti nic neznamenají. Dokážete poznat rozdíl mezi opravdu důležitým a naprosto zbytečným.

Šťastná oblast: Vaše duše projde důležitou proměnou a vaše situace v zaměstnání se rapidně zlepší, strávíte-li víkend v práci. Ostatním zaměstnancům se bude zamlouvat náhlá změna vaší osobnosti.

Na co si dát pozor: Ne všechno, co vy nepotřebujete, nepotřebuje ani nikdo jiný. Lidé mohou nadávat, když vás uvidí zbavovat se vašeho bývalého majetku.

Andělská rada: Myslete na ostatní. Pokud někdo dokáže vaše věci upotřebit, měli byste je odnést na charitu. Popřípadě můžete své věci nabídnout jiným lidem.

Střelec (22. listopadu – 21. prosince)

Energie vám v průběhu tohoto víkendu nikdy nedojde, navíc budete téměř nedostižitelní. Nikdo nebude vědět, kde se zrovna nacházíte – až tak se dokážete zabavit. Budete utíkat od jednoho k druhému. Váš mozek bude mimořádně aktivní, sobeckost ale bude vaší slabou stránkou.

Šťastná oblast: Je to ta oblast, kterou se dlouhodobě snažíte zlepšit nejvíce. Budete moci dosáhnout všeho, co si zamanete. Tuto příležitost skvěle využijete, zaměříte se na to, co je pro vás nejdůležitější.

Na co si dát pozor: Rodina, přátelé, sousedé, partner. Všechny lidi, kteří jsou ve vašem životě důležití, budete přehlížet kvůli svým cílům. Věnujte jim více pozornosti.

Andělská rada: Nehleďte pouze na sebe, myslete na ostatní lidi. Pokud se stane, že je zanedbáte, předejte jim originální dárek, který bude určen přímo jim.

Kozoroh (22. prosince – 19. ledna)

Pocit, že vám nikdo nerozumí a všichni vás nechtějí pochopit, musí přestat. Nyní je vhodnější než kdy jindy nepotlačovat své emoce a konečně promluvit. Můžete zranit city někoho vám blízkého, ale rychle se mu omluvíte. Výsledkem bude vaše dobrá nálada, neboť se vymluvíte a již vás nic nebude stresovat.

Šťastná oblast: Komunikace, ačkoli někdy negativní, je oblastí, která nyní bude nejsilnější. Abyste se zbytečně nerozhádali s nejbližšími, před vyjádřením svého názoru například řekněte, že to teď nebudete myslet tak zle, či že vás to dopředu mrzí, a vše bude v pořádku.

Na co si dát pozor: Nejhorší situace nastane, když se rozhodnete dusit v sobě negativní emoce. Občas je to potřeba, například před autoritou, ale neměli byste to příliš přehánět.

Andělská rada: Nezvyšujte na ostatní hlas. Vztek z vás odejde, aniž byste na všechny křičeli. Stačí pouze káravě sdělit, co se vám na ostatních nelíbí. Pouze se vymluvte, nekritizujte dlouhé hodiny.

Vodnář (20. ledna – 18. února)

Přátelé skoro nebudou moci promluvit, setkáte se s nimi jen proto, abyste jim sdělili všechny vaše myšlenky. Stanete se takovým vůdcem smečky, který bude vymýšlet aktivity a témata k intenzivním rozhovorům. Též zatoužíte po dobrodružství, budete tudíž vyhledávat přátele, kteří jsou ochotni cestovat.

Šťastná oblast: Přátelství a zábava, to bude na programu po celý víkend. Poznáte nové lidi a upevníte vztahy se stávajícími přáteli. Lidé kolem vás budou nadšeni vaším vůdčím zápalem.

Na co si dát pozor: Rodina by se rozhodně neměla zanedbávat, ale vy na to budete trošku zapomínat. Sejděte se s nimi nebo se omluvte, že na víkend již máte nabitý program.

Andělská rada: Bude-li vaše touha cestovat příliš intenzivní a vaši přátelé vám již stačit nebudou, poohlédněte se po místech, kde byste mohli najít lidi, které cestování nikdy neomrzí.

Vaši touhu po cestování může vyřešit i hledání nových přátel pro vaše koníčky.
Vaši touhu po cestování může vyřešit i hledání nových přátel pro vaše koníčky. | Zdroj: HayDmitriy / Depositphotos

Ryby (19. února – 20. března)

Vaše motivace dosáhnout svého cíle poroste závratnou rychlostí. Zároveň budete nedočkaví, budete chtít vidět okamžité výsledky svého úsilí. Takto to nepůjde, buďte na to připraveni, aby nenastalo zklamání. Chcete-li něčeho opravdu dosáhnout, nyní příliš nespoléhejte na ostatní.

Šťastná oblast: V oblasti kariéry vás napadne skvělý nápad, který má budoucnost, pokud se o tom nyní nikomu nezmíníte a budete sami pracovat na jeho uskutečnění.

Na co si dát pozor: Můžete zklamat hodně lidí, zejména těch nejbližších, pokud budete jednat sobecky. Řádně posuďte, zda nebudete jednat na úkor druhých, než něco uděláte.

Andělská rada: Socializace s lidmi je důležitá, ale v případě některých cílů je lepší mlčet a pracovat tiše. Jakmile dosáhnete svého, mile překvapte všechny kolem vás dobrou zprávou.

Zdroj článku:
  • Autorský text