Andělský víkendový horoskop: Berani by se ve svém zájmu neměli rozčilovat, Váhy budou striktně dodržovat pravidla

Andělský víkendový horoskop: Berani by se ve svém zájmu neměli rozčilovat, Váhy budou striktně dodržovat pravidla
Není nic horšího než domluvit se s někým na přesném postupu a následně zjistit, že se tento člověk našeho plánu nedržel. Naštěstí to není typický příklad v průběhu tohoto víkendu. Přesto se najdou nespokojení lidé a můžete k nim patřit i vy. Nebo můžete šířit radost.

Naše vlastní nápady nás mohou vynést až do nebeských výšin. Přesněji nám mohou pomoci uspět, pokud si zachováme pozitivní přístup. Přestože andělé nemusí váš víkend vidět nejrůžověji, stále zdůrazňují, že budeme-li se hodně snažit, můžeme svůj nepříznivý osud zvrátit. Obvykle se nám to podaří rychleji, když pro ostatní uděláme něco, co jim udělá radost. Přečtěte si svůj andělský víkendový horoskop a zjistěte, zda existuje něco, co je potřeba změnit.

Beran (21. března – 19. dubna)

Hrozí vám velká rozčilenost, ale kromě toho, že někteří lidé vás začnou vnímat jako agresivního člověka, se také na dlouhou dobu uklidníte. Dlouho jste v sobě dusili zlost a ta musí jednou ven. Jakmile nastane tento zkrat, po zbytek víkendu budete mimořádně laskavý člověk.

Dobré zprávy: Uvědomíte si, že potřebujete kouče, který by vám pomohl s vašimi pocity viny. Dobrý přítel vám s tím rád pomůže. Je to vhodný kandidát, protože ví, kdy jak zareagujete.

Na co si dát pozor: Budete mít výčitky svědomí, že jste to nechali zajít tak daleko. Ale nesmutněte. Emocionální výbuchy se stávají skoro každému, pouze ne každý den, takže to nevidíte.

Andělská rada: Zkuste chvilku strávit v minulosti. Najděte doma všechny hmatatelné vzpomínky, například fotky z dětství nebo obrázek, který jste nakreslili ve školce, a vzpomínejte na to dobré.

Býk (20. dubna – 20. května)

Budete mít opravdu spoustu nápadů, jak strávit skvělý víkend, bohužel ne na všechny budete mít čas. Selektování, které skutečně provedete a které si necháte na další víkend, bude velmi obtížné, skoro až nemožné. Vaše rodina vám naštěstí pomůže, a tak poslední dva dny v týdnu strávíte i jinak než rozhodováním.

Dobré zprávy: Objevíte v sobě skrytý smysl pro práci. Máte-li nějaký projekt, na kterém pracujete, nyní odvedete větší kus práce a stále vám zbyde dostatek času na zábavu.

Na co si dát pozor: Myšlenky vám ne a ne dát pokoj. Jak bude čas plynout, přijde vám to spíše otravné než přínosné. Zdržovat se na místech, kde se neustále něco děje, je jedno z řešení.

Andělská rada: Naučte se něco nového společně s přáteli či rodinou. Budete něco dělat společně a s výsledkem budete nadmíru spokojeni, což vás skloubí dohromady ještě více.

Blíženci (21. května – 21. června)

Na detaily se obvykle hlouběji nezaměřujete, avšak nyní si budete všímat velkého množství malých chyb, které lidé dělají. A to včetně vás. Jste-li hluboce nespokojeni se svou současnou finanční situací, svůj čas strávíte spíše hledáním brigád než trávením času s lidmi, kteří vás činí šťastnými.

Dobré zprávy: Když už vám nějaký čas na blízké osoby zbyde, můžete je pobavit, a to díky detailům, kterých si všimnete. Stačí jen zaujmout rozverný přístup k životu místo toho kritizujícího.

Na co si dát pozor: Drobné urážky, které jsou řečeny jako vtip, vás mohou urazit, pokud si někdo začne utahovat z vás nebo z člověka, na kterém vám záleží nejvíce. Trochu více humoru neuškodí.

Andělská rada: Ať už se máte dobře nebo vás trápí problémy, berte život s větším humorem. Zabráníte tak stresu, aby vám vstoupil do života, a stanete se mnohem spokojenějšími.

Berte život více s humorem
Berte život více s humorem | Zdroj: konstantynov / Depositphotos

Rak (22. června – 22. července)

Popadne vás touha postarat se o všechny své příbuzné. Ty, s nimiž jste v kontaktu, ale také ty, které jste dlouho neviděli. Máte starostlivou osobnost o všechny, s nimiž jste vyrůstali nebo kteří vás vychovávali, a oni to nyní pocítí. Vaše nehynoucí láska všem zpestří den, budou od vás odcházet s úsměvem na rtech.

Dobré zprávy: Vaše názory se dobře poslouchají a nyní s nimi bude nesouhlasit pouze pár lidí. I ti se ale později zamyslí nad tím, co řeknete, a pokud je váš názor správný, nakonec se k němu přikloní.

Na co si dát pozor: Stejně jako ve vašem životě máte lidi, na kterých vám záleží, tak také někomu jinému hodně záleží na vás. Trávení času s blízkými vás ale může učinit nedostupnými, pokud si s vámi někdo bude chtít popovídat.

Andělská rada: Nechte lásku všech lidí, aby do vás vstoupila. To je ten hnací motor, který vám umožňuje pomáhat druhým, přestože vaše současná situace nemusí být nejzáviděníhodnější.

Lev (23. července – 22. srpna)

Všechny vaše rozbouřené emoce se opět uklidní. Není to tak dobrá zpráva, v průběhu samoléčby totiž slovně ublížíte mnoha lidem. Všechno vám přijde nefér, a tak budete slovně bodat každého, kdo se na vás jen podívá. Po tomto incidentu, pokud dovolíte, aby se stal, studem zůstanete doma až do konce týdne.

Dobré zprávy: V soukromí se začnete věnovat meditace, józe či silovému cvičení. Cokoli, co vás zbaví stresu, vám přijde zajímavé. Dozvíte se o své vlastní osobnosti něco nového.

Na co si dát pozor: Nejenže někteří lidé o vás začnou mít horší mínění, ale také vás bude pár dní bolet hrdlo. Až tak hodně budete křičet. I když budete naštvaní, uvědomte si, že v okolí jsou také lidi.

Andělská rada: Nyní byste se alkoholu měli vyhnout velkým obloukem, přestože to může být jen pár piv. Když vás ovládnou špatné vzpomínky, alkohol vaše vnímání světa ještě zhorší.

Panna (23. srpna – 22. září)

Na některých věcech vám záleží pouze nyní, za několik let si na ně ani nevzpomenete. Právě nyní jim však budete klást takový důraz, jako by měly rozhodnout o vašem bytí či nebytí. Kvůli tomu hrozí četné hádky s přáteli, kteří vědí, že to, nad čím se rozčilujete, důležité není.

Dobré zprávy: Rodina pro vás bude na prvním místě a přichystala si pro vás příjemné překvapení. Ačkoli nebudete mít tolik času, rozhodnete se za nimi zajít a oni vás rozveselí.

Na co si dát pozor: Pevné názory, které se nezakládají na pravdě, občas pohltí i vás. Není třeba všem vykládat na potkání, zda jejich vkus je dobrý nebo že vy byste se zachovali jinak.

Andělská rada: Vaši přátelé si nezaslouží, abyste je zkritizovali, sotva se spolu setkáte. Zvolte milejší přístup. Váš vztah je příliš cenný na to, aby se pokazil.

Váhy (23. září – 23. října)

Hraní podle pravidel vám nyní přijde jako dobrý nápad. Na nějaké nápady, jak si usnadnit své povinnosti, nebudete mít ani pomyšlení. Jediná strategie, které se budete držet, je pečlivá selekce lidí, se kterými se rozhodnete strávit volný čas. Budete ho totiž chtít využít k započatí velkého plánu.

Dobré zprávy: Nezapomenete ani na zábavu, a to převážně v nočních hodinách. Zorganizujete nezapomenutelný večírek, který bude zábavný i bez alkoholu.

Na co si dát pozor: Budete velmi kritičtí, pokud k někomu půjdete na návštěvu a nebude se vám líbit systém uspořádání věcí, které dotyčný vlastní. Nezapomeňte, že každý člověk má jiný vkus.

Andělská rada: Nyní je vhodný čas seznámit se s lidmi, kteří vám do budoucna mají co nabídnout. Ujistěte se, že i vy pro ně budete velkým přínosem. Zahajte konverzaci a uvidíte, jak se to všechno vyvrbí.

Štír (24. října – 21. listopadu)

Váš nápad vám zajistí tolik chtěnou pozornost. A zasloužíte si ji. Zároveň nebudete chtít zůstat doma, takže je velmi pravděpodobné, že váš nápad bude souviset s netradičním výletem. Tato činnost vás inspiruje k většímu pracovnímu nasazení v příštím týdnu, zatoužíte po větším množství peněz.

Dobré zprávy: Vaši přátelé budou nadšeni, že nyní o ně projevujete takový zájem. Také přijdete na nový způsob přivýdělku, který pokryje vaše výdaje, které do výletu investujete.

Na co si dát pozor: Brblání, že jste celý výlet financovali vy, není na konci tak úžasného víkendu příliš vhodné. Bylo to vaše rozhodnutí. Domluvte se s ostatními, že příště platí oni.

Andělská rada: Pěší túra je dobrý způsob, jak strávit čas s lidmi, které máte rádi, a zároveň vás nebude stát tolik peněz, pokud jich zrovna nemáte na rozhazování.

Střelec (22. listopadu – 21. prosince)

Vaši nejbližší vám dokážou, že se o vás dokážou postarat stejně dobře jako vy o ně. Milerádi je necháte dělat to, co mají v plánu, protože se budete cítit přepracovaní. Ve skutečnosti ale přijmete tolik důležitých informací, že vám to chvilku nebude myslet a budete se muset rozkoukat, než něco řeknete.

Dobré zprávy: Chuť na sladké zaženete všemi těmi potravinami, které vám blízcí přinesou jako dárek. Rozdělíte se s nimi u dobrého filmu či seriálu. Času stráveného s nimi rozhodně litovat nebudete.

Na co si dát pozor: Budete pozváni na večeři do restaurace. Nyní je lepší odmítnout. Někteří lidé budou hluční a vám se to nebude líbit, takže se lehce stanete nejhlučnějším člověkem vy sami.

Andělská rada: S nadsázkou si se svými oblíbenci promluvte o těch tématech, o kterých opravdu chcete hovořit. Pokud vás téma nebude bavit, druhý člověk to okamžitě pozná a bude zklamán.

Kozoroh (22. prosince – 19. ledna)

Zatoužíte po společnosti jen jedné osoby. Ta vám něco slíbila a nyní k vám zavítá, abyste započali projekt, o kterém jste spolu nedávno mluvili. Tato osoba v průběhu spolupráce bude mít pocit, že si jí hodně vážíte. A bude to pravda. Odhalíte její talent, o němž jste vůbec nevěděli.

Dobré zprávy: Neviditelná síla vás přitáhne ke skvělé příležitosti, jak zazářit. O čemkoli budete mluvit, ostatní vám budou rozumět a zvýšíte svou oblíbenost u osoby, která je pro vás důležitá.

Na co si dát pozor: Během plánování budete přeskakovat od jedné myšlenky ke druhé. Máte-li potíže se soustředit, na chvilku si od plánů odpočiňte a věnujte se svým koníčkům.

Andělská rada: Váš život se dá přirovnat k pohádce. Nevíte, co přijde dál, ale nakonec vše dobře dopadne nehledě na to, jak beznadějně se vám vaše současná životní situace jeví.

Vodnář (20. ledna – 18. února)

Stres vás může přemoci, pokud mu to dovolíte. Tento víkend pro vás nebude jednoduchý, můžete čelit zradě ze strany dobrého přítele nebo ztratit nemalý finanční obnos tím, že si nedáte pozor. Můžete se trápit, to však není nutné. Nutné je se poučit a onu chybu příště neopakovat.

Dobré zprávy: Postupně si uvědomíte, že o sebe málo pečujete, a rozhodnete se to změnit. A tak masáž není vyloučena, stejně jako detoxikace těla pomocí čajů k tomu určených.

Na co si dát pozor: Budete-li se neustále trápit, může se vám z toho udělat špatně a může vás začít bolet hlava tak, že nebudete moci nic dělat. Trochu se šetřete.

Andělská rada: Dovolte si přeřadit sami sebe na první místo. Pokud to uděláte jednou za čas, nikomu tím neublížíte. Naopak, dostane se vám silné podpory, budete vědět, že na problémy nejste sami.

Ryby (19. února – 20. března)

Zatoužíte strávit většinu času o samotě, pouze se svými myšlenkami. Pokud máte rozdělaného něco kreativního, budete to chtít dokončit. Teprve v neděli večer zatoužíte po společnosti, projeví se u vás touha po romantice. Budete si hodně věřit a dosáhnete velkých pokroků.

Dobré zprávy: Někdo z vaší minulosti si k vám opět najde cestu. Zavzpomínáte na staré časy a při rozhovoru zjistíte, že tato osoba bydlí nedaleko vás, což vám dodá pocit velké radosti.

Na co si dát pozor: Až příliš budete hýčkat jednu osobu. Už to není malé dítě, dokáže se o sebe postarat sama a koupí si, co sama chce. Je dobré, že se staráte, ale všechno má své meze únosnosti.

Andělská rada: Oblékněte se do něčeho pohodlného a dopřejte si luxus. Kupte nebo si sami připravte svůj oblíbený pokrm, ať se při tom kreativním tvoření máte čím posilnit.

Zdroj článku:
  • Autorský text