Andělský týdenní horoskop: Lvi budou velmi zodpovědní, Vodnáři upřímní

Andělský týdenní horoskop: Lvi budou velmi zodpovědní, Vodnáři upřímní
Vždy můžeme nalézt způsob, jak se změnit k lepšímu. Jenže v tomto ohledu jsme dosti líní. Podle andělů přitom nemusíme trávit dlouhé hodiny přetvářením své mysli, každá jedna minuta znamená velký úspěch a vede ke změně. Máte předurčeno se tento týden změnit?

Motivace je to, co nám většinou chybí. Máme-li potřebnou motivaci ke změně, na nic nečekáme. Cítíme nadšení. Pokud motivace chybí, nenalézáme důvod, k čemu by to vedlo. Můžeme se inspirovat smýšlením andělů. Jejich inspirací je zlepšovat všem lidem život. Vědí, že naše radost se přenese také na ně. Pokud se usmíváme, andělé jsou spokojení. Přečtěte si jejich týdenní horoskop.

Beran (21. března – 19. dubna)

Váš život se ve vašich vlastních očích začne hodně zlepšovat, jelikož přestanete skrývat svůj optimismus a začnete si užívat života naplno. Rovněž popřemýšlíte o změně zaměstnání či o příležitostném příjmu, který vám později umožní vycestovat tam, kam vás to vždy táhlo.

Dobré zprávy: Potkáte spoustu nových, úžasných lidí. Nejskvělejší přátelství poznáte, pokud se skamarádíte s někým z cizí kultury, ať už za účelem studia nového jazyka či čistě ze zvědavosti.

Na co si dát pozor: Váš neohrožený duch vás může uvést do problémů s vaší rodinou. Ne vždy je vhodné říkat všechno, co si myslíte, zejména vlastním rodičům či dalším příbuzným.

Andělská rada: Při výběru přátel si nevybírejte podle barvy kůže, pohlaví ani věku. Všichni ostatní lidé jsou stejní jako vy a mohou vás překvapit, jak hodně jim na vás i přes fyzické rozdíly bude záležet.

Býk (20. dubna – 20. května)

Nastávají krásné časy, co se týče vztahů. Lidé, s nimiž jste se rozhádali nebo žili v napjatém vztahu, se s vámi přijdou udobřit. Také budete mít nečekanou návštěvu – někoho ze své minulosti, kdo má dost dobré kontakty na to, aby vám pomohl vyřešit vaše problémy či pomoci s kariérou.

Dobré zprávy: Naplní vás pocit bezstarostnosti, ale zároveň zůstanete duchem v reálném světě, neuděláte si ze života nepravdivou pohádku. To vám umožní zjistit, co je třeba udělat, abyste byli spokojenější.

Na co si dát pozor: Ne každému je dobré odpustit. Někteří lidé mohou využít vaší dobré nálady, aby vám nakukali něco, co není pravda, jen aby se s vámi mohli opět přátelit.

Andělská rada: Jste-li na pochybách, zda někomu odpustit, vězte, že čas je vše, co potřebujete. V průběhu týdne získáte potřebné informace k tomu, abyste se rozhodli správně.

Blíženci (21. května – 21. června)

Problémy, které jste si způsobili vy sami svou nerozvážností, se nyní vytratí. Bezchybně je vyřešíte, neboť se na ně plně zaměříte. Kompromisy budou zapotřebí, ale budete to vy, kdo je navrhne. Pokud to druhé straně nebude vyhovovat, budete schopni ve svých požadavcích polevit ještě víc.

Dobré zprávy: Lidé vás začnou mít více rádi, neboť jim ukážete, že oni jsou pro vás stejně důležití jako vy sami. Také rozpustíte přátelství s lidmi, kteří nesouhlasí s vaší vizí úspěchu.

Na co si dát pozor: Někteří lidé mohou zneužívat toho, že se snažíte být ke všem féroví. Nenechte se vykořisťovat, naučte se rozpoznat, kdy je člověk vděčný a kdy hraje na vaše city.

Andělská rada: Neopouštějte své sny jen proto, že vám ostatní říkají, že jich nemůžete dosáhnout. Mlčte a pracujte na splnění svého snu. Poté jim můžete vytřít zrak informací o vašem úspěchu.

Jděte si za svými sny
Jděte si za svými sny | Zdroj: Maridav / Depositphotos

Rak (22. června – 22. července)

Nemusíte se obávat, že byste chybovali až příliš. Budete si všechno dvakrát rozmýšlet, než to provedete. Také budete nahlížet do minulosti, konkrétně se budete smát chybám, které jste udělali v posledních dnech. Váš smysl pro humor se opět vrátí a pomůže vám prožívat jen spokojenost.

Dobré zprávy: Budete velmi optimističtí. Pomůžete velkému počtu lidí jen proto, že pocítíte, že takto to bude nejlepší. Touha uspět vám chybět nebude, stejně jako energie k tomu potřebná.

Na co si dát pozor: Přílišné přemýšlení o všem možném by vás mohlo unavit i přes pozitivní náladu. Nemusíte vyřešit všechny problémy světa, stačí pomoci jen pár lidem.

Andělská rada: Ze svých minulých chyb si vezměte ponaučení. Není moudré se chybám pouze smát, důležité je najít vhodnější řešení pro případ, že v budoucnu byste se dostali do stejné situace.

Lev (23. července – 22. srpna)

V některých chvílích vám váš život bude připadat jako nepovedená komedie, v dalších chvílích si budete myslet, že větší úspěch snad zažít nemůžete. Nyní budete trochu nerozhodnější, ani nebudete vědět, zda chcete trávit čas s jinými lidmi či sami zasypaní naučnými knihami.

Dobré zprávy: Všechny nápady, jak se změnit k lepšímu, můžete nyní dotáhnout do konce. Budete velmi zodpovědní, co se týče vašeho života, a také můžete pomoci někomu v nouzi.

Na co si dát pozor: Láska bude trochu zaostávat. Se svým miláčkem, pokud nějakého máte, se můžete pohádat i o úplných maličkostech. V případě nezadanosti rande nemusí dopadnout podle vašich představ.

Andělská rada: Budete-li se cítit pod psa, seberte všechnu odvahu a omluvte se všem lidem, kterým jste ublížili. Spadne vám kámen ze srdce a vaše nálada se, nehledě na reakci, okamžitě zlepší.

Panna (23. srpna – 22. září)

Vaši příbuzní se začnou více zajímat o vaše problémy. Můžete očekávat větší podporu a rady, které vám opravdu pomohou. Stres ve vašem životě nebude mít žádné místo. Vrátíte se k těm koníčkům, které vám dělaly radost a dávaly vám pocit výjimečnosti, ale vy jste se jim z nějakého důvodu přestali věnovat.

Dobré zprávy: Ze složitých plánů přejdete na plnění menších úkolů, které vám neseberou tolik energie. Za celý týden ale odvedete velké množství práce. Budete na sebe právem hrdí.

Na co si dát pozor: Vaše tendence lhát o vaší mentální pohodě vám může přinést více problémů, než si myslíte. Zeptá-li se vás někdo, zda vás něco trápí, bude lepší jít s pravdou ven.

Andělská rada: Pokud se vám něco nelíbí, stanovte hranice. Měly by být zároveň výhodné i pro ostatní. Nebuďte sobečtí, ale zároveň nenechte ostatní, aby po vás šlapali.

Váhy (23. září – 23. října)

Nebudete znát zklamání ani nerozhodnost. Lidé se vás budou ptát na něco o vaší minulosti, vy však budete připraveni. Vaše schopnost sebevyjádření se výrazně zlepší. Nebude vám dělat problém říci svůj názor. Co se týče samotného smýšlení, budete myslet na sociálně slabší a chránit je.

Dobré zprávy: Rozluštíte, co vám někdo naznačoval pomocí zakódované zprávy. Již delší dobu vám to vrtá hlavou, avšak nyní pochopíte, že tato zpráva měla hlubší význam.

Na co si dát pozor: Sousedské vztahy mohou být trochu napjaté, sousedé si mohou špatně vyložit vaše dobře řečené rady. Budete považováni za slídila. Ne všechno, co dělají, je nutno komentovat.

Andělská rada: Spolupráce je to, na co byste měli pomyslet, pokud na něco nevystačíte sami. Není třeba se doprošovat pomoci, stačí už říci, že vám na tom druhém hodně záleží a rádi byste s ním něco udělali.

Štír (24. října – 21. listopadu)

Můžete očekávat to, co se nakonec nestane. Obzvláště u svých účtů budete trochu optimističtí a suma určená k zaplacení může být mnohem vyšší. Postupem týdne přijdete na to, kterých výdajů se můžete vzdát a které omezit, abyste urovnali výdaje a mohli si opět užívat života naplno.

Dobré zprávy: Začnete se více věnovat svému talentu, osobnímu růstu a budoucnosti. Nic vás nezastaví, budete přesně vědět, na co se zaměřit, abyste dosáhli úspěchu.

Na co si dát pozor: Syndrom vyhoření je bohužel více než pravděpodobný, zejména pokud si začnete myslet, že ostatní toho vědí mnohem více než vy. Více věřte ve své schopnosti a nic hrozného se nestane.

Andělská rada: Najděte kouče, který vám dokáže poradit, jak se zlepšit ve své oblasti, či který vám řekne, co dělat, pokud budete mít pocit, že práci nestíháte.

Střelec (22. listopadu – 21. prosince)

Začnete lépe chápat úmysly lidí kolem sebe. Díky tomu se nebudete hádat s přáteli kvůli špatně pochopenému sdělení a zároveň budete více chráněni před lidmi, kteří za vámi přicházejí jen proto, aby něco získali. Máte-li velké cíle, možná změníte plány, ale do budoucna to pro vás bude lepší.

Dobré zprávy: Začnete lépe reagovat na změny ve vašem životě. Využijete sílu svého logického uvažování, abyste byli spokojenější než doposud. Soustředěnost vám rovněž chybět nebude.

Na co si dát pozor: Uvědomíte si, že některé lidi ve svém životě opravdu potřebujete. Tuto informaci nemusíte vstřebat úplně nejlépe. Nebuďte nervózní, místo toho pochopte, že pozitiv těchto vztahů je mnohem více než negativ.

Andělská rada: Odhalte své vnitřní bloky, které vám brání zažít úspěch. Pozvěte své nejbližší, aby se stali součástí vašeho úspěchu. S dalšími lidmi to zvládnete mnohem lépe.

Kozoroh (22. prosince – 19. ledna)

Myšlenky nezakládající se na pravdě vás budou provázet celým týdnem. Nyní bude lepší nad vším dvakrát popřemýšlet, než něco řeknete. Na druhou stranu emocionální bolest a prázdnota, které jste mohli pocítit v minulých dnech, zmizí a vy se dokážete mnohem více soustředit.

Dobré zprávy: Vrátí se vám optimismus. Najdete nové způsoby, jak si ulehčit práci i domácí život. Napjaté vztahy se nyní zlepší, začnete využívat svůj smysl pro humor k pobavení ostatních.

Na co si dát pozor: Ne za všechny své skutky budete odměněni okamžitě. Nebuďte nevrlí, místo toho buďte více trpěliví, abyste si nepokazili týden plný dobrých zpráv.

Andělská rada: Udělejte si více času na rozjímání. Je dobré popřemýšlet, jak naložit se svým životem, přestože momentálně půjde všechno podle vašich představ.

Vodnář (20. ledna – 18. února)

Začnete být k lidem upřímnější, zejména jde-li o vztahy, které nyní existují pouze ve vaší mysli. Začnete více spolupracovat s ostatními, zejména ve vaší kariérní zóně. Vaše vztahy s kolegy budou silnější než kdy jindy, společně správně určíte, co má kdo kdy udělat, aby vše fungovalo správně.

Dobré zprávy: Budete mít dostatek energie, abyste se pustili do všech svých plánů. Poznáte, co je pro vás nejlepší, a půjdete si za svým snem.

Na co si dát pozor: Budete značně neposlušní, pokud se někdo pokusí zkazit vaše plány například tím, že s nimi nebude souhlasit. Místo hádky řekněte, že tato slova vezmete v úvahu, ale řídit se jimi nemusíte.

Andělská rada: Je jen a jen na vás, zda se k něčemu zavážete či nikoli. Nemáte povinnost slibovat něco, do čeho se vám už od samého začátku nechce. Zkuste být trochu asertivnější, aby s vámi nebylo tolik manipulováno.

Ryby (19. února – 20. března)

Získáte velkou motivaci, která vás neopustí. Díky ní budete schopni pracovat efektivně a dlouho vydržet u všeho, co začnete. Navíc pokud jste se v minulosti pohádali s autoritou, nyní se vše vyjasní a váš vztah se hodně zlepší. Budete své nápady sdílet s ostatními a najdete spojence, kteří vám pomohou uspět.

Dobré zprávy: Všechny vaše cíle mohou být postupně splněny. Začnete tento týden, a pokud nebudete chtít vidět výsledky své práce okamžitě, vše se vám bude dařit.

Na co si dát pozor: Nemusíte úplně souhlasit s tím, že napjaté vztahy se nevyřeší za jeden den. Berte to z lepší stránky – alespoň se něco snažíte udělat pro to, aby došlo k vyléčení vztahu.

Andělská rada: Využijte svůj talent naplno. Nebojte se ho odhalit ostatním lidem. Naopak, zvýší to šanci, že vás ostatní nechají dělat to, v čem jste dobří a co vás bude bavit.

Zdroj článku:
  • Autorský text