Andělský horoskop na středu: Střelce čeká romantika, Berany zase finanční zisk

Andělský horoskop na středu: Střelce čeká romantika, Berany zase finanční zisk
Středa nebude pro většinu znamení nijak kritickým, nebo zásadním dnem. Velmi bude samozřejmě záležet na Vašem osobním přístupu. Vaši strážní andělé Vám posílají rady, jak s tímto dnem naložit, abyste z něj vytěžili co nejvíce. Osud máte totiž pevně ve svých rukou a andělé jsou na Vaší straně. Zahoďte obavy a užijte si krásný den. 

Beran (21. března - 19. dubna)

Ve středu budete nabití energií. Některé z vás čeká náročná a stresující cesta, ale přinese vám finanční zisk, tak zatněte zuby a jděte do toho. Andělé prorokují, že budete v tento den také poměrně přecitlivělí na poznámky partnera, musíte však ovládat své emoce a vyhnout se všemu, co by mohlo situaci zhoršit. 

Býk (20. dubna - 20. května)

Dnes vám okolí poskytne potřebnou podporu. Zjistíte, že jste obklopeni lidmi, kterým na vás skutečně záleží. Podělte se o své problémy s rodinnými příslušníky a uvidíte, že se vám uleví. Andělé jsou také přesvědčeni, že středa je dnem, který vám poskytne mnoho příležitostí ukázat své schopnosti. Jediná oblast, kde byste měli v tento den našlapovat opatrně je vaše manželství.

Blíženci (21. května - 21. června) 

Andělé vám na středu radí, abyste si především hlídali jídelníček a neopomíjeli cvičení. Neuzavírejte v tento den žádné smlouvy a nevstupujte do žádného společného podniku - partneři se vás totiž budou snažit využít. Také vás dnes trochu popudí zjištění, že nemáte na svou rodinu a přátele tolik času, kolik byste si přáli.

Rak (22. června - 22. července) 

Nedovolte, aby vaši mysl okupovaly nežádoucí myšlenky. Snažte se zůstat klidní a nestresovat se zbytečnostmi. Chcete-li vést bezproblémový život a udržet si stabilní životní úroveň, pak dnes musíte zůstat pozorní, pokud jde o vaše finance. Někdo, komu důvěřujete, vám nebude říkat celou pravdu. Podnikatelé ve znamení Raka dnes navíc pravděpodobně utrpí ztráty kvůli nějaké staré investici. 

Lvi (23. července - 22. srpna)

Večer si vyjděte si ven s přáteli, protože by to mohlo přinést mnoho dobrého. Přátelé vás totiž seznámí s někým výjimečným, kdo bude mít pozoruhodný vliv na vaše myšlenky a vnukne vám nové nápady. Chopte se příležitosti, je to vaše šance, jak si vydělat nějaké peníze navíc. 

Panna (23. srpna - 22. září)

Andělé radí, abyste dnes hledali útěchu ve společnosti dětí. Terapeutická síla dětí, a to nejen těch z vaší rodiny, ale dokonce i potomků ostatních, vám může poskytnout nadhled a uklidnit vaši úzkost. Pokud máte možnost investovat do nemovitostí, jděte do toho. 

Váhy (23. září - 22. října)

Ve středu toho budete mít na svých bedrech skutečně požehnaně. Hodně bude záležet na vašem přístupu a pro vaše rozhodování bude důležitá jasná mysl. Svých cílů dosáhnete díky tvrdé práci a trpělivosti. Vyhněte se nadměrnému utrácení a pochybným finančním plánům. Přítel vás může požádat o radu při řešení svých osobních problémů. 

Štír (23. října - 21. listopadu)

Andělské požehnání vám dnes dodá klid. Dnes je dobrý den pro zaslání životopisu nebo pracovní pohovor. Na druhou stranu pro vás bude obtížné vyhovět rodičům. Snažte se je pochopit a podívat se na věci z jejich perspektivy. Zaslouží si veškerou vaši pozornost, lásku a čas.

Střelec (22. listopadu - 21. prosince) 

Dnes se pokuste především odpočívat, ideálně v rodinném kruhu nebo s blízkými přáteli. Mimo to dnes prožijete nejlepší den svého manželského života. Ti, kteří zadaní nejsou dnes potkají někoho velmi zajímavého a jiným z vás se dnes rozezní svatební zvony. Gratulujeme.

Kozoroh (22. prosince - 19. ledna)

Dobrou náladu vám dnes zajistí výlety, venkovní párty a vůbec pobyt v přírodě. Snažte se však vyvarovat zbytečného utrácení. Jedinými mráčky na vaší dnes velmi jasné obloze jsou potenciální hádky s partnerem. Ten se totiž cítí dotčený něčím, co jste řekli. Uvědomte si svou chybu zavčasu a snažte se situaci napravit dříve, než se ještě zhorší.

Vodnář (20. ledna - 18. února)

Vodnářům dnes andělé přinášejí několik varování. Jednak budete čelit velmi ošemetné situaci, ve které musíte za každou cenu zachovat chladnou hlavu. Dejte si také pozor na to, aby vám vaše láska k penězům nekazila vztahy s rodinou a přáteli. Zadaní Vodnáři by si navíc měli dát pozor i na poli vztahovém. Příbuzný, přítel nebo soused by dnes totiž mohl vnést do vašeho manželského života napětí.

Ryby (19. února - 20. března)

Nedávno se stalo něco nepříjemného a vy budete i ve středu stále rozrušení. Pomoci by vám mohla meditace nebo jóga. Vyhněte se hádkám a konfrontacím a zbytečnému hledání chyb u druhých. Zbytečně vám to bude ještě více komplikovat život.

Zdroje článku: