Horoskop na 1. červencový týden: Býci mohou započít hádku, Panny budou optimistické

Horoskop na 1. červencový týden: Býci mohou započít hádku, Panny budou optimistické
Léto je v plném proudu a každý z nás se chce bavit. Bude se vám ale dařit? Vždy si představujeme, jak nádherný začátek léta budeme mít, ale můžeme být velmi zklamaní. Záleží především na tom, jak hodně budeme chápaví k ostatním lidem a oni k nám. Budete patřit k těm šťastnějším nebo budete řešit starosti?

Hned v pondělí se Měsíc bude nacházet v úplňku a zároveň na něj bude mít vliv znamení Kozoroha. Přestože práci mít rádi nemusíte, tento den vás to bude táhnout k pracovitosti. Ta většině z nás vydrží do konce pracovního týdne. Také o víkendu se můžeme nudit, práce nám bude chybět. Co dalšího vás čeká 1. červencový týden, podle vašeho znamení zvěrokruhu?

Beran (21. března – 19. dubna)

Nebudete příliš pozitivně naladěni. Touha po postupu v kariéře může přinést více škody než užitku, zejména pokud si uvědomíte, že vaše píle nepřináší ovoce okamžitě. Zaměřte se spíše na to, co vás baví, a do ničeho se nenuťte.

Býk (20. dubna – 20. května)

Zaměřte se na své koníčky, kdykoli budete mít pocit, že vás pracovní život přestává naplňovat. Nechcete si nechat radit, co máte dělat, víte, že váš způsob je nejlepší. Můžete se s někým pohádat, ale nakonec se udobříte.

Blíženci (21. května – 21. června)

Zejména nyní v sobě držíte negativní emoce, které vás dohání k šílenství. Budete je chtít co nejdříve vyřešit, ale zároveň budete mít tendenci je v sobě dusit. Postupně je uvolňujte, jinak dojde k výbuchu a nepěkně se pohádáte s blízkou osobou.

Držíte v sobě negativní emoce
Držíte v sobě negativní emoce | Zdroj: fizkes/ Shutterstock

Rak (22. června – 22. července)

Pozor na pocit, že vás nikdo nemá rád. Tento týden vám hrozí a může vám zkazit celý týden. Zachováte se podle toho, co si myslíte, že si o vás myslí ostatní. Snažte se dělat si radost, bude zapotřebí vědět, že kolem sebe máte lidi, na které se můžete spolehnout.

Lev (23. července – 22. srpna)

Práce se vám bude kupit a vám to vadit nebude. Nyní budete přijímat všechnu novou práci, budete šťastní, že můžete pracovat. Jak bude týden plynout, začne vám ubývat energie, nezapomeňte proto dostatečně odpočívat, jinak vám hrozí syndrom vyhoření.

Panna (23. srpna – 22. září)

V práci budete hodně kreativní, přijdete na řešení i při zdánlivě neřešitelné situaci. Rovněž se zaměříte na všechny své vztahy. Uvědomíte si, že v poslední době jste všechny zanedbávali, a nyní jim to budete chtít vynahradit.

Váhy (23. září – 23. října)

Je možný konflikt s blízkou osobou. Snažte se být objektivní a neberte si hrubá slova příliš k srdci. Nejspíše se bude jednat pouze o provokaci, dotyčný vás bude chtít vytočit. Než zareagujete, několikrát se nadechněte.

Štír (24. října – 21. listopadu)

Ačkoli si budete po většinu týdne myslet, že ostatní lidé jsou hlupáci, kteří ničemu nerozumí a mluví samé nesmysly, stejně s nimi budete komunikovat, abyste pochopili jejich způsob myšlení. Budete zvídaví a lehce vyřešíte kdejaký problém.

Střelec (22. listopadu – 21. prosince)

Začnete pořádně zvelebovat váš domov. Právě zde se budete po většinu týdne nacházet, uvědomíte si, že nemůžete pobíhat venku neustále. Možná to bude rodina, možná nová známost, ale sami od sebe se rozhodnete upravit své bydlení, aby bylo hezčí.

Rozhodnete si zvelebit svůj domov
Rozhodnete si zvelebit svůj domov | Zdroj: fizkes / Shutterstock

Kozoroh (22. prosince – 19. ledna)

Držte se v přítomnosti svých přátel či partnera. Sami byste se pouze trápili. Život vám přinese výzvy, které vás mohou naštvat, pokud je nebudete brát pozitivně. Tento týden není dobrý nápad chtít mít nad vším kontrolu.

Vodnář (20. ledna – 18. února)

Až budete řešit problém, myslete více srdcem než mozkem. Přílišné logické uvažování vás totiž může vystavit mnohem větším potížím. Zkuste být více empatičtí. Jedna z vašich emocí vám také způsobí velkou neplechu, protože jste ji drželi uvnitř svého nitra.

Ryby (19. února – 20. března)

Budete příliš společenští. Začnete vyhledávat přítomnost vašich přátel a také se budete bavit s neznámými lidmi. Jen si dejte pozor, abyste nenarazili na někoho, jehož úmysly nebudou čisté. Držte se pouze v přítomnosti lidí, které dobře znáte.