Velký horoskop na letošní měsíc březen: Štíři se můžou těšit na klidný a pohodový měsíc, Blíženci budou naopak neklidní

Velký horoskop na letošní měsíc březen: Štíři se můžou těšit na klidný a pohodový měsíc, Blíženci budou naopak neklidní
Březen přináší nové možnosti pro všechna znamení. Pro mnohé to bude měsíc klidu a harmonie. Jiní zase zažijí výkyvy a vztahové peripetie. A co čeká vás v novém měsíci? Přečtěte si, čemu máte věnovat pozornost a čemu se raději vyhýbat. 

 Beran (21. 3. – 20. 4.)

Březen slibuje úspěchy zvláště v oblasti lásky a vztahů. Nemine vás vzájemné jiskření s partnerem či navázání nového vztahu. V práci budete brzy oceněni za dobře vykonanou práci a vaši nesmírnou pracovitost. Dejte si ale pozor na vaši zvýšenou vznětlivost!

 Býk (21. 4. – 21. 5.)

Celý měsíc pro vás bude velice proměnlivý, zvláště co se týče práce. Budete sklízet úspěchy, ale také vás čekají nátlaky ze strany nadřízeného. S vaší drahou polovičkou se vám však bude dařit celý měsíc. Zaměřte se proto nejvíce na sebe a na svého partnera! 

 Blíženci (22. 5. – 21. 6.)  

Tento měsíc pro vás může být opět obdobím nestability a neklidu. Nenechte se vykolejit ani v práci a vše dotáhněte do konce. Pokud jste v pevném partnerství, dejte si pozor na flirt a bujaré večírky, které se vám mohou vymknout! Snažte se nejvíce času trávit v přírodě.

 Rak (22. 6. – 22. 7.) 

Jste pod neustálou ochranou mocné Luny, tudíž i celý březen vás čekají mnohé úspěchy. Můžete si přijít k většímu finančnímu zisku nebo kariérnímu postupu! Čeká na vás také spřízněná duše, tak se nebojte být iniciativní. Dávejte si ale pozor na své zdraví, můžete mít hodně oslabenou imunitu. 

 Lev (23. 7. – 22. 8.) 

Vaší největší touhou bude opět oslnit okolí a udělat ten nejlepší dojem. Neztratíte motivaci ani v tomto měsíci, což vám přinese úspěchy v pracovní i osobní sféře. Nic ale nepřehánějte, protože se vám to nevyplatí! Zvláště by se vám to nemile projevilo na vašem zdraví. 

 Panna (23. 8. – 22. 9.)

Prožíváte už z minulých měsíců spoustu neklidu a disharmonie. Vše, co jste dosud řešili, by se mělo uklidnit a stabilizovat. Veškeré vztahy a neshody se budou pomalu urovnávat, a tak se budete cítit mnohem lépe! Čekají vás také nové výzvy a pohánět vás budou hlavně nové nápady. 

 Váhy (23. 9. – 23. 10.)

Je na čase začít se zdravým životním stylem, protože jste se dosud dost odbývali. Zaměřte se i na duševní pohodu a travte více čas s přáteli. To, že se občas více odvážete, vám vůbec neuškodí. Navíc vám hvězdy slibují nový zajímavý protějšek! 

 Štír (24. 10. – 22. 11.)

Těšit se můžete na klidný a pohodový měsíc. Nemělo by vás nic rozhodit a vyvést z míry. Dokonce máte i dobrou imunitu a neměly přijít větší zdravotní komplikace. Všechny vztahy budou optimální a zadaří se i v kariérním růstu. Je ale potřeba v žádném případě nepodléhat stresu.

Střelec (23. 11. – 21. 12.)

Vaše psychika je ve výborné kondici a zůstane to tak po celý březen. Díky tomu se vám také začnou plnit vaše dávné touhy a předsevzetí. Máte ve svém partnerovi skutečnou oporu a občas si to neuvědomujete. Dejte mu to najevo a uvidíte, jak se váš vztah zlepší o sto procent! 

 Kozoroh (22. 12. – 20. 1.) 

V souvislosti s prací si nemůžete na nic stěžovat! Již od začátku nového roku máte dobře nakročeno a také se dočkáte skutečného uznání. Váš partner si vás bude také hýčkat a dávat vám svou lásku patřičně najevo. Překvapit vás ale také může vyznání lásky od tajného ctitele.

 Vodnář (21. 1. – 20. 2.)

Během března vám nejvíce prospěje, když si pořádně odpočinete a dopřejete si zasloužený relax. V práci se již brzy dočkáte skutečného ocenění a vše půjde hladce bez větších komplikací. Také ve vztazích se můžete těšit na samé dobré zprávy.  

 Ryby (21. 2. – 20. 3.) 

Během března nebudete mít důvod se stresovat nebo rozčilovat. Vše by se mělo vyvíjet podle vašich plánů. Čeká vás pracovní pohoda a klid doma. Myslete na to, že vás čekají pohodové dny, a proto se nenechte rozhodit. Čím víc budete skromnější, tím více pozitivního přitáhnete!

 

Zdroje: