Andělská poselství na úterý: Berani, buďte upřímnější sami k sobě, Střelci, vy jste jediní, kdo vám může řídit život

Andělská poselství na úterý: Berani, buďte upřímnější sami k sobě, Střelci, vy jste jediní, kdo vám může řídit život
Andělé k nám každý den sesílají moudré lidi, kteří nám mají co předat. Tito lidé si sáhli na úplné dno a zjistili, jak být opět šťastní. Zbytek svého života tráví komunikací s jinými lidmi. Přestože vědí, že většina z nás si poučení neodnese, věří, že jednou někomu zachrání život.

Ponaučení zní, že bychom nikdy neměli znevažovat slova kohokoli, kdo nám chce něco sdělit. Přestože nyní se nám jejich sdělení nemusejí zdát tolik relevantní, pravý význam slov pochopíme až tehdy, když se ocitneme v situaci, kterou si oni prožili. Snažme si proto zapamatovat, co nám lidé říkají. Hlavní je naučit se více naslouchat. A co se týče vašeho osobního života, i zde by vám andělé chtěli něco sdělit.

Beran (21. března – 19. dubna)

Ne všechny vaše názory, jak by měl správný vztah fungovat, se zakládají na realitě. Zkuste si představit sami sebe v kůži vašich přátel, rodiny, sousedů či partnera. Skousli byste své mnohdy nesmyslné požadavky? Pokud odpovíte ano, možná nejste sami k sobě dost upřímní.

Andělská rada: Věnujte se více všem svým vztahům a vyzdvihujte jejich pozitiva. Pokud ignorujete své blízké jen proto, že jste raději o samotě, nejspíše máte co pilovat.

Býk (20. dubna – 20. května)

Váš vlastní koníček je pro vás úplně ten nejsmysluplnější. Mnoho dalších lidí však tento názor nesdílí. Buďte více shovívaví, uznejte, že další lidé nemají stejné myšlenkové pochody ani zájmy jako vy. Jakmile budete mít za úkol naplánovat zábavu, myslete více na ostatní než na sebe.

Andělská rada: Můžete mít pocit, že lidé kolem vás nerozumí vašim potřebám. Každý člověk považuje za důležité něco jiného, proto naslouchejte přáním jiných lidí a oni začnou naslouchat vám.

Blíženci (21. května – 21. června)

Domácí povinnosti se musejí plnit, ale nenechte je, aby vás připravily o veškerý volný čas. Musíte mít také chvilku pro sebe, vyrazit za zábavou nebo se posunout ve svém plánu slibujícím lepší život. Nikam se nepohnete, když budete do nekonečna pouze plnit přání druhých.

Andělská rada: Vraťte se do svých dětských let. Nic pro vás nebylo nemožné, přestože před vámi bylo mnoho překážek. A kde jste teď? Ignorujte strach a začne se vám více dařit.

Najděte si čas na zábavu  zajděte se pobavit
Najděte si čas na zábavu zajděte se pobavit | Zdroj: yanlev / Depositphotos

Rak (22. června – 22. července)

Snažte se vynaložit více úsilí a vložit více energie do vašich plánů. Můžete říkat, že chcete silně zlepšit své vztahy, ale dokud nezačnete jednat, pouze vypouštíte plané řeči. Nečekejte, až se některé vztahy rozpadnou nenávratně, a říkejte lidem jejich pozitiva, spíše než chyby.

Andělská rada: Buďte ochotni vymýšlet kompromisy, navrhujte jednoduchá řešení, která vám pomohou začít zlepšovat vztahy.

Lev (23. července – 22. srpna)

Ne vždy je nutné investovat do dalších lidí. Kdy jste naposledy něco dopřáli sami sobě? Není pravda, že nic nepotřebujete, to je pouze obranná výmluva, když má někdo výhrady proti vašim drahým dárkům. Ušetřete si na něco, po čem delší dobu toužíte, a dopřejte si to.

Andělská rada: Možná si myslíte, že hodnota člověka pramení z jeho příjmů. Není to pravda. Naučte se poznávat pravé lidské hodnoty, které nijak nesouvisejí s movitostí.

Panna (23. srpna – 22. září)

Mnohdy si myslíte, že lidé jsou dobří. Zaměřte se na jejich osobnost. Je na ní něco, cokoli malého, co vám připomíná člena rodiny či přítele, s nímž již nejste v kontaktu a litujete toho? Pokud ano, pravděpodobně jste obětí svého vlastního špatného úsudku. Oprostěte se od své minulosti a vybírejte přátele podle osobnosti jakožto celku.

Andělská rada: Máte svou představu o ideálních vztazích. Pokud nejste dítě štěstěny, takového člověka ale nikdy nepotkáte. Važte si lidí nejen díky dobrým vlastnostem, ale také přijměte jejich chyby.

Váhy (23. září – 23. října)

Chcete lidem ve svém okolí říci, co si skutečně myslíte, ale vždy vás zastaví vnitřní blok. Je to strach, jak by lidé reagovali, kdyby se dozvěděli pravdu, co vás drží zpátky. Nestyďte se za své názory o zlepšení světa. Lidé, kteří je nerespektují, si neváží ani sami sebe.

Andělská rada: Nebudete působit zoufale jen kvůli tomu, že odkryjete, co vám vadí na dnešní společnosti. Naopak, spousta lidí, kteří mají stejný strach, se k vám připojí.

Štír (24. října – 21. listopadu)

Klaďte větší důraz na to, co si myslí vaše rodina, vaši přátelé. Získáte větší rozhled o tom, co se děje ve světě i jací jste vy sami. Snažte se splynout s jejich myšlenkovými pochody, pomoci jim uspět, když se jim zrovna nedaří. Nikdy nevíte, kdy se můžete ocitnout na jejich místě.

Andělská rada: Neotáčejte se k lidem vám blízkým zády, pokud nechápete, proč se chovají tak, jak se chovají. Je to vzájemný respekt, který drží rodiny pohromadě, nikoli nekonečné hádky.

Střelec (22. listopadu – 21. prosince)

Ne všichni lidé se snaží ohrozit vaše osobní zájmy. Ti, kteří vás mají rádi pro vaši osobnost, respektují vaši potřebu svobody i vaši potřebu strávit nějaký čas o samotě, když je toho na vás moc. Nemějte pocit, že vám někdo nařizuje, co máte dělat. Takovou pravomoc máte jen vy sami.

Andělská rada: Pokud se vás někdo snaží zmanipulovat, usmějte se a neposlouchejte danou osobu. Ti, kteří pro vás opravdu chtějí jen to nejlepší, by vám nikdy nenakazovali, co máte dělat.

Kozoroh (22. prosince – 19. ledna)

Neschovávejte se do své ulity, když se vám něco nelíbí, vyjděte z ní. Pokud se vám něco nelíbí, ohraďte se. Vyrazte za dobrodružstvím, pokud si nemáte s nikým co říci. Udělejte něco, co jste si nikdy netroufli udělat jen proto, že by na vás ostatní koukali skrze prsty.

Andělská rada: Vyrazte na delší výlet někam, kde vás nikdo nezná. Uvolníte se a zatoužíte experimentovat. Jelikož vás nikdo nezná, nikdo vás nemůže pomluvit u vašich přátel.

Vodnář (20. ledna – 18. února)

Čas strávený s přáteli lze využít k něčemu, co vám zajistí slibnou budoucnost. S přáteli se stýkáte, abyste se pobavili. Pokud spolu začnete pracovat na nějakém projektu, již to nebude nudná práce, ale dokážete se u toho také pobavit. Zkuste něco vymyslet a poptejte se, zda máte dobrý nápad.

Andělská rada: Nezapomeňte ani na čas strávený sami se sebou. Občas je nutné popřemýšlet o samotě, najít nové možnosti osobního růstu.

Ryby (19. února – 20. března)

Obdivu se vám může dostat kdykoli. Dnes, zítra i každý den v příštím roce. Chovejte se podle toho, že chcete slyšet uznání. Nepředvádějte se, spíše pomáhejte druhým lidem s jejich starostmi. Navrhněte hlídání dětí či domácích mazlíčku nebo nabídněte pomoc při domácím úklidu.

Andělská rada: Lidé vás nebudou mít raději, když je k tomu budete nutit. Ukažte jim, že máte silné hodnoty, že je nechcete pouze strašit, aby skákali, jak vy pískáte.

Zdroj článku:
  • Autorský text