Andělská poselství na úterý: Štíři, pozor na přání, Blíženci, příliš neflirtujte

Andělská poselství na úterý: Štíři, pozor na přání, Blíženci, příliš neflirtujte
Největší spokojenosti dosáhneme pouze s čistou myslí, která je neposkvrněna okolnostmi, které nejsou příjemné. Andělé se nás snaží uchránit před vlivem vnějšího světa, vybízejí nás k větší vyrovnanosti. Jejich rady jsou nad zlato. Co vám chtějí říci tento den v týdnu?

Andělé se starají o to, aby nikdo nestrádal. My, lidské bytosti, máme tendenci ubližovat sobě i ostatním zároveň, a to přímo či nepřímo. Pokud bychom disponovali moudrostí andělů, dopustili bychom se mnohem méně chyb. Oni se nám snaží svou moudrost propůjčit. Chtějí pro nás jen to nejlepší. Podívejte se, čím můžete zlepšit svůj život.

Beran (21. března – 19. dubna)

Velmi rádi zastáváte názor, že o všem víte naprosto všechno. Uvědomte si, že to není pravda. Není člověk, který by znal všechno. Nakonec zjistíte, že jste neměli pravdu, a poté budete naštvaní na někoho jiného. Raději říkejte, že nejste žádný expert, a zlepšíte život sobě i svému okolí.

Tip: Dívejte se na svět dětskýma očima, buďte zvídaví a přiučte se něčemu novému.

Býk (20. dubna – 20. května)

Neustále hledáte uspokojení, ale tím od sebe pravou spokojenost odháníte. Zaměřte se na ostatní živé bytosti. Můžete pomoci člověku nebo zvířeti. Budete naplněni pocitem, že jste udělali něco správně, a to vás přiměje konat další dobré skutky. To nakonec povede k velké spokojenosti.

Tip: Budete-li se radovat pouze vy, nakonec vás radost omrzí. Myslete i na ostatní a radost zůstane.

Blíženci (21. května – 21. června)

Setkáte-li se s někým, do koho jste zamilovaní, nesnažte se ho zaujmout. Místo toho ho postupně poznávejte a přesvědčte se, zda se k sobě skutečně hodíte. Až teprve jste-li si jisti, nejdříve se pokuste navázat přátelství, které se může změnit v něco více.

Tip: Nepřehánějte to s flirtováním, jinak byste mohli tuto osobu vyděsit.

Rak (22. června – 22. července)

Snažte se v každém člověku vidět pouze to dobré. Zapomeňte na slabší stránky každého jedince, každý má nějaké. Nepoukazujte na chyby těchto lidí a neurážejte je na základě jejich vzhledu ani psychického rozpoložení.

Tip: Buďte více přátelští. Může vás ohromit, kolik lidí s vámi sdílí zájmy a pohled na svět.

Nepoukazujte na chyby osatních
Nepoukazujte na chyby osatních | Zdroj: Khosro/ Shutterstock

Lev (23. července – 22. srpna)

Pomůžeme vám s vašimi plány do budoucna, pokud dokážete vidět svět lépe. Nenadávejte, že se vám nedaří. Vaše cesta je ještě dlouhá, ale může se stát příjemnou, pokud se zaměříte na pomoc ostatním lidem. V tomto případě také můžete získat pomoc pro sebe.

Tip: Vy víte nejlépe, jak svůj život vést, nicméně ohleduplnost je vlastnost, která vás popožene za vašimi cíly.

Panna (23. srpna – 22. září)

Zaměřte se více na přítomnost. Zapomeňte na minulost i budoucnost. Jediná chvíle, kdy můžete změnit svůj život, je právě teď. Věřte ve své schopnosti. Máte tu moc změnit svůj život tak, abyste se těšili do dalšího nového dne.

Tip: Sdílejte svou radost s ostatními a vyslechněte si jejich dobré zprávy. Radujte se s nimi. Sdílená radost funguje více než vaše soukromé plány.

Váhy (23. září – 23. října)

Buďte více soucitní s ostatními lidmi. Mají svůj vlastní způsob přemýšlení, ale přesto respektují vaše názory. Udělejte totéž, ukažte všem, že jste hodný člověk, který nechá ostatní domluvit a svou radu nabídne až potom.

Tip: Skáčete-li někomu do řeči, nedivte se, že vaše slova zůstanou nevyslyšena.

Štír (24. října – 21. listopadu)

Dejte si pozor na svá přání. Může se vám vyplnit něco, co vám nakonec způsobí velké množství potíží. Vždy si důkladně promyslete, zda vám vytoužená věc nakonec nebude na obtíž. To samé platí i o zvířátku, pokud uvažujete o koupi či adopci.

Tip: Rozvážnost znamená spokojenost, poněvadž nebudete litovat žádného svého činu.

Střelec (22. listopadu – 21. prosince)

Nikdo nebyl stvořen náhodou, dokonce ani vy. Máte svůj vlastní životní úkol, před nímž se snažíte utéci. A právě toto poslání je největším zdrojem vašeho štěstí. Pokud se vám do něčeho nechce, není nic jednoduššího než to alespoň zkusit.

Tip: Lenost vám znemožňuje naplno si užívat života. Nad ničím neohrnujte nos, všechno je pro něco dobré.

Kozoroh (22. prosince – 19. ledna)

Zapomeňte na ostatní lidi. V poslední době jste zaznamenali psychické napětí, které jste drželi v sobě. Odpočiňte si a dělejte to, co dělat chcete. Byli jste příliš důslední a na sebe tvrdí. Relaxujte, můžete i meditovat.

Tip: Nenechte se ničím rušit, toto je váš odpočinkový den.

Vodnář (20. ledna – 18. února)

Nejste k sobě dostatečně upřímní, a proto nedokážete vyřešit problém, který vás trápí již několik dní. Upřímně si řekněte, co a proč vás trápí. Klidně si to napište. Takto se plně zaměříte na svůj problém a o to ochotnější budete ho začít řešit.

Tip: Můžete-li, plně se věnujte nějakému zvířátku, například vyvenčete psa někoho ze sousedství. Kontakt se zvířátkem uklidní vaše divoké myšlenky.

Ryby (19. února – 20. března)

Váš pocit, že vás nikdo nemá rád nebo vás lidé podceňují, je falešný. Ve skutečnosti kolem sebe máte lidi, kteří by za vás dali ruku do ohně. Vy je ale odstrkujete. Pozvěte někoho z nich k sobě domů a sdělte mu své pocity. Uvidíte, že tyto myšlenky nemáte pouze vy sami.

Tip: Každý má někdy pocit, kdy chce zmizet z povrchu zemského. Důležité je se mu nepoddávat.

Zdroj článku:
  • Autorský text