Andělská poselství na středu: Lvi, oporu najdete u nejbližších, Panny, neočekávejte nemožné

Andělská poselství na středu: Lvi, oporu najdete u nejbližších, Panny, neočekávejte nemožné
Naučme se být více šťastní nejen za spokojenost svou vlastní, ale také za spokojenost ostatních lidí. Chceme být více trpěliví, více pochopit jiné lidi. Jenže dokud nepřejeme jiným lidem jen to nejlepší, nikdy se nám to nepovede úplně. Andělé si přejí, aby všichni lidé na tomto světě k sobě navzájem chovali pochopení.

Ale je to možné? Ráno vstaneme a řekneme si, že se staneme lepším člověkem. Jdeme ven a někdo se na nás špatně podívá – naše touha chovat se k ostatním mile rázem zmizí. Proklínáme celý svět, že nejsme spokojeni, ztrácíme motivaci pomáhat druhým a usmívat se na ně. Podíváme-li se na tuto situaci z jiného úhlu a s odstupem času, zjistíme, že naše reakce na nepřívětivou událost byla přehnaná. Andělé nám pomáhají zachovat klid. Jaká poselství si pro vás připravili dnes?

Beran (21. března – 19. dubna)

Máte tendenci zacházet do extrémů jen proto, abyste získali to, co chcete. Buďte více ohleduplní k ostatním lidem. Nemohou za to, že se vám nezdaří každý váš úmysl. Také jiní lidé chtějí být šťastní, ne jen vy. Nevylévejte si na jiných lidech zlost, jinak získáte špatnou reputaci.

Andělská rada: Najděte jiné možnosti, jak být šťastní. Nemusíte nadávat ostatním. Místo toho se zaměřte na svůj charakter. Nechte odejít své touhy a nezbyde nic, co by vás znepokojovalo.

Býk (20. dubna – 20. května)

Občas budíte dojem rozmazlenosti. Vy víte, že si zasloužíte něco více než čeho se vám dostává. Není nic špatného na tom chtít spravedlivé zacházení, nicméně byste neměli posouvat své touhy nad touhy ostatních lidí. Ke každému člověku přistupujte stejně, k vám samotným, přátelům i cizím lidem.

Andělská rada: Neočekávejte nemožné, jinak nezažijete nic jiného než zklamání. Pokud si myslíte, že ostatní lidé jsou nevděční, popřemýšlejte, zda se nechováte úplně stejně jako oni.

Blíženci (21. května – 21. června)

Ne na všechno máte náladu. To ale neznamená, že byste se měli vykašlat na své povinnosti. Život není o tom, že budete dělat jen to, co vás baví. Zatněte zuby a splňte všechny své úkoly. Na zábavu vám rázem zbyde více času. Tento volný čas si užijete mnohem více, neboť vás nebude tížit mysl, že jste se měli věnovat něčemu jinému.

Andělská rada: Cokoli uděláte, najděte motivaci. Nedovolte ale, aby se z vašeho nadšení stala noční můra, jinak motivace zmizí a vy budete naštvaní, co všechno jste naslibovali jiným lidem.

Rak (22. června – 22. července)

Seberte veškerou odvahu a začněte si plnit svůj sen. Lidé vás nemusejí plně podporovat. Nikdo z nich neví, jak se cítíte, nezná vaši úplnou minulost a nesdílí s vámi způsob myšlení. Nemůžete po nich tudíž chtít, aby vás plně pochopili. Nehleďte tolik na názory lidí, kteří o vás nevědí skoro nic.

Andělská rada: Chopte se i té nejmenší šance, abyste si zajistili lepší budoucnost. Je to váš život. Zjistěte dříve než na jeho konci, že jediný názor, na němž záleží, je pouze ten váš.

Chopte se příležitosti, která vám může zlepšit budoucnost.
Chopte se příležitosti, která vám může zlepšit budoucnost. | Zdroj: alphaspirit / Depositphotos

Lev (23. července – 22. srpna)

Nenahánějte úspěch. Čím více se snažíte uspět, tím se zmenšuje pravděpodobnost skutečného úspěchu. Přátelé a rodina vám ne vždy naslouchají, ale není to tím, že by vás měli dost. Je to tím, že skutečně nemají nadbytek času. Vždyť ani vy sami nemáte čas na všechny najednou.

Andělská rada: Nevymýšlejte plány, jak šokovat vaše nejbližší. Nejspíše si na vás stejně neudělají čas, pokud ho nemají nyní. Věnujte se sami sobě, dopřejte si luxus a odpočívejte.

Panna (23. srpna – 22. září)

Cesta lásky je opravdu dlouhá a ne každý člověk, ke kterému chováte sympatie, je pro vás ten pravý. Naplánujte si život tak, abyste nezažívali zklamání. Mnohem lepší je nic neočekávat a poté zažít příval radosti než být zklamaní. Zkuste více komunikovat s ostatními, snažit se je pochopit.

Andělská rada: Čas od času se stane, že někdo udělá něco, co byste vy nikdy neudělali. Nemějte mu to za zlé, spíše projevte svou touhu pochopit jeho počin. Nebuďte na nikoho naštvaní jen proto, že ho ostatní lidé nechápou.

Váhy (23. září – 23. října)

Snažte se půjčovat si co nejméně peněz od svých přátel. Naučte se hospodařit. Na druhou stranu také ukažte přátelům, že by neměli výrazněji utrácet, aby sami vyšli a nechodili si půjčovat k vám. Také pozor na dárky, které dostáváte. Jsou-li dražší, nemyslete si o sobě, že jste lepší než ostatní.

Andělská rada: Vyrobit přátelům dárek za pár korun a darovat jim ho ukáže, kteří přátelé se s vámi stýkají pro váš charakter a pro které byste naopak neznamenali nic, kdybyste nepustili chlup.

Štír (24. října – 21. listopadu)

Lidé mohou nabýt dojmu, že jste příliš sobečtí a neoplácíte jejich štědrost stejnou mincí. Donuťte je si uvědomit, že nemají pravdu. Ne násilím, samozřejmě. Nemusíte se vydat z peněz, abyste jim udělali radost. Místo toho jim ukažte, že peníze nejsou vším a vaše láska nezná hranic.

Andělská rada: V každém vztahu platí, že byste měli dát přibližně stejně, kolik přijímáte. Projevte trochu pokory a zeptejte se, zda s něčím nemůžete pomoci. Socializace je lepší lék než peněžitý dar.

Střelec (22. listopadu – 21. prosince)

Máte velký zlozvyk, a to kopat kolem sebe, když se vám momentálně nedaří. To zraňuje city lidí, kteří za vaši situaci nijak nemohou. Ještě horší je, že nedokážete popsat, co vaši situaci způsobilo. Důvodem jsou zadržené emoce, které vám škodí. Zkuste být sdílnější o tom, co si myslíte.

Andělská rada: Nekupujte si více jídla či velký přepych jen proto, abyste zapomněli na své problémy. Místo toho je co nejdříve vyřešte, abyste už měli klid.

Kozoroh (22. prosince – 19. ledna)

Povinnosti by se měly plnit, ale vy se více zaměřte na osobní pohodu. Děláte pro ostatní všechno, pracujete do úmoru, abyste nabyli pocit, že vás jiní lidé mají rádi. Nelpěte tolik na vaší reputaci. Naučte se říkat ne, když si myslíte, že nemáte dostatek energie.

Andělská rada: Užívejte si plodů své vlastní práce. Jste za ni odměňováni proto, abyste si také odpočinuli, ne proto, abyste odměnou potěšili někoho jiného.

Vodnář (20. ledna – 18. února)

Většinou dokážete být zcela optimističtí, přestože okolnosti by vás měly přesvědčit o opaku. Využijte toho, aby si vás jiní lidé začali více vážit. Kultivujte víru v sebe sama a celý svět se vyjasní. Mějte se rádi, abyste mohli mít více víry v lidstvo.

Andělská rada: Optimismus a smysl pro humor jsou léky na všechny problémy. Snažte se ostatním lidem zlepšit den, aby mohli pocítit stejné štěstí jako vy.

Ryby (19. února – 20. března)

Zařaďte do svého programu více projevů lásky a touhu po sebevzdělávání. Existuje nekonečný počet možností, jak se stávat lepším a vzdělanějším člověkem. Nikdy nevíte, kdy se vám nově nabyté znalosti budou hodit. V budoucnu můžete s jejich pomocí vyřešit problém někoho jiného.

Andělská rada: Zaměřte se na upovídané lidi, kteří vám mají co předat. Zajímejte se o jejich životní příběhy, mohou být velmi poučné.

Zdroj článku:
  • Autorský text