Andělská poselství na středu: Vodnáři, investujte do kariéry, Lvi, než něco uděláte, popřemýšlejte o důsledcích

Andělská poselství na středu: Vodnáři, investujte do kariéry, Lvi, než něco uděláte, popřemýšlejte o důsledcích
Snad nikomu se nestalo, že by nikdy v životě nedovolil stresu, aby ho přemohl. Bohužel, emocionální výbuchy se stávají. Mnohdy tehdy, když se cítíme nepochopení, osamocení. Andělé se snaží, abychom se cítili lépe.

Ne vždy se to však zadaří napoprvé. Je těžké odhadnout, co od člověka pod stresem čekat. V tuto dobu jednáme impulzivně. Teprve až s odstupem času si uvědomíme, jak pošetile jsme se chovali. Jelikož víme, jak se takový člověk cítí, je dobré ukázat mu pochopení. Přečtěte si své středeční andělské poselství a zjistěte, co ještě můžete udělat pro zlepšení sebevědomí a tím pádem i vztahů s ostatními.

Beran (21. března – 19. dubna)

Přílišná pozitiva vždy skončí starostmi a myšlenkami na ty nejhorší scénáře budoucnosti. Proto neočekávejte, že se přihodí jen to dobré, neboť to povede ke zklamání a pocitu, že o vás nikdo nestojí. Buďte raději realista, nemějte ani příliš černé, ani příliš světlé myšlenky.

Andělská rada: Je důležité nechat se obklíčit lidmi, kteří pro vás nešetří milými slovy, která myslejí smrtelně vážně. Nezapomeňte také chválit jejich rozhodnutí, to vaši radost ještě navýší.

Býk (20. dubna – 20. května)

Máte své priority, kterých byste se neměli vzdát. Když vám někdo nabídne, že byste mohli někam jít, a vám se to zrovna nehodí, řekněte, že máte dostatečně nabitý program. Usmívejte se při svém sdělení a argumentujte všemi svými koníčky, kterým se dnes chcete věnovat.

Andělská rada: Je skvělé, když vás někdo táhne do společnosti či do svého klubu, který tolik miluje, ale vy byste mysleli na to, kolik byste toho stihli, kdybyste nešli. To už je lepší se omluvit a hledět si svých zájmů.

Blíženci (21. května – 21. června)

I obyčejná cesta do práce či za příbuznými se může změnit v noční můru. Než odejdete z domu, zkontrolujte si, zda máte vše potřebné a zda je všechno, co by mohlo vyhořet nebo se vznítit, vypnuté. Sporák vám nedá spát, dokud si třikrát nezkontrolujete, že při vašem odchodu není vypnutý.

Andělská rada: Ačkoli jste obezřetní, co se týče bezpečnosti zdraví i vašeho domova, myšlenky, že jste něco mohli neudělat, vás mohou tížit. Lepší je ztrácet čas kontrolou než si později nebýt jisti a domýšlet, co všechno se může stát.

Rak (22. června – 22. července)

Dvakrát si rozmyslete, co se chystáte říci, zejména hovoříte-li s autoritou. Ne vždy je vhodné být zcela upřímní. Pokud něco opravdu potřebujete říci, lépe své sdělení zformulujte, aby nevyznělo tak jedovatě. Někdy je lepší zatnout zuby a jít dál než něco říci a litovat toho po celý zbytek dne.

Andělská rada: Snažte se zlepšit své sebeovládání. Dnešek nemusí být dnem, kdy své emoce udržíte ve své mysli. Než vyrazíte na životně důležitou schůzku, zkuste si zameditovat.

Ne vždy je vhodné být upřímný, raději si pořádně promyslete, co komu řeknete
Ne vždy je vhodné být upřímný, raději si pořádně promyslete, co komu řeknete | Zdroj: AndrewLozovyi / Depositphotos

Lev (23. července – 22. srpna)

Ne všechny vaše nápady jsou ty nejlepší, někdy je lepší ohlédnout se zpět a zjistit, zda to, co se nyní chystáte udělat, se do budoucna vyplatí. Teprve až si budete stoprocentně jisti, naplňte svůj plán. Takto se ochudíte o zbytečná nedorozumění, která by jinak mohla nastat.

Andělská rada: Položte si zásadní otázku, zda vaše rozhodnutí bude výhodné pro všechny. Ne vždy tomu tak totiž je. Budete-li více přemýšlet o dopadech svých činů, stanete se mnohem oblíbenějšími.

Panna (23. srpna – 22. září)

Jsou časy, kdy máte náladu se vším seknout a odstěhovat se do jiného státu. Problém je, že vidíte pouze vlastní snahu, nikoli snahu ostatních lidí. Zkuste se na danou situaci podívat více objektivně a zjistíte, že ne všichni tu jsou proto, že se vás snaží co nejvíce naštvat.

Andělská rada: Někdy jsou zdrojem všech problémů vaše vlastní emoce. Nedělejte nic, dokud si neuděláte ucelený a objektivní obrázek toho, proč se vám momentálně nedaří.

Váhy (23. září – 23. října)

Ne vždy je dobrý nápad do všeho se montovat. Vaše podvědomí volá po spravedlnosti, ne všechno však může být tak, jak se vám na první pohled zdá. Nechat věcem volný průběh se hodí zejména v případě, že někoho nevědomky naštvete. Nechte tuto osobu napřed vychladnout a poté s ní něco řešte.

Andělská rada: Vaše soustavné omlouvání se opravdu nemá žádný význam. Stačí se omluvit jednou a dát druhému člověku čas, až vaše slova plně vstřebá.

Štír (24. října – 21. listopadu)

Zpomalte se svou ambiciózností. Je dobré vědět, čeho chcete dosáhnout, ale ublížíte si, když úspěch budete chtít zažít okamžitě. Všechno má svůj čas. Budete-li tlačit na pilu, můžete toho více pokazit než urovnat. Udělejte dnes kus práce a něco si nechte na další dny.

Andělská rada: Figuruje-li ve vašem plánu jiná osoba, nemůžete ji nutit, aby se k vašemu sdělení vyjádřila okamžitě. Dodejte jí motivaci spolupracovat, neberte jí ji.

Střelec (22. listopadu – 21. prosince)

Nervozita vás může rozhádat s přáteli i s rodinou. Mohou vám lézt na nervy různé maličkosti, které nikdo jiný neřeší. Pamatujte, že ne vše, co vám momentálně přijde důležité, je opravdu tak důležité. Než si na někom vylijete vztek, zkuste být více realisté a zjistěte, zda na tom opravdu tolik záleží.

Andělská rada: Pokud vám někdo něco vyčte, neberte si to tak osobně. Naopak, berte to s větším nadhledem. Jste bezstarostní, když vás nic netrápí, zkuste se tak zachovat i nyní.

Kozoroh (22. prosince – 19. ledna)

Cítíte-li, že budete na něco reagovat velmi podrážděně, je lepší uklidit se někam, kde vás nikdo nebude rušit, a vzniklou situaci pořádně rozdýchat. I ti nejlepší přátelé vám někdy dokážou lézt na nervy, ale vyčítat jim cokoli není dobrý nápad. Jste-li naštvaní, přestáváte myslet objektivně.

Andělská rada: Vaše potřeby ostatní někdy prostě ignorují. Je jen na vás, abyste si sami splnili to, co si nejvíce přejete. Faktem je, že nikdo by to neudělal lépe než vy.

Vodnář (20. ledna – 18. února)

Místo do cizích lidí investujte do své kariéry či do svých zájmů. Je toho tolik, co jste neudělali, protože někdo jiný po vás chtěl něco zaplatit. Dnes řekněte ne, distancujte se a znovu se podívejte na svůj dávný plán, který jste vždy oddálili. Splňte si svůj sen, začněte dnes.

Andělská rada: Přemýšlejte, zda jsou vaše nynější investice moudré. Vyplatí se ty, které vám do budoucna zajistí lepší život. Než do někoho investujete, zjistěte, zda vám za to tento člověk opravdu stojí.

Ryby (19. února – 20. března)

Jakmile se pro něco rozhodnete, jste nezastavitelní. Ale jen do doby, dokud vám někdo ze závisti nenakuká, že tento plán je jen zbytečná ztráta času. Obklopte se proto lidmi, kteří vás podporují za všech okolností, a konečně dotáhněte svůj dávný plán do konce.

Andělská rada: Vždy se najde někdo, kdo vám bude chtít zhatit plány. Nenechte ho vyhrát. Postavte se sami za sebe a udělejte si tu laskavost, že budete pokračovat.

Zdroj článku:
  • Autorský text