Andělská poselství na středu: Ryby, pozor na stres, Berani, uberte na nenávisti

Andělská poselství na středu: Ryby, pozor na stres, Berani, uberte na nenávisti
Vědět, že máme někoho, kdo nás nikdy neopustí, jistě zahřeje u srdíčka. Pokud ještě umí vhodně poradit, zaslouží si status nejlepšího přítele. Sci-Fi? Přestože ztrácíme naději, někomu na nás hodně záleží – andělům, kteří nás stráží. Jak nám mohou pomoci ve středu?

Je k nevíře, jak jsou andělé obětaví. Mají spoustu času a stíhají dělat radost všem lidem. Zásadní otázkou tedy zůstává, zda si jich vážíme. Někteří z nás na ně dokonce nevěří, přestože oni se snaží nám dokázat svou přítomnost. Zde jsou jejich rady, které se vám budou hodit. Nejsou totiž vyřčeny s úmyslem uškodit, nýbrž pomoci.

Beran (21. března – 19. dubna)

Nenarodili jste se plni nenávisti. Narodili jste se jako mírumilovný tvor. Občas na to úplně zapomenete a svým chováním škodíte ostatním i sobě. Zaměřte se na rozvoj trpělivosti a shovívavosti.

Andělská rada: Meditace je skvělá pomůcka při hledání svého soucitného já. Pokud jste nikdy nemeditovali, začněte s meditací pozorování dechu.

Býk (20. dubna – 20. května)

Přejete si být stejně šťastní jako my, ale nevíte, jak na to. My andělé pomáháme lidem dvacet čtyři hodin denně. Každý den si najděte čas na jeden dobrý skutek a vaše úroveň spokojenosti se okamžitě zlepší.

Dělejte dobré skutky
Dělejte dobré skutky | Zdroj: Studio Romantic / Shutterstock

Andělská rada: Zeptejte se sousedů, zda nepotřebují pomoc, a usmívejte se při tom. Nestačí pouze pomáhat, musíte chtít pomáhat.

Blíženci (21. května – 21. června)

Přejete si dosáhnout světového míru, ale neříkáte lidem, jak se dobro vyplácí. Jakmile se u vás někdo zastaví a začne pomlouvat jiného člověka, řekněte mu, že jeho způsob myšlení je špatný.

Andělská rada: Můžete změnit chování lidí, nebojte se je proto upozornit, že se chovají nevhodně.

Rak (22. června – 22. července)

Věříte na nás jen když se vám nedaří či něco potřebujete. Jsme tu neustále, a proto s námi sdílejte také svou radost, nejen starosti. Jakmile tak učiníte, vaše přání se začnou plnit mnohem dříve.

Andělská rada: Naši přítomnost pocítíte jako hřejivý pocit, podělte se s námi o své myšlenky.

Lev (23. července – 22. srpna)

Nebaví-li vás čas strávený v zaměstnání, je to známka toho, že je lepší hledat si jinou práci. Je to naše poznání, že v práci nejste spokojeni a je čas změnit své místo působení.

Andělská rada: Máte-li v kariérní oblasti vztek, pomůžeme vám urychleně najít něco vhodnějšího.

Panna (23. srpna – 22. září)

Je čas na mentální léčení. Víme, že vás něco trápí, a snažíme se o změnu, která by pro vás byla nejpřívětivější. Najít to vhodné řešení zabere nějaký čas, proto buďte trpěliví a čekejte na naši odpověď.

Andělská rada: Dělejte to, co vám přináší radost, a známky naší odpovědi hledejte během této aktivity.

Váhy (23. září – 23. října)

Nyní vám věnujeme zvýšenou pozornost, chovali jste se k ostatním správně, přestože jste procházeli těžkým životním obdobím. Nyní budete odměněni, vaše utrpení je u konce, pokud předčasně neztratíte naději.

Andělská rada: Život je krutý, ale vy jste v dobrých rukách. Vyčkejte a vydržte, vše se v dobré obrátí.

Štír (24. října – 21. listopadu)

Veškeré odpovědi na vaše otázky nosíte v srdci. Otevřete své srdce a proneste pár hřejivých slov v přítomnosti člověka, kterého nemáte rádi. Udobřete se s ním a zjistíte, že jste odstrkávali člověka s dobrým srdcem.

Andělská rada: Nesuďte lidi na základě toho, co jste se o nich doslechli. Neodhánějte od sebe štěstí.

Střelec (22. listopadu – 21. prosince)

Potřebujete nás více než si myslíte, stejně jako my potřebujeme vás. Problémy, které vás trápí, nejsou malichernosti, přestože si to vy sami můžete myslet.

Andělská rada: Je nás spousta a máme neomezené množství času, nebojte se nás požádat o pomoc, kdykoli ji budete potřebovat.

Kozoroh (22. prosince – 19. ledna)

Milovat pouze sami sebe nikdy nepřineslo nic dobrého. Myslete také na ostatní. Obzvláště dnes se vám to vyplatí. Čekáte na zázraky? Potom je musíte přát i ostatním.

Andělská rada: Napravte zpřetrhané vazby s rodinou i přáteli. Vnímejte jejich lásku a opětujte ji.

Vodnář (20. ledna – 18. února)

Vnitřní síla je silnější než jakákoli pomoc zvenčí. Máte-li silného ducha, nic vás na cestě za úspěchem nezastaví. Raději než o něco hmotného nás žádejte o posílení osobnosti, to jediné nyní potřebujete.

Andělská rada: Silná osobnost dokáže vše, co si zamane. Nenechte se odradit pár neúspěchy.

Ryby (19. února – 20. března)

Vytlačte stres ze svého života. Pouze vám škodí. Najděte si koníčky, které vás naplní a v nichž naleznete smysl života. Šiřte svou lásku na ostatní živé bytosti, ne jen lidi.

Andělská rada: Pořiďte si domácí zvířátko. V útulku je hodně dobrých duší, které potřebují vaši pomoc.

Zdroj článku:
  • Autorský text