Andělská poselství na středu: Blíženci, najděte silnou motivaci, Panny, šiřte laskavá slova

Andělská poselství na středu: Blíženci, najděte silnou motivaci, Panny, šiřte laskavá slova
Ačkoli bychom měli šířit jen hezká slova, čas od času je vhodné zvýšit hlas a říci svůj názor. Pokud tak neučiníme, vztek se v nás bude hromadit a nakonec se přestaneme ovládat. Jde-li o redukci negativních pocitů, andělé dokážou přimhouřit oko.

Chceme-li šířit jen a jen dobro, napřed musíme mít pozitivně naladěnou mysl. To znamená být trpěliví a nenechat se vyvést z míry nehledě na to, co se nám stane. Dnešní doba je taková, že to zvládne pouze několik málo lidí. My ostatní se k tomu musíme postupně dopracovat. Chtít toho dosáhnout okamžitě nám znemožní jakkoli postoupit. Andělé nám každý den radí, jak malinko zlepšit náš život. Jaká poselství si pro vás připravili dnes?

Beran (21. března – 19. dubna)

Vaše myšlenky na to, že o vás nikdo nestojí, jsou pouze plané obavy. Když je člověk obalen svými problémy a zdánlivě neexistuje cesta ven, vždy si začne myslet, že ostatním na něm nezáleží. Je to i váš případ. Nikdo vám nedokáže pomoci, pokud o ni sami nepoprosíte.

Andělská rada: Opět najděte způsob, jak se pobavit a odstrčit negativní myšlenky stranou. Problémy by se měly řešit, ale je lepší si řešení naplánovat než jednat impulzivně.

Býk (20. dubna – 20. května)

Štěstí se u vás drží, musíte mu pouze vyjít naproti a pořádně ho obejmout. Lidé ve vašem okolí by vám rádi něco důležitého sdělili, proto jim naslouchejte důkladně. Ne každá urážka je myšlena jako urážka, přestože tak může být vámi vnímána. Zkuste se nevztekat a pochopit obsah sdělení.

Andělská rada: Přáli byste si přítele, který vás bude brát takové, jací jste. Není to nemožné, musíte ale hledat. Buďte aktivnější a brzy najdete někoho, kdo se o vás bude zajímat, aniž by něco čekal na oplátku.

Blíženci (21. května – 21. června)

Nalezte pravý význam toho, co se chystáte dělat, abyste si vytvořili silnou motivaci. Pomůže vaše práce někomu jinému, uděláte někomu radost? Motivace pramenící z vědění, že budete užiteční, většinou jen tak neodejdou. Také můžete pozvat své přátele, aby vám pomohli, pobavíte se u této činnosti.

Andělská rada: Také je důležité dělat to, co vás naplňuje. Cítíte-li se při plnění svých povinností prázdní, střídejte je se svou zábavou.

Děláte ve svém životě věci, které vás naplňují?
Děláte ve svém životě věci, které vás naplňují? | Zdroj: mihtiander / Depositphotos

Rak (22. června – 22. července)

Vaše dětské já opět ovládne vaši mysl. Myslíte-li si, že uděláte něco dětinského, nenechte se od svého plánu odradit. Najdete lidi, kteří sdílejí vaši touhu být hraví až do smrti. Ve vašem okolí je spousta lidí, kteří sdílejí váš charakter, a byla by škoda je nepoznat blíže.

Andělská rada: Ať už půjde o deskové hry, nevinné večírky či výlet do zoologické či botanické zahrady, nenechte se omezovat názory, že byste měli konečně dospět.

Lev (23. července – 22. srpna)

Než začnete prosazovat své názory, které máte pouze tehdy, jste-li podráždění, pořádně se rozdýchejte. Někdy je lepší ignorovat lidi, kteří se vás snaží naštvat, a zajet za svými příbuznými. Ti vám vždy dokážou spravit náladu. V rodinném kruhu se dostatečně uvolníte, abyste vyřešili všechny své spory.

Andělská rada: Nechte předvánoční náladu, aby vás zcela pohltila. Také můžete něco poklidit, čistý domov vám dodá sebevědomí i pocit lásky.

Panna (23. srpna – 22. září)

Hezká slova potěší každého člověka. Proč byste je tedy šetřili pro vám nejbližší lidi? Udělejte radost starším lidem, pochvalte oblečení, které se vám na nich líbí, zatímco jim přidržujete dveře obchodu. Bez kontaktu s příbuznými je více seniorů, než si můžete představit.

Andělská rada: Nejste-li vy sami s rodinou v kontaktu, zkuste jí alespoň napsat dopis či SMS zprávu. Čas strávený odděleně donutí člověka přehodnotit svůj přístup ke vztahům, vaší rodině se po vás možná stýská.

Váhy (23. září – 23. října)

Předvánoční dárky se také dávají. Připravte se na to, že vám někdo může donést nějakou maličkost, a kupte všem lidem, které máte rádi, něco malého jako pozornost. Rozhodně neurazíte a naladíte ostatní lidi na nadcházející svátky. Nezapomeňte s těmito lidmi strávit nějaký čas povídáním.

Andělská rada: Radost je největší dárek, který můžete dostat. Porozhlédněte se proto po příležitosti pro někoho udělat malý dobrý skutek, abyste sami sobě zlepšili den.

Štír (24. října – 21. listopadu)

V poslední době jste toho pro ostatní dělali tolik, že vám nezbyl čas na sebe. Dnes udělejte to, co jste kvůli ostatním odsouvali. Zajděte si ke kadeřníkovi, jděte na masáž. Dnešek by pro vás měl být odpočinkovým dnem, kdy se ostatní postarají o vás.

Andělská rada: Oblékněte si něco elegantního, lidé se za vámi budou otáčet a získáte pár cenných přátel. Soutěživost je možná, ale neměli byste se následně vysmívat ostatním, že jste vyhráli.

Střelec (22. listopadu – 21. prosince)

Stýkat se s lidmi je obohacující zkušenost, vždy se můžete dozvědět něco nového. Někdy je ale dobré zůstat sami doma a vstřebat veškeré informace, které jste v poslední době obdrželi. Pomůže vám to přestat být tolik roztěkaní a zlepší to vaši schopnost rozhodování.

Andělská rada: Všechny staré rány mohou být zaceleny jedině tehdy, když plně pochopíte, proč k nim došlo. Je jednoduché říci, že všechno zavinil ten druhý, ale není to celá pravda.

Kozoroh (22. prosince – 19. ledna)

Vyjděte ven a nadechněte se čerstvého vzduchu. Vyrazte za svými přáteli či si naplánujte výlet s rodinou. Všichni budou rádi, že si s vámi mohou popovídat a strávit s vámi nějaký čas. Také vy budete mít povznesenou náladu, když strávíte nějaký čas v přítomnosti lidí, na nichž vám záleží.

Andělská rada: Vymyslete společně s přáteli nějakou aktivitu, která vás zabaví na delší dobu. Takto vydržíte, aniž byste pomysleli na práci.

Vodnář (20. ledna – 18. února)

Přetvářky nejsou nic krásného. Snažte se je proto používat co nejméně. V dobré společnosti se vždy snažíte vzbudit dojem bezchybnosti, avšak lidé se postupně budou chtít o vás dozvědět více. Lež překrýváte lží tak dlouho, až všechno praskne. Buďte k ostatním trochu upřímnější.

Andělská rada: Přimějte lidi, aby vás měli rádi pro váš talent, nikoli pro to, že byste měli být dokonalí. Buďte více sami sebou a přestanete být zklamaní z vašich přátel.

Ryby (19. února – 20. března)

Sbližujte se s lidmi, s nimiž vám je dobře. Není nutné mít spoustu přátel, když tu pro vás není ani jeden z nich, když je vám ouvej. Je lepší mít jen pár přátel a být šťastní než mít stovky přátel a být zklamaní. Máte-li na výběr mezi kvalitou a kvantitou, hlasujte pro kvalitu.

Andělská rada: Dejte šanci lidem, kteří nejsou váš přátelský typ. Můžete být mile překvapeni silnými hodnotami tohoto člověka.

Zdroj článku:
  • Autorský text