Partnerský horoskop pro kozorohy od 29.11.: Tento týden budete čerpat z bezedné studnice charismatu, půvabu a koketnosti

Partnerský horoskop pro kozorohy od 29.11.: Tento týden budete čerpat z bezedné studnice charismatu, půvabu a koketnosti
Kozoroh, jemuž vládne přísný Saturn, zná, očekává a dokonce si libuje v těžkých chvílích ve vztazích. Jde jim o dlouhodobou záležitost a vědí, že nejlepší vztahy provázejí bouře. Není to tak, že by byli fatalisté - ale láska Kozorohů je realistická a jejich pohled na romantiku nebude růžový.

Přesto jsou Kozorozi v lásce expanzivní a velkorysí a zbožňují, když je někdo zvelebuje.

Co vás, milí kozorozi, čeká v nadcházejícím týdnu?

Tento týden je o tom, koho opravdu znáte. Pečujte o stávající vztahy a navažte nové.

Začínající přitažlivost může rozkvést do nového života. Jste připraveni ukázat světu svou divokou a osvěženou verzi. Možná budete pozváni do nové špičkové party. Členství má své výhody, ale může také vyžadovat, abyste se odpoutali od královen dramatu a lidí, jejichž rebelské sklony narušují její vyšší cíle.

Vytrvejte!

Může toho být pro vás hodně najednou, naštěstí jste na tuto výzvu připraveni. Možná budete muset nechat všechen prach usadit, než učiníte velké rozhodnutí týkající se lásky, protože ne všechny dílky skládačky do sebe budou snadno zapadat.

Vyčnívejte z davu

Vyslyšte svou touhu obléknout se trochu okázaleji než obvykle. Budete se cítit odvážně a nespoutaně, a tak se nevyhnete tomu, abyste poutali pozornost všude, kde se budete pohybovat.

Pokud jste nezadaní, mohly by přeskočit jiskry s dříve platonickým kamarádem. Srdce chce, co chce, ale nechte pracovat i mozek.

V páru dávejte důraz na přátelský aspekt vztahu, abyste zvýšili zábavu a zmírnili případný tlak, který se může během svátků stupňovat.

Můžete se nečekaně ocitnout v centru pozornosti. Připravte se, protože váš talent může nyní přilákat pořádný rozruch.

Zdroje: