Andělská poselství na středu: Raci, osud zrcadlí vaše skutky, Střelci, promyslete svůj další krok

Andělská poselství na středu: Raci, osud zrcadlí vaše skutky, Střelci, promyslete svůj další krok
Andělé se starají o naše dobro, avšak my bychom jim měli pomoci a být ostražití. Ne vše lze uhlídat, hlavně kvůli naší lidské zvědavosti, kvůli které nám je mnohdy sebráno štěstí během několika minut. Co andělé chtějí, abyste věděli, až nastane středeční ráno?

Intuice, sny, ale také mírná nespavost jsou znamením andělské přítomnosti. Andělé nemají žádnou přímou podobu ani hlas. Napřed se na nás musí napojit, musíme jim propůjčit hlas a zároveň jim naslouchat. Pokud porozumíme jejich poselstvím, můžeme být v životě šťastnější. Přečtěte si vaše poselství od andělů středu. 

Beran (21. března – 19. dubna)

Jednejte podle nejlepšího uvážení, které neuškodí jediné bytosti, která je schopná cítit bolest a ponížení. Nemůžete-li usnout, je to znamení, že byste měli vymyslet, jak zlepšit život všech lidí ve vaší komunitě. Avšak nemůžete-li usnout ze strachu, požádejte nás o jejich odstranění.

Andělská rada: Představte si, že se nacházíte v kůži každého člověka, kterého potkáte. Ujistěte se, že ostatním pomůžete, neublížíte jim.

Býk (20. dubna – 20. května)

Myslete více do budoucna, ne jen na pár dní dopředu. Staňte se lepším člověkem tím, že si budete více důvěřovat a svou nově nabytou schopností řešit problémy pomozte mnoha lidem. Začnou vás mít rádi a získáte nové přátele, k nimž se budete rádi vracet.

Andělská rada: Vždy je dobré mít přátele, kteří vám šikovně poradí a pomohou vám vyřešit problémy. Získáte jich tím více, čím více budete čestní.

Blíženci (21. května – 21. června)

Stále hledíte na překážky a myslíte negativně. Chtělo by to změnu. Svět je pestrobarevný, ale všechno, co vidíte, jsou pouze kameny. Nepřemýšlejte o problémech jako o již existujících, když se nacházejí pouze ve vaší mysli. Nyní jsou dobře odstranitelné, stačí na ně nemyslet.

Andělská rada: Zodpovědnost dělá z lidí pozemské anděly, ale nikdy si nenechte svými silnými myšlenkami ničit den, když nemusíte.

Nikdy není pozdě na omluvu.
Nikdy není pozdě na omluvu. | Zdroj: fizkes / Shutterstock

Rak (22. června – 22. července)

Cítíte-li se napjatí, zapomínáte, že osud zrcadlí všechny vaše skutky, ty dobré i ty špatné. Jednejte podle nejlepšího uvážení, vše si důkladně promyslete, než se do něčeho pustíte. To, co hledáte, máte pevně ve svých rukách, pokud vaše chování je promyšlené a slouží nejen vám, ale i jiným lidem.

Andělská rada: Pokud jste někomu udělali něco špatného, běžte se mu omluvit. Nikdy není pozdě na odvrácení ničeho špatného, co jste si přivolali sami svým nečestným skutkem.

Lev (23. července – 22. srpna)

Hledáte svůj vysněný domov, neustále provádíte změny, abyste se cítili v bezpečí. Není to o vzhledu vašeho domova, nýbrž o vzpomínkách. Domov může být sebehezčí, ale pokud v něm chybí dobrá energie, nikdy se vám líbit nebude.

Andělská rada: Přesvědčte se, že se k ostatním chováte mile. Uštěpačné poznámky se mohou usídlit na vašem jazyku. Udělejte vše proto, aby nepronikly ven.

Panna (23. srpna – 22. září)

Máte-li plán, měli byste se do něj co nejdříve pustit. Nehledejte důvody, proč byste to měli udělat. Takto se motivace nehledá. Motivace pramení z čisté mysli, která přesně ví, co chce. Touha uniknout své vlastní nespokojenosti bude přetrvávat bez ohledu na to, kolik změn učiníte.

Andělská rada: Budete-li něco odkládat znovu a znovu, nedostanete se k tomu nikdy. Důkladně zvažte všechny následky svých činů, ale nikdy se na ně nezaměřujte déle než nezbytně nutnou dobu.

Váhy (23. září – 23. října)

Jste pevně rozhodnuti, že existují věci, které byste nikdy neudělali, protože byste museli opustit svůj pocit pohodlí. Pokud ale nic nezkusíte, nejenže nic nezkazíte, ale ani nic nezískáte. Občas je nutné trochu zariskovat, abyste učinili svůj život příjemnějším.

Andělská rada: Netužte pouze po těch změnách, které sami chcete a které vám budou plně vyhovovat. Někdy je nutné opustit komfortní zónu, abyste se cítili lépe.

Štír (24. října – 21. listopadu)

Jste dochvilní a nemáte rádi, pokud se někdo zpozdí. Malé zpoždění ale nemusí nutně vadit, proto se na schůzce přáteli nemusíte snažit být mezi prvními, abyste dokázali svou důslednost. Všichni vědí, že je na vás spolehnutí za všech okolností, nemusíte to nutně přehánět.

Andělská rada: Nekřičte na své přátele, pokud oni dorazí trochu později. Nikdy dopředu nevíte, co se po cestě mohlo stát, a pokud zvyšujete hlas, nikdo nemá náladu vám něco vysvětlovat.

Střelec (22. listopadu – 21. prosince)

Je moudré nebýt si vždy tak jisti svými rozhodnutími. Pokud nebudete pochybovat o svých činech, nikdy nenajdete drobné mouchy, které vaše plány mohou mít. Je dobré několikrát přezkoumat cíle, za kterými se ženete, a již nikdy vás nezaskočí nepříjemné překvapení.

Andělská rada: Pýcha je vaší zkázou. Jen si vzpomeňte, kolikrát jste chybovali kvůli své sebejistotě. Nelze to spočítat. Nemějte hned ve všem jasno, aniž byste se dívali ze všech úhlů pohledu.

Kozoroh (22. prosince – 19. ledna)

Lidé, kteří vás štvou svými činy, mohou být v právu. Ohodnoťte svůj přístup k ostatním. Budete-li dostatečně upřímní, můžete zjistit, že jste měli nerealistická očekávání, která vedla k vašemu hlubokému zklamání. Za toto ale nemůžete vinit své okolí, takto vysokou laťku nastavila vaše mysl.

Andělská rada: Vaše okolí se vám nikdy plně nepřizpůsobí. Proto respektujte každou živou duši, její potřeby i rozhodnutí.

Vodnář (20. ledna – 18. února)

Postupujete ve svých plánech příliš rychle. Trochu zpomalte. Rychlý postup znamená pocit falešného štěstí, které je dočasné. Takto vaše tělo reaguje na velký nával stresu. Postupujte pomalu a pomáhejte všem, kteří s vámi kráčí za tímto cílem. Stanete se váženým a důvěryhodným členem týmu.

Andělská rada: Je mnohem lepší dělat něco pomalu, ale pořádně, než rychle a později zjišťovat, kde všude jste udělali chybu.

Ryby (19. února – 20. března)

Vaše problémy opadly a nyní přišel čas pořádně si užít života. Nezapomeňte ale být také dostatečně uvážliví. Bez promyšlení vašich činů se stanete sobeckou osobou, která udělá všechno proto, aby ona měla vše a ostatní nic. Takto svého štěstí nikdy nedosáhnete.

Andělská rada: Opatrnost je na prvním místě, hlavně dnes. Také myslete na ostatní. Není na škodu nabídnout svou pomoc i přesto, pokud vás o ni nikdo nepožádal. Někteří lidé se pouze stydí.

Zdroj článku:
  • Autorský text