Andělská poselství na pátek: Raci, učte se pomocí zábavy, Střelci, uklidněte rozbouřenou mysl

Andělská poselství na pátek: Raci, učte se pomocí zábavy, Střelci, uklidněte rozbouřenou mysl
Andělé nás nabádají, abychom se ptali na vše, čemu nerozumíme, a zajímali se o co nejvíce témat. Zkušenosti, jež nabydeme, můžeme předávat dál. Pomoci druhým lidem již nebude tak těžké, porozumíme-li jejich zájmům i způsobu přemýšlení. A lidé kolem nás začnou více respektovat.

Snad každý z nás touží po uznání. Co ale jsme ochotni obětovat, aby se tak stalo? Stačí vložit v sázku chvilku našeho času, stačí jen pár minut denně. Vyslechneme si příběhy lidí, které nemusíme dobře znát, a pochopíme způsob myšlení jiných lidí o něco lépe. Je to snadné a nezabere to tolik času, přestaňme se proto těmto situacím vyhýbat. Co ještě můžete podle andělů udělat, abyste se stali spokojenějšími a tím zvedli náladu i dalším lidem? Andělé k vám sesílají páteční poselství.

Beran (21. března – 19. dubna)

Vaše kreativita nezná hranic a je pouze na vás, jak ji využijete. Jste-li poslední dobou zoufalí, můžete ji využít ke zlepšení svého života, k nalezení příjemných okamžiků či k jejich vytvoření. Přestože svět nyní můžete vidět černobíle, kreativita vám dává paletu plnou barev. Stačí jen začít malovat.

Andělská rada: V zaměstnání se vždy najdou velmi vystresovaní lidé, kteří si léčí mindráky na svých spolupracovnících. Jejich slova proto neberte vážně, ze smutku nevědí, co říkají.

Býk (20. dubna – 20. května)

Než učiníte důležité rozhodnutí, které se netýká pouze vás, projednejte ho s lidmi. Spolupráce neznamená, že si budete měnit plány, jak uznáte za vhodné. Vámi navrhovaná změna se vám může zpočátku zdát jako skvělé vylepšení, ale postupem času můžete přijít na to, že lepší by bylo držet se původního plánu.

Andělská rada: Pozitivně naladění lidé jsou dobrými partnery při plnění cílů. Nehledě na to, jak hodně se plán zkomplikuje, vždy zachovají chladnou hlavu a navrhnou alternativní postup.

Blíženci (21. května – 21. června)

Přátelství a ambice spolu mohou jít ruku v ruce. Obvykle se rozmýšlíte, zda budete trávit čas s přáteli či se věnovat svému velkému projektu. Jde to skloubit dohromady. Navrhněte svým dobrým přátelům spolupráci a udejte výhody, které získají, když vám pomohou.

Andělská rada: Může se jednat o finanční odměnu či jim můžete navrhnout, že jim pomůžete s jejich sny. Drobný úklid u nich doma je určitě také velmi potěší, či jim kupte něco malého.

Rak (22. června – 22. července)

Učit se něco nového je zapotřebí. Zkuste se něco naučit stylem Škola hrou a spojte nové vědomosti s vašimi zájmy. Například pokud hodně rádi vaříte, co třeba zkusit zahraniční kuchyni, například vašeho oblíbeného státu? Určitě přijdete na způsob, jak učinit učení zábavnější.

Andělská rada: Zároveň si dejte pozor, abyste nezačali žít pouze vašimi koníčky a učením. Přátelé a rodina jsou velmi důležití, avšak jakmile vás něco hodně baví, zapomínáte, že existují.

Naučte se něco nového. Inspiraci můžete hledat třeba v kuchyni
Naučte se něco nového. Inspiraci můžete hledat třeba v kuchyni | Zdroj: Autor / Shutterstock

Lev (23. července – 22. srpna)

Střídání nálad je neškodné do doby, než s tím začnete obtěžovat své okolí. Zkuste své nálady udržet mezi nepřiměřenou zvídavostí a klidným stavem mysli, kdy se cítíte opečovávaní a nic vám nechybí. Všechny negativní pocity vás pouze rozhádají s okolím a i doma může být dusno.

Andělská rada: Máte moc přetvořit své myšlenky z negativních na pozitivní. Než někomu něco vyčtete, podívejte se na celou situaci pozitivněji. Zjistíte, že to není tak zlé, jak jste si mysleli původně.

Panna (23. srpna – 22. září)

Nepříjemná rozhodnutí vyžadují značnou dávku odvahy. Vedou však ke slibným výsledkům. Nejlepší motivace, kterou nyní můžete mít, je zajistit lepší život blízké osobě, neboť právě s ní máte vybudovaný hezký vztah a přejete si pro ni to nejlepší.

Andělská rada: Jakmile se uvolíte učinit jedno zdánlivě nepříjemné rozhodnutí, učinit podobné proto, abyste zlepšili svůj vlastní život, se již přestane jevit tak obtížně.

Váhy (23. září – 23. října)

Stres se dříve či později podepíše na vašem fyzickém zdraví. Zbavte se ho, než bude pozdě. Fyzická aktivita je skvělým nástrojem, chcete-li být šťastnější. Pokud se vám nechce do posilování, tanec rovněž uklidní vaši mysl a zbaví vás všech nepříjemných myšlenek, které vám berou pocit štěstí.

Andělská rada: Neustále doma něco porovnáváte, aby u vás zavládl pořádek, nyní je vhodný čas udělat to samé s vaší myslí. Odstraňte všechny pocity, které vám nejsou k užitku, a nahraďte je příjemnějšími.

Štír (24. října – 21. listopadu)

Nenechte se zahnat do kouta, nebojte se odehnat lidi, kteří vám chtějí ublížit, svými slovy. Je však důležité používat slova moudře, jsou mocným nástrojem, který se může snadno vymknout vaší kontrole. Pobavte se, ale zároveň se ujistěte, že vaše jednání neublíží dobrým lidem.

Andělská rada: Jste-li rozhněvaní, dopřejte si dostatek času, abyste se uklidnili, a teprve poté jednejte s člověkem, který, jak se zdá, odmítá pochopit, co se mu snažíte sdělit.

Střelec (22. listopadu – 21. prosince)

Váš domov se může stát vaší dílnou pro inovativní nápady, na druhou stranu v něm nemusíte vždy najít tolik vytoužený odpočinek. A je to právě vaše přehlcená mysl, nikoli sousedé, kdo vás vyrušuje a nedopřeje vám ani chvilku klidu. Meditace je skvělý způsob, jak svou mysl usměrnit.

Andělská rada: Také vám pomůže poslech vaší oblíbené hudby. Nehledě na to, jak agresivně se jeví váš upřednostňovaný žánr, vy jste si ho vybrali, protože vám přináší duševní pohodu.

Kozoroh (22. prosince – 19. ledna)

Vaše slova mají velkou váhu, proto se ujistěte, že je využijete k pomoci jiným lidem a nastolení pořádku, z něhož budou čerpat pozitivní energii všichni kolem vás, nikoli pouze vy. Inspirujte své příbuzné, poučte je, že když se pro něco rozhodnou, dokážou cokoli.

Andělská rada: Vyhněte se zastrašování druhých. Je pochopitelné, že i vy chcete dosáhnout úspěchu, ale sympatie druhých se dají vybojovat i jiným způsobem než působit děsivě.

Vodnář (20. ledna – 18. února)

Chcete-li uspět, nemusíte neustále vylepšovat svůj životopis nebo odcházet z nynější práce. Stačí jen projevit vděk svému zaměstnavateli, tak, aby si uvědomil, jak vám pomohl, ale zároveň ne příliš přehnaně. Nemáte-li práci, klíčem k jejímu získání je pozitivní přístup i k těm nejtěžším výzvám.

Andělská rada: Agresivním ani panovačným chováním si respekt nezískáte. K lidem, kteří nemají stejné zkušenosti jako vy, se proto chovejte přátelsky a projevte radost, že je máte v týmu.

Ryby (19. února – 20. března)

Vášeň do oblíbené činnosti vám pomůže vydělat nějaké peníze navíc. Máte-li zálibu ve vyšívání, proč svůj zájem nezpeněžit vyšíváním dětských motivů do povlečení? Pokud rádi malujete, proč nenamalovat obraz a zjistit, zda o něj někdo z vašeho okolí nejeví zájem?

Andělská rada: Svůj talent nejlépe objevíte, když vůbec nepředpokládáte, že vaše umění bude mít úspěch. Tvořte tak, jako byste nečekali, že se vaše tvorba uchytí. Skromnost je univerzálním klíčem k úspěchu.

Zdroj článku:
  • Autorský text