Ve vzduchu visí láska! Hvězdy předpovídají na závěr měsíce romantiku i vašemu znamení

Ve vzduchu visí láska! Hvězdy předpovídají na závěr měsíce romantiku i vašemu znamení
Březen s sebou nese nejen první náznaky jara, ale také náruč plnou lásky. Tento měsíc bude skutečně ve znamení lásky a romantických setkání. A co přinese závěr měsíce vám? 

Jarní měsíce přinášejí novou radost ze života, ale také romantická setkání i láskyplná vzplanutí. V březnu jsou hvězdy nakloněny hned několika znamením. Ti se mohou těšit na přízeň osudu, protože jim láska pořádně zamotá hlavu! Možná čeká velká romantika na konci měsíce i vás.

Beran 21.3. - 20.4.

O milostné schůzky teď nemáte nouzi. Jarní měsíce slibují nová dobrodružství a zajímavá setkání. Beranům se během března budou pořádně zapalovat lýtka. Na konci měsíce však může přijít stagnace a vy si budete muset rozmyslet, co doopravdy chcete.

Býk 21.4. - 21.5. 

Býci mohou v oblasti vztahů prožívat dlouhodobou nespokojenost. Ke konci měsíce by už měla přijít konečně změna! Dosud jste se s partnerem spíše vzdalovali, ale konec měsíce je znovu ve znamení láskyplného sbližování. Znovu se můžete těšit na romantické chvilky i milostná vzplanutí.  

Blíženci 22.5. - 21.6.  

Už dlouhodobě v lásce strádáte. Sice máte stále plno nabídek na milostné schůzky, nic z toho vám ale není po chuti. Není potřeba tlačit na pilu a činit zásadní rozhodnutí. Ten správný čas, Blíženci, teprve přijde! Na konci měsíce vás ještě čeká zajímavé setkání. Zkuste si jej naplno užít a pak nechat vše na osudu.  

Rak 22.6. - 22.7.

Máte pocit, že se vám konečně začíná dařit v oblasti vztahů. Potkali jste velmi zajímavou osobu a užíváte si společné chvíle. Tentokrát vám hvězdy slibují skutečnou přízeň a z nevinného románku se může brzy přetvořit něco vážnějšího. Už na konci měsíce můžete mít pořádně zamotanou hlavu. 

Rakům se v březnu v lásce daří. Z nevinného románku se můžete stát vážný vztah
Rakům se v březnu v lásce daří. Z nevinného románku se můžete stát vážný vztah | Zdroj: IgorVetushko / Depositphotos

Lev 23.7. - 22.8. 

Poslední dobou zažíváte chvíle beznaděje a máte pocit, že se vám v ničem nedaří. Znovu se vám ozývá minulost a máte dojem, že se z toho nikdy nevymaníte. Vše je jenom dočasné a vám se znovu začne blýskat na dobré časy! Už přelomem měsíce se před vámi začnou otevírat nové dveře a dostanete i zajímavou nabídku.

Panna 23.8. - 22.9.

Už od začátku měsíce se vám daří ve všech oblastech. Do vašeho vztahu se znovu vrací jiskra a s partnerem si užíváte společných romantických chvilek. Pro nezadané přijde větší změna na konci měsíce. Ve vašem životě začne figurovat velmi zajímavý protějšek, který ovlivní podstatnou část vašeho života.  

Váhy 23. 9. - 23.10. 

Váš vztah přešel do stereotypu a vy se kvůli tomu trochu trápíte. S jarními měsíci však přichází nová životní energie, která se probudí i ve vašem vztahu. Už ke konci měsíce se můžete těšit na romantické chvilky i vášnivá vzplanutí. 

Štír 24.10. - 22.11. 

Měsíc březen vám přináší spoustu nových příležitostí i životních cest. Chvíli budete pociťovat beznaděj, protože nebudete vědět, jakou cestou se vydat. Na konci měsíce už byste měli vidět jasné obrysy. Bude s tím také spojen někdo nový, kdo dá vašemu životu určitý řád.  

Střelec 23.11. - 21.12.

Poslední dobu máte pocit, že se u vás vše střídá jako na houpačce. Chtěli byste se posunout dál, ale zatím se vám to nedaří. Nemusíte ale vůbec zoufat, Střelci! Možná už na konci měsíce přijde velká změna a vše se obrátí ve váš prospěch. 

Kozoroh 22.12. - 20.1.

Od nového roku zavíráte oči před problémy. Nechcete nic řešit a doufáte, že se problémy nějak vyřeší za vás. Ve vztahu zažíváte stagnaci a nevíte si s tím rady. Může vám pomoci nějaká blízká osoba. Vy si uvědomíte hodně věcí a konečně můžete dát věci do pohybu. 

Vodnář 21.1. - 20.2. 

Začátkem měsíce pocítíte novou životní sílu a budete mít pocit, že všechno zvládnete. Podaří se vám také oživit váš vztah a po dlouhé době zažijete s partnerem romantické chvilky. Samotný závěr měsíce bude ve znamení velké zamilovanosti a nových životních cest.

Ryby 21. 2. - 20.3. 

Máte pocit, že se vám konečně začíná dařit a cítíte se skvěle. S partnerem zažíváte hezké období a vše se zdá být sluncem zalité. Ke konci měsíce se však mohou vyskytnout drobné komplikace. Nemusíte se bát, hravě si poradíte s jakoukoli překážkou! Venuše ve vašem znamení je vám nakloněna a slibuje skutečnou romantiku. 

Zdroj článku:
  • Autorský text