Andělská poselství na pátek: Raci, pomoc druhým vás naplní blahem, Lvi, hledejte romantiku v jednoduchosti

Andělská poselství na pátek: Raci, pomoc druhým vás naplní blahem, Lvi, hledejte romantiku v jednoduchosti
Každý z nás má moc pomoci někomu jinému. Problémem podle andělů je, že strach nad většinou z nás zvítězí. Můžeme například zklidnit komplikovanou situaci někoho jiného, ale pokud je některý z jedinců přehnaně agresivní, bojíme se konfrontace. Ta je však většinou zapotřebí k vyřešení problému.

Vidíme nespravedlnost a chceme ji řešit. Následně usoudíme, že nejlepší bude nevšímat si, jak jedna osoba uráží tu druhou, a vydáváme se pryč. Pokud možno co nejdál od tohoto místa. Poznáváte se? Pokud ano, rozhodně na sobě máte co měnit, chcete-li být v očích andělů dokonalí. Přečtěte si jejich poselství, které vás inspiruje k drobným změnám.

Beran (21. března – 19. dubna)

Máte mnohem větší moc vůči ostatním, než jste si kdy mysleli. Usmířit rozhádaný pár je pro vás hračka. Vy víte, že se navzájem tajně respektují a stále se milují, ale oni na to zapomínají. Nebojte se proto vystoupit, máte-li co říci. To samé platí u všech sporů, které se vás přímo netýkají.

Andělská rada: Lidé jsou většinou v šoku, když dojde k hádce, a jednají impulzivně. Máte velkou šanci, že vám budou naslouchat, aby ukončili svůj spor, místo toho, aby vás poslali pryč.

Býk (20. dubna – 20. května)

Nemluvte o tom, že něco uděláte, až přijde vhodná chvíle. Pusťte se do toho hned. Je dobré slyšet, že jednou budete bohatí, že se jednou naučíte nový cizí jazyk či že jednou něco pošlete na charitu. Neotálejte, ať můžete brzy zjistit, zda tato činnost splnila vaše očekávání či zda se máte věnovat něčemu jinému.

Andělská rada: Lidé si nejsou jisti, jestli splníte své sliby, když oddalujete svůj velký krok donekonečna. Nebojte se vykročit vpřed, nemůžete ztratit vůbec nic.

Blíženci (21. května – 21. června)

Občas musíte něco obětovat, abyste si zajistili spokojený život. Každý člověk má jiné preference, ale pokud například chcete větší bohatství, musíte pro to něco udělat, musíte začít více pracovat. Chcete-li větší porozumění ve vztahu, měli byste obětovat své pohodlí a udělat něco, co potěší partnera.

Andělská rada: Pochopte, že pokud každý člověk vidí pouze svou verzi příběhu jako jedinou možnou, hádky nikdy neskončí. Udělejte první krok, vyjádřete důvěru ve slova druhého jedince.

Rak (22. června – 22. července)

Svůj osobní rozvoj můžete podpořit tím, že dnes někomu pomůžete. Navíc vzroste nejen vaše oblíbenost, ale také vaše empatie k druhým. A to je základní kámen, na kterém jste postavili svůj úžasný charakter. Čas od času by totiž nebylo od věci tento kámen zkontrolovat, abyste se ujistili, že vaši povahu udrží v klidu.

Andělská rada: Přimějte druhé, aby našli svůj talent a začali si být vědomi svých schopností. Máte dar přimět lidi k většímu sebevědomí, ale nemusíte ho využívat jen v případě rodiny a přátel.

Probuďte svoji empatii a pomozte někomu, kdo pomoc potřebuje.
Probuďte svoji empatii a pomozte někomu, kdo pomoc potřebuje. | Zdroj: pressmaster / Depositphotos

Lev (23. července – 22. srpna)

V poslední době jste na romantiku neměli čas ani pomyšlení. Nyní je čas to změnit. Romantika se netýká jen milostného vztahu, můžete ji pocítit i v přírodě, všímat si divokých zvířat a pozorovat je, či strávit čas s osobou, s níž vám je dobře, a pouze si vyprávět vtipy, které vás napadnou.

Andělská rada: Jediná věc, která vám brání vnímat veškerou krásu světa jako romantiku, je vaše mysl, která zapomíná, že cítit se pohodlně můžete i tímto způsobem. Běžte jí to hned připomenout.

Panna (23. srpna – 22. září)

Nebuďte tak zvědaví. Někoho z vašich přátel mohou trápit problémy s rodinou, ale vy nejste žádný spasitel, abyste se do všeho montovali, nemáte povinnost řešit tyto problémy místo něho. Naopak, rozhodnete-li se pouze přihlížet a nemluvit s jeho rodinou, nyní mu pomůžete mnohem více.

Andělská rada: Poskytněte mu pouze svou podporu, sdělte mu, že kdykoli vás bude potřebovat, jste tu kdykoli pro něj. Neznáte všechny detaily ani současnou rodinnou situaci.

Váhy (23. září – 23. října)

Jste velmi skromní a tím pádem i nevýrazní ve způsobu oblékání, vyjadřování se i tvorby myšlenek. Zaveďte svůj vlastní styl, který lidem řekne, kdo jste a co od vás mohou čekat. Hlídat každou korunu a podle toho nakupovat je až přehnaná skromnost, která vám mnoho štěstí nepřinese.

Andělská rada: Ty pravé přátele najdete až tehdy, když všem kolem vás ukážete, co ve vás doopravdy je. Rovněž můžete být upřímnější a získat si tím sympatie mnoha lidí.

Štír (24. října – 21. listopadu)

Jste zvyklí, že všechno jde podle plánu. Dopadne-li vše jinak, cítíte se frustrovaní. Nutit celý svět, aby skákal tak, jak pískáte, s využitím vaší schopnosti nahánět strach, je ale špatný nápad. Jednou můžete narazit na člověka, s nímž se nebudete moci měřit, a následné omluvy ho nemusejí uklidnit.

Andělská rada: Soustřeďte se na pomoc druhým a zkoušejte pochopit jiné lidi, spíše než jim vyhrožovat, co způsobíte, pokud se vám nepodřídí. Jste inteligentní člověk, jen toho občas zneužíváte.

Střelec (22. listopadu – 21. prosince)

Lidé k vám přicházejí většinou s dobrými úmysly. Pomáhají vám, jak jen mohou, a vy byste jim to měli oplatit. Stačí jim říci, jak je máte rádi, a nebát se vyslovit všechny podrobnosti. Můžete je pozvat na společně strávený víkend či pouze na hodinové setkání.

Andělská rada: Dnes je výjimečný den. Potěší vás i ti, které nemáte příliš v oblibě. Dáte-li jim šanci, zjistíte, že nejsou tak špatní. Ukažte celému světu, že jste pozitivně naladěný člověk.

Kozoroh (22. prosince – 19. ledna)

Jste-li smutní, zajděte například do papírnictví a doma si udělejte malou radost. Můžete například skládat origami či si kreslit. Jste-li spíše více na manuální práci, popřemýšlejte, co jste vždy chtěli mít doma, a vyrobte si například poličku na knížky, které čtete pravidelně, či na filmy, ke kterým se rádi vracíte.

Andělská rada: Jakmile uvidíte, co jste dokázali sami, bez pomoci druhých, pohltí vás příjemný pocit jedinečnosti. Smutek, který vás původně trápil, jako by vůbec neexistoval.

Vodnář (20. ledna – 18. února)

Na vašich přátelích vám hodně záleží, ale nemůžete potěšit všechny najednou. Můžete se ale zbavit těch přátel, kteří vás kritizují od rána do večera za všechno, co děláte a co si myslíte. Pokud jste jednou řekli něco nevhodného a máte to na talíři ještě nyní, je čas si s těmito přáteli promluvit od plic.

Andělská rada: Sdělte jim všechno, co se vám nelíbí. Nebojte se o svou karmu, zhoršila by se jen tehdy, kdybyste na své přátele vystartovali bez sebemenšího podnětu.

Ryby (19. února – 20. března)

Zlepšete život někoho jiného. V případě, že se s někým setkáváte každý den, hádky v jeho soukromém životě se mohou promítnout do jeho nálady a tím pádem i do vašeho života. Komunikujte, zjišťujte, jak se jim daří a zda si s vámi nechtějí o něčem promluvit.

Andělská rada: Nenechte se vyprovokovat špatnou náladou. Je jasné, že když vám někdo začne vylívat své srdce, nebude u toho skákat radostí. Mějte větší pochopení pro jeho emocionální výbuchy.

Zdroj článku:
  • Autorský text