Těmto 3 znamením zvěrokruhu hrozí, že brzy přijdou o práci

Těmto 3 znamením zvěrokruhu hrozí, že brzy přijdou o práci
Patříte mezi znamení, na které čeká výzva v podobě hledání nové práce? Tato tři znamení se budou muset snažit, aby si stávající práci udržela. Hvězdy poradí, jak se vypořádat s touto situací.

Planetární a hvězdné postavení nám může ukázat, co nás čeká. Bohužel ne vždy jsou tyto předpovědi příznivé. Například u následujících tří znamení hrozí, že přijdou o práci. Neberte to jako demotivaci, spíše jako důvod, jak na sobě začít pracovat. Zatím ještě není nic rozhodnuté, a pokud chcete, můžete ještě situaci zvrátit.

Beran (21.3. – 20.4.)

Na pracovišti vládne už delší dobu napjatá atmosféra. Nenechte si utéct žádný termín, protože byste nemuseli ustát současný boj o moc. Tento měsíc bude velmi náročný. Ztratit práci nutně nemusíte, bude jen třeba odvést spoustu práce. Tvrdé práce. Úkoly se hromadí a zdá se, že s každým splněným se otevírají dva další. Snažte se zorganizovat si úkoly tak, aby bylo realistické je splnit. Nezačínejte žádné nové projekty většího rozsahu.

Pokud budete mít pohlídané konce termínů, a svůj plán budete plnit, můžete pomyslet i na chvíle odpočinku. Ten je velmi důležitý, protože se potřebujete zotavit z nahromaděné únavy. Nezapomeňte věnovat pozornost také svému partnerovi, který se může cítit přehlížený. Problémy ve vztazích se mohou nepříznivě projevit také ve vašem profesním životě. Zaměřte se na rovnováhu mezi pracovním a soukromým životem. Pokud jste ale v práci, buďte maximálně soustředění.

Každý úkol, který splníte, si před odevzdáním dobře zkontrolujte. Pokud máte pocit, že je úkol nad vaše síly, nebojte se požádat o pomoc zkušené kolegy. Můžete se přiučit něco nového a současně zlepšit vztahy na pracovišti.

Střelec (23.11. – 21.12.)

Vaše pracovní situace je buď anebo. Projevíte-li dostatek snahy a tvrdé práce, můžete dosáhnout požadovaného úspěchu. Bohužel po energickém lednu nyní přichází období útlumu. Může pro vás být těžké soustředit se a dosahovat požadovaných cílů. Navíc se na vaše pracoviště dostává nový kolega, který je pro vás silnou konkurencí. Spoléhejte se na své schopnosti a přirozenou moudrost – to je něco, čím můžete překonat svého rivala.

I když se vám nedostává energie, přece jen se vám daří udržet si pozitivní pohled na svět. I díky tomu nakonec můžete obstát. Bude třeba pracovat na více úkolech současně. Počítejte s problémy a tlakem na výkon. Je to prostředí, které je stresující a vyčerpávající. Myslete proto na své duševní zdraví. Kromě práce by ve vašem životě měly být i jiné hodnoty. Uvědomte si, že za sebou máte přátele a rodinou, kteří vás podpoří v každé situaci.

Pokud chcete být úspěšní, bude zapotřebí zaplašit veškeré pochybnosti, které o sobě máte. Myslete na to, že svou práci jste dostali z nějakého důvodu. Informace, které se k vám dostávají, si raději ověřujte, protože existuje pravděpodobnost, že vás některý z kolegů zradí.

Ryby by měly využít příležitosti doplnění vzdělání.
Ryby by měly využít příležitosti doplnění vzdělání. | Zdroj: Wavebreakmedia / Depositphotos

Ryby (21.2. – 20.3.)

Na vašem pracovišti se mohou vyskytnout problémy, které přeruší váš kariérní postup. To je dost demotivující a povede to k poklesu vaší výkonnosti. Neujde to pozornosti vašeho nadřízeného, díky čemuž se můžete dostat pod tlak. Nyní se ukáže, jak jste dosud pracovali na vašem duševním zdraví. Projevíte-li vnitřní sílu, dostanete příležitost celou situaci vyřešit ve svůj prospěch. Připravte se na práci přesčas a nespokojenost členů své rodiny či partnera.

Pokud dostanete nabídku doplnit si vzdělání, vyplatí se na ni kývnout. A to i v případě, že nejste přesvědčeni o tom, že vám kurz bude prospěšný. Využijte všech možností, které máte k dispozici. Hrozí možnost, že propásnete daný termín, proto je dobré zapisovat a plánovat si veškeré pracovní činnosti. Následujících pár týdnů pro vás může být situace náročná, je načase ukázat, co se ve vás skutečně skrývá. Pamatujte si, že stále máte co nabídnout – nebojte se jít si za svým.